• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":itl7ld3t]Karşı takımın stratejisi bu :

Hücum Stratejisi:İçeri bak
Savunma Stratejisi:2-3 alan

Sizce hangi taktikle oynamalıyım ?

Her maçında İçeri Bak çıkmışsa 2-3 alan yap.Hücum olaraksa 2-3 alan yapıyorsa dışarıdan oyna.[/quote:itl7ld3t]

Tamamda hücum çeşitlerinde dışarıdan oyna yok

Canberk sol menüde oyun kılavuzu var ona gir girdikten sonra sağda yolculuk var onda taktiklere gir orda hangi savunmanın ve hangi hücumun ne olduğu verilmiş ordan kendine göre en iyisini seçersin..

2 Yeni transfer yaptım.İkiside geleceğe yönelik transfer.1 Tanede şutör guardda transfer yapacağım.Bu da demek oluyor ki; Hıncal'a teklif çıktığı an kapının önünde.
İşte yeni aldığım uzun forvet:
Haftalık Maaş: $ 3 995

DMI: 5700
Boy: 6'10" / 208 cm
Potansiyel: ilk beş oyuncusu
Form: işe yaramaz
Uzaktan Şut: zayıf Şut Menzili: korkunç
Dış Defans: değersiz Top Tutma: değersiz
Top Sürme: iyi Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: zayıf İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: iyi
Kondisyon: korkunç Serbest Atış: iyi

Tecrübe: korkunç

Bu da yeni yedek oyun kurucum:
Haftalık Maaş: $ 3 260

DMI: 7900
Boy: 6'0" / 183 cm
Potansiyel: all-star
Form: vasat
Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: berbat Top Tutma: işe yaramaz
Top Sürme: iyi Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: korkunç İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: değersiz Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: vasat Serbest Atış: berbat

Tecrübe: korkunç

Özellikle Ferhat abinin yorumlarını bekliyorum.Hazır aktifken.

Geleceğe yönelik aldığın için iyi sayılır tabiki bu transferler ama şu an için maç kazandıracak yeterlilikte olurlarmı bilemem. İlk etapta; uzun forvetinin İçeriden şutunu ve İç defansını geliştirirsen, guardının ise dış defansını ve top tutma yeteneğini geliştirirsen play-off'lara kadar iyi bir seviyeye gelebilirler bana göre.

Sahibi: Pizza & Fichi

Haftalık Maaş: $ 4 916

DMI: 17300
Boy: 6'3" / 190 cm
Potansiyel: en değerli oyuncu
Form: iyi
Uzaktan Şut: güçlü Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: güçlü Top Tutma: güçlü
Top Sürme: işe yaramaz Pas Verme: değersiz
İçeriden Şut: iyi İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: berbat Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: iyi

Tecrübe: değersiz

Buda Hıncal'ın yerine alacağım şutör guard.Benden önce kimse teklif yapmamış 1-2 saate kadromdadır. 8)

Sürekli takip et bence, bir anda kapıyorlar çünkü :)

Yok antreman konusunda sorun var bende. Antrenör değiştirdim sadece 3 oyuncuya antreman verdim. Hiçbirinde tık yok. :) Bu ne yahu.

Erdal o oyuncuya o kadar para verilmez be kardeşim.Söylesen sana daha iyisini daha ucuza satardım ;)

Murat İNAL' Alıntı:
Yok antreman konusunda sorun var bende. Antrenör değiştirdim sadece 3 oyuncuya antreman verdim. Hiçbirinde tık yok. :) Bu ne yahu.

Yuncular kaç yaşında abi. Benim bu hafta 19 yaşındaki elemanın iç şutu, 23 yaşındaki elemanın iç defansı arttı mesela. Ama 23 üstüne hiç işlemiyor :)

Uzaktan Şut: zayıf Şut Menzili: iyi
Dış Defans: zayıf Top Tutma: işe yaramaz
Top Sürme: değersiz Pas Verme: berbat
İçeriden Şut: iyi İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: korkunç Serbest Atış: vasat

Buda benim yeni uzun forvetim 20 yaşında ve daimi all star potansiyeli var 260000 bayıldım buna ama iki üç antremanla süper olacak inşallah :)

Bu klübe başkan olursam bu klübün çekeceği var benden. :)

Antremanda hiç bir oyuncunun özellik kazanamaması sonrası antrenör değiştirdim 1 hafta içinde. Tazminatı fenaymış haberiniz olsun.

Yeni antrenörün uzmanlığı kariyer uzatma. Ne işe yarar fikri olan ?

Yaşlı oyuncuların yeteneklerini daha geç kaybetmesine yardımcı oluyormuş Murat Bey. Mesela 33 yaşından itibaren düşmeye başlayacak bir yetenek o antrenör ile 35'ten itibaren düşüyor diyebiliriz.. Bir nevi; Hüseyin Beşok'lu, Damir Mrsic'li, Haluk Yıldırım'lı bir kadronuz varsa işinize yarayabilir :)

Ben de diyordum; oyuncuların neden sadece kondisyonları artıyor, diye. Sadece kondisyon çalışıyorlarmış garipler. Hiç değiştirmiyordum. :)

Son maçta sadece 4 loca boş kalmış, geri kalanı tam kapasite doldurmuş Onur Basketseverler. :) O yüzden biraz paraya kıyıp genişletiyorum salonu. Taraftar dışarıda kalmasın. :)

Murat İNAL' Alıntı:
Bu klübe başkan olursam bu klübün çekeceği var benden. :)

Antremanda hiç bir oyuncunun özellik kazanamaması sonrası antrenör değiştirdim 1 hafta içinde. Tazminatı fenaymış haberiniz olsun.

Yeni antrenörün uzmanlığı kariyer uzatma. Ne işe yarar fikri olan ?

Yerine göz dikmiş olmasın abi :)
Benim de idman vermediğimin oyuncumun değerinin artıp vermediklerimin artması da ilginç oldu.

77-74 kazandım :)

Ve Sonunda Pivot Transferimi Yapabildim.

Evarist Rubí ( İspanyol )
Potansiyel: daimi all-star

Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: vasat
Dış Defans: iyi Top Tutma: iyi
Top Sürme: güçlü Pas Verme: değersiz
İçeriden Şut: vasat İç Defans: becerikli
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: vasat
Kondisyon: berbat ? Serbest Atış: becerikli

794.000 $ Karşılığında Transfer Ettim.10.7 Sayı 22.2 Ribaunt Ortalamaları ile oynamış.Sizce Nasıl aldığım oyuncu,faydalı olabilir mi ??

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Ve Sonunda Pivot Transferimi Yapabildim.

Evarist Rubí ( İspanyol )
Potansiyel: daimi all-star

Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: vasat
Dış Defans: iyi Top Tutma: iyi
Top Sürme: güçlü Pas Verme: değersiz
İçeriden Şut: vasat İç Defans: becerikli
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: vasat
Kondisyon: berbat ? Serbest Atış: becerikli

794.000 $ Karşılığında Transfer Ettim.10.7 Sayı 22.2 Ribaunt Ortalamaları ile oynamış.Sizce Nasıl aldığım oyuncu,faydalı olabilir mi ??

Faydalı olur ama cok para vermişsin bence..Sutunu geliştirmen lazım falan bu para cok kacmıs ona..

Bir önceki sayfada bahsettiğim şutör guard artık takımımda.450.000 dolara aldım.

Burak Barut' Alıntı:
Erdal o oyuncuya o kadar para verilmez be kardeşim.Söylesen sana daha iyisini daha ucuza satardım ;)
Burak aldığım iki genç oyuncuya toplam 6.000 dolar ödedim.İkisininde geleceği çok açık.Burada kendilerini geliştirebilirler.Şimdi kadroma katılan şutör guard ise takımın bir numaralı skoreri olması için alındı.Hıncal bu işi beceremiyordu yerine aldım.Yani merak etme biz Kayseri'liyiz bize bu tür pazarlıklarda sonuna kadar bekleriz, öyle alırız. ;)
Bu arada ucuz,yedek, iyi şut atan bir şutör guard arıyorsanız bana başvurabilirsiniz.

600000'e SG almıştım ama maçlarda istediğim verimi alamadım ondan. Sistemimde başarılı olamıyor. 700000'e listeye koydum şu anda tek teklif var. Teklif artmazsa %82'den dolayı 574000 alacağım. Zararın neresinden dönülürse kardır. 3 numaraya veya 1 numaraya yatırım yapacağım. Şu anda 1 milyon dolarım var.

Geri