• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

66-54 yenildim. Adamın yedekleri bile yetti bana :)

97-83 yendim.Kupada yoluma devam ediyorum.

Kadrom 3. ligde tutunabilecek bir kadro onurlu mücadele ettikleri sürece.
Alınlarından öpüyorum hepsini. :)

Maçı 82-74 kazandım fakat benim bu antrenör Tanjevic gibi birşey elindeki maçı vermeye çabalıyor. Son çeyreğin başında 30 farkla öndeydim, kenara aldığını tekrar oyuna almıyor niyeyse. Son çeyrek her attıkları üçlük girdi nasıl oluyorsa ve son periyot skoru 31-14 oldu. Sanırım bu turdan gelen para ile iyi bir antrenör almam lazım yoksa işim zor bu elemanla..

Son çeyreğe 2 sayı önde girip, son çeyrekte 37 sayı yersen kupa mupa vermezler adama. :)

96-83 kazandım.

Maç aslında benim için iyi geçti.Yalnız 1.çeyrekteki oyunum ve 1 oyuncumun sakatlanması kötü oldu.

bende son dakikalarda 12-1 serbest atış atmama rağmen 93-83 yendim takımımı ikinci yarıdaki oyundan dolayı tebrik ediyorum 50000i aldık sıra geldi ligdeki ezeli rakibimi ve ligdeki düşme konusunda en önemli rakibime play off zamanı ile çıkmayı düşünüyorum bakacaz artık :)

Hedefsiz sezonda iyi gitmeye devam ediyoruz :)
Takım beni utandırmaya yemin etmiş galiba. 50 vurdular bugünde.

Ben de onlara inat salonu büyütmeye devam ediyorum. 8)

Kupada rakibim yine 5.ligden sahipsiz bir takım 3.turdada aynı türden rakipler :)

101-84 yenerek kupada yoluma devam ediyorum.

Son çeyreğe 4 sayı önde girmeme rağmen son periyot 38-18 bitince 16 sayı farkla yenildim.Yeni aldığım gençler iyi çıktı ama takımın en önemli skoreri Hıncal şutlarda olağanüstü korkunç bir yüzdeyle oynayınca bu sonuç kaçınılmaz oldu.

Haftalık Maaş: $ 5 668

DMI: 16600
Boy: 6'3" / 190 cm
Potansiyel: ilk beş oyuncusu
Form: vasat
Uzaktan Şut: güçlü Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: iyi Top Tutma: güçlü
Top Sürme: vasat Pas Verme: berbat
İçeriden Şut: değersiz İç Defans: berbat
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: üstün ? Serbest Atış: iyi

Tecrübe: değersiz

Mevkii:Kısa forvet

207.100`e aldım.Sizce nasıl ?

Yine Zar Zor Yenmişim Kupa'da Yoluma Devam ediyorum

130-127 kazanmışım.

kupada 85-58 galibim.ligde ve kupada iyi gdiyorum.

Bu hafta 3 oyuncum birden antrenman aldı.Gerçekten verimli bir hafta oldu benim için.

Dünkü galibiyetin sevincinden sonra gene 3. lig takımlarından Güneyspor karşıma çıktı.
Ayıldıktan sonra o takımı incelemeye başlayacam.

Bu arada dünkü maçta sanırım rakibim beni incelemiş eskiden hareketli oynadığımı görmüş, ve 3-2 alan yapmış savunma olarak ancak ben içeriye bak deyince eleman fena pert oldu karşımda.

Güneyspor koş ve vur savunma da adam adam oynuyor, önümüzde Erzincan maçı var ancak o maçı da düşünmeye başladık biz Teknik Heyet olarak.
Önerileri olanlar var mı ?

Bu haftaki antremanda dış alan savunması vermiştim sadece 1 oyuncumun antreman alması beni üzdü ama tam adamı aldı belkide dış alan savunması becerikli oldu ayrıca aynı kişi top sürmeside gelişmiş buna çok sevindim işte aynı adam 2 haftada 3 özelliği gelişti süper olmaya gidiyor ve daha 21 yaşında 400000e almıştım satmayı düşünmüyorum...

Bu önümdeki iki maç benim en önemli 2 maçım olacak sanırsam en az 1 galibiyet almam lazım ligde kalmam için bu sene ligde kalırsam 1 2 transferle seneye play offlara girerim diye düşünüyorum..

Uzun forvete ihtiyacım var ama iyi bir uzun forvete ve yedek uzun forvetimde satılık ihtiyacı olanlar ilgilenebilir..

Uzaktan Şut: zayıf Şut Menzili: berbat
Dış Defans: berbat Top Tutma: işe yaramaz
Top Sürme: işe yaramaz Pas Verme: berbat
İçeriden Şut: güçlü İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: iyi Serbest Atış: iyi

Haftalık Maaş: $ 4 240

DMI: 20100
Boy: 6'11" / 211 cm
Potansiyel: all-star *
Form: güçlü

Blok hariç önemli özellikleri kötü değil 50000den açtım ismi Elia Bannò..

Karşı takımın stratejisi bu :

Hücum Stratejisi:İçeri bak
Savunma Stratejisi:2-3 alan

Sizce hangi taktikle oynamalıyım ?

Canberk Işcan' Alıntı:

sene 3-2 alan ve içeri bak ile oyna tabi oyuncularda çok önemli uzun forvetin ve kısa forvetin iyi değilse hiç içeri bak yapma..

Birde senin maçında taktiği değiştirme olasılığı da var.

Canberk Işcan' Alıntı:

Her maçında İçeri Bak çıkmışsa 2-3 alan yap.Hücum olaraksa 2-3 alan yapıyorsa dışarıdan oyna.

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":1g2nm19k]Karşı takımın stratejisi bu :

Her maçında İçeri Bak çıkmışsa 2-3 alan yap.Hücum olaraksa 2-3 alan yapıyorsa dışarıdan oyna.[/quote:1g2nm19k]
Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":1g2nm19k]Karşı takımın stratejisi bu :

sene 3-2 alan ve içeri bak ile oyna tabi oyuncularda çok önemli uzun forvetin ve kısa forvetin iyi değilse hiç içeri bak yapma..

Birde senin maçında taktiği değiştirme olasılığı da var.[/quote:1g2nm19k]

Kardeş kusura bakma ya ben 3-2 ile 2-3 alanı karıştırdım emre abinin dediği gibi yap aynen :)

Geri