• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Kupa maçım var kazanıp cash 50000i cebe indirmek istiyorum 1 2 hafta içinde iyi bir uzun forvet almam lazım para lazım kısacası :)

Ya bu ne gerizekalı bir oyundur ya.
İçeriye bak diyoruz topu atmıyorlar pota altına sonunda bırakacam bu oyunu ya !

Süreleri fazla artırmamak için önemli oyuncuları oynatmıyorum ve yedeklerle çıktım maça ama bizim yedekler fazla paslanmış sanırım. İlk çeyrek bitmek üzere ve 3/17 ile şut atabildim sadece :)

ilk periyod bitti.

28-16 gerideyim.

3. lig takımına karşı oynuyorum hayatımın en iyi savunmasını yaptım ilk yarıda 25-14 önde bitirdim ruh hastası olmaya adayım şu maçın sonucuna göre.

Bende 29-16 yeniliyorum ne oldu bu takıma anlamıyorum hemde 5.lig takımına..

İkinci lig takımına karşı 30-21 gerideyim ilk yarı sonunda.

3.lig takımına karsı 13 sayı geride tamamladım bi ara 24 sayıydı fark ama sonra 13'e indirmeyi basardım..

Bu arada ilk periyot sadece 4 sayı atabildim :)

35-43 yeniliyorum ikinci periyor biraz defans yapınca fark kapandı ama hücum yapamıyorum içeri bak dedim ama pişman oldum artık hep temel hücum ya da sabırlı ol :)

İlk yarı bitti.

İlk çeyrekte 12 sayı farkla geride olmama rağmen şuan 1 sayı farkla öndeyim.

43-42

Rus takımına 86-82 yenildim ama zaten maksat oyuncuların sürelerini ayarlayabileyim :) :)

3 lig takımına karşı 49-36 öndeyim.
Tek korktuğum yan faul sayılarımın artması hafiften.Takım cidden savaşıyor.Fatih Solak takıma inanılmaz katkı sağladı ilk yarı.
Bu maçı kaybedersem sanırım uzun bir süre bu oyunu oynamam.

Üçüncü çeyrek sonucu

44-37

72-56 öndeyim.
Son periyota girerken hala faul tek korkum ancak yedeklerde oyuna girdiğinde inanılmaz katkı veriyor.
Rakibin pivotlarını denize döktüm.

59-58 öne geçtim sonunda ama büyük konuşmamak lazım ne olur ne olmaz..
Adamlar ilk periyot 29 sayı atıyor 2 ile 3. periyor toplamıda 29 sayı atıyor biraz defans yapınca fark kapanır tabi :)

3.Çeyrek bitti.

67-56 öndeyim.

Burak abi senin kupa maçın mı hazırlık maçı mı?

Veysel Kaya' Alıntı:
Adamlar ilk periyot 29 sayı atıyor 2 ile 3. periyor toplamıda 29 sayı atıyor biraz defans yapınca fark kapanır tabi :)

Benimde böyleydi abi.1.çeyrekte 28 sayı yedim sonra 2 ve 3.çeyrekte toplam 28 sayı yedim.

Geri