• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

105 - 80 kazandım.

İlk iki maçını kazanan ve ülke sırası iyi olan rakipten çekiniyordum; ama kolay maç oldu.

Sıralamada üstüne geçmem için 30 sayı fark gerekiyordu. Bunun da üzerine çıktım bir ara; ama antrenörün yedekleri oynatma sevdası buna engel oldu. İşe yaramaz pivotu da satışa çıkardım zaten.

Maçlarda farklı öndeyken son çeyrekte as oyuncularım hiç oynamıyor. Buna engel olunamıyor mu? İstatistiğini arttırması gereken oyuncularım arttıramıyor bu yüzden.

İlk 5 değiştirmeden oynatabilirsin Onur. Plandan şaşmasın filan diyorsun.

Benim maçıda sonuna kadar götürdük ama 1 dakika içinde aynı adam 5 tane üçlük kaçırdı. İyi oldu boyumuzun ölçüsünü aldığımız.
Zaten niyet olarak bu sene şampiyonluktan çok yatırım düşünüyordum iyi oldu :)

Onur BALCI' Alıntı:
105 - 80 kazandım.

İlk iki maçını kazanan ve ülke sırası iyi olan rakipten çekiniyordum; ama kolay maç oldu.

Sıralamada üstüne geçmem için 30 sayı fark gerekiyordu. Bunun da üzerine çıktım bir ara; ama antrenörün yedekleri oynatma sevdası buna engel oldu. İşe yaramaz pivotu da satışa çıkardım zaten.

Maçlarda farklı öndeyken son çeyrekte as oyuncularım hiç oynamıyor. Buna engel olunamıyor mu? İstatistiğini arttırması gereken oyuncularım arttıramıyor bu yüzden.

Onur abi yedeklere de aynı adamları yaz :) :)

121-105 yenildim.

Tamam, sağ olun. : )

Pivotum ribaund kralı olarak devam ediyor kariyerine. Üçüncü çeyreğin yarısına kadar 18 ribaund aldı, sonra girmedi bir daha oyuna. Yedek pivot paşa da, geri kalan kısımda hiçbir işe yaramadı. Gel de sinir olma. :)

Satışa çıkardım zaten. Alan olmazsa, kovacağım. Genç pivotumu geliştiririm ben de.

Pivot alacağım iki oyuncuya teklif yaptım.
Bir oyuncuya daha teklif yapacaktım,teklif yapmak için yeterli paranız yok dedi.
Anlamadım gitti.

Çok rahat galibiyet oldu.Özellikle son periyotta 34-12 önde olunca 26 sayı rahat bir galibyet aldım.

3'de 3 ile yola devam ediyorum.
Salı günü şu anda liderle oynayacam kendi sahamda.Bakalım neler olacak.
Bu hafta önemli takım için.

Bir oyuncu daha alarak kadromu güçlendirdim.

Sahibi: Galatasaray Nuggets

Haftalık Maaş: $ 4 283

DMI: 9000
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: all-star
Form: zayıf
Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: vasat
Dış Defans: korkunç Top Tutma: berbat
Top Sürme: vasat Pas Verme: değersiz
İçeriden Şut: işe yaramaz İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: berbat
Kondisyon: iyi Serbest Atış: becerikli

Tecrübe: korkunç
Mevkii:Kısa Forvet

Bu oyuncuyu 108.400`e aldım.
Sizce iyi mi ?

Uzaktan Şut: becerikli ? Şut Menzili: iyi
Dış Defans: güçlü Top Tutma: vasat
Top Sürme: iyi Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: zayıf İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: işe yaramaz Blok Yapma: değersiz
Kondisyon: vasat Serbest Atış: becerikli

Uzaktan Şut: üstün ? Şut Menzili: vasat
Dış Defans: değersiz Top Tutma: güçlü
Top Sürme: güçlü Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: güçlü İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: değersiz Blok Yapma: değersiz
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: berbat

Bunlar benim Sf lerim : )

Bunlarla kıyaslayınca kötü diyorum Canberkcim.

Sezonun 3. maçı da güzel geçti ve kendi evimizde galibiyete ulaştık.
CAN 80
SW 102

Takım ismi değiştirilmesinin sezon başı olması kötü olmuş.
Gsbasket'in yeterince reklamnını yaptım, yeni ismim Burak Spurs olacak.

Şuan Kayıpsız Gidiyorum ama kadrom iyice daraldı,4-5 Tane oyuncumu sattım elimde bütçe oluştu bu elimdeki bütçeyle 1-2 oyuncu almam lazım kadroyu genişletmek adına.

Bugün 114-107 Yendim.Ama takım'ım zorlandı acilen transfer yapmam lazım kadromu genişletmem lazım.

Rhoades Yine Takım'ın Yıldızıydı
22 Sayı 15 Ribaunt 5 Top Çalma 2 Asist 1 Blok ile oynadı.

Muharrem Oyun Kurucum
24 Sayı 7 Asist ile oynadı.

2 Numarayı değiştirdim sonunda. İspanyol getirdim takıma.
Yabancı sayısını Burak gibi değiştirmeyi düşünmüyorum ama daha :)

Bir de 3 numara back up almayı düşünüyorum şu an için.

Yarın'dan İtibaren Bende Transfer Çalışmalarına Başlayacağım Kadrom Epey Daraldı 10 oyuncum var şuan aslında ben dar kadro'yu daha iyi idare edebiliyorum ama takım'da oyuna katkı yapan oyuncu sayısı azaldı bu yüzden 2 tane transfer yapacağım.

Biri Pivot Olacak,Çok Övündüğüm Pota altım biraz zayıfladı pivotumu satınca.
Birde Oyun Kurucu Almayı Düşünüyorum Şuan İçin.

Ben de yabancı sayısını 8 yaptım. Millî Takım'a oyuncu vermeyi pek düşünmüyorum. :)

Gerçi güvendiğim tek oyuncum var ama. Bakalım. :)

Sistem Galatasaray sistemi, yıldız yabancılarla genç yetenekleri harmalayıp bir oluşuma endeksliyorum : )
7 yabancım var 3 drafttan gelen oyuncum, ve bir de takım kaptanım Burçin var.
Takımda herşey yolunda gözüküyor şimdilik, en büyük sorun kadro seçimlerinde ciddi şekilde zorlanıyorum.

Özellikle 3 numara ve 2 numaralarda 2 şer oyuncum var.Hangisini oynatacağıma karar veremiyorum bir türlü.

Murat İNAL' Alıntı:
2 Numarayı değiştirdim sonunda. İspanyol getirdim takıma.
Yabancı sayısını Burak gibi değiştirmeyi düşünmüyorum ama daha :)

Bir de 3 numara back up almayı düşünüyorum şu an için.

Benim şu an ülke sıralamasındaki yerim 935. ,dünya sıralamasındaki yerim ise 39433..Bunun anlamı nedir?

Erdal Avcı' Alıntı:
Benim şu an ülke sıralamasındaki yerim 935. ,dünya sıralamasındaki yerim ise 39433..Bunun anlamı nedir?
Futbolda arada bir açıklanırya takımların Dünya sıralamasındaki yeri falan, o türden birşey. Topladığın puana göre başarı sıralamasında kaçıncı sırada olduğunu gösteriyor. Mesela şu an için oyunda aktif olan 50580 menajer içinde 39433. sıradaymışsın sen. Kazandıkça çıkarsın yukarılara doğru..

2 Tane Transfer Yapacağım Demiştim Pivot ve Guard olarak kararımı değiştirdim elimde'ki parayla kaliteli bir pivot almak istiyorum 700.000 $ civarlarında bir pivot alacağım.

Başarılar herkese :)

Geri