• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Maçı kazandım ve en önemli rakibimi mağlup ettim ama pek sevinemedik bu galibiyete..

Deplasmanda 113 - 63 kazandım.

Yeni aldığım oyuncum 10 asistle oynadı. Katkısı çok oldu takıma.

Gereksiz pivot oyuncum da 165 bin dolara gitti. Estonya 2. lig takımı bayağı mücadele verdi almak için. Benim görmediğim neyi gördüyse? :)

lig üçüncüsünü deplasmanda 123-120 yendim.Hem de "Rahat ol" çıkarak ! O ise sanırım normal çıkmıştı.Bu galibiyetle tekrardan 2. sıraya yükseldim.

99-121 yenildim bu 3. lig çok feci adamlar uçuyor ben bu sezon ligde kalmayı hedefliyorum ve oldukça para biriktirmeye çalışacam seneye play off öbür sene ikinci lig hedefimiz drafttanda adamlar gelirse süper olur kritik maçlara play-off zamanıyla çıkarak galibiyet almam lazım ve ayrıca ribaunt antreamnı lazım bu maçın ribaunt istatsiliği 60-29 düşünün artık!!!!!!!

88-70 kazanarak yoluma devam ediyorum.

kendi sahamda 15 sayı fark yedim.

Guardımın Murat Kaya gibi oynadığı bir maçı kazanmam mümkün değildi zaten.

4.te 4'le yola devam ediyorum..

Benim drafttan gelen şg 213 : )

Jonathan Bender NBA'e gelene kadar şutör guarddı Burak aynı boyla.
Ama bu adam 2.21.Ve oyun kurucu.Ne denebilir ki.

Ligde ve kupada namağlup gittiğimizi görüp "ilk sezonunda şampiyonluğa gidiyor durdurmak lazım" diyen BuzzerBeater yetkilileri en iyi oyuncumu sakatlayarak yoluma taş koyma niyetinde şu zor fikstürde ama türlü fedakarlık ile yolumuza devam edeceğiz. Hedef final..

Ne kadar süre sakatlandı ki?

Ayrıca hedef sadece final olmamalı, şampiyonluğa göz dikmelisin. : )

Geçen maç rakibim içeriye bak taktiği yapınca pota altım yumuşak kaldığından dolayı jet bir operasyonla Fatih Solak gibi bir oyuncu aldım kendime.Kendilerine yaklaşık 400 bin kadar verdim.

Özellikleri ;

Uzaktan Şut: işe yaramaz Şut Menzili: değersiz
Dış Defans: değersiz Top Tutma: iyi
Top Sürme: zayıf Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: iyi İç Defans: üstün
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: üstün
Kondisyon: becerikli Serbest Atış: güçlü

216 boy.Polonyalı kendisi.

O benim Gortat'ım artık : )

Ya benim teklif gönderdiğim adamlar gelmiyor bir türlü :roll:

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Ya benim teklif gönderdiğim adamlar gelmiyor bir türlü :roll:
Başkası teklif ediyordur üstüne. Takip etmen lazım.

Onur BALCI' Alıntı:
Ne kadar süre sakatlandı ki?

Ayrıca hedef sadece final olmamalı, şampiyonluğa göz dikmelisin. : )
2 hafta sakat ama bu iki hafta da tam önemli maçların olduğu dönem. Bir tane daha emektar aldım ama bakalım o ne derece katkı verecek Mrsic kadar oynasın yeter :)

Şampiyonluk ilk sezonumda zor gibi duruyor, adamların yaptığı tek transfer bile benim bütçenin iki katı nerdeyse ama belli olmaz tabi daha çok zaman var. :)

Ben o takımları iyi bilirim.

2. hafta karşılaştığım takım (büyük ihtimalle, en kötü, final oynar) karşısında kurudum kaldım. :)

Kupa maçlarında herkese başarılar...

Ben de kupa maçı olan herkese başarılar dilerim.Biz patladık ilk turda, bari siz gidebildiğiniz kadar ileri gidip para kazanın :) Ayrıca hazırlık maçı olanlara da başarılar :)

2.lig takımıyla yapıyorum hazırlık maçında. Başarı dileklerinin pek işe yarayacağını sanmıyorum :)

Geri