• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Canberk Işcan' Alıntı:
105-79 kazandım.

Şutor Guard`ım 26 dakikaya oynadı ve 18 sayı attı.
Yeni transferim ise 13 sayı 16 ribaunt ile oynadı.

Bu arada kuzenimin Emraxx_GsBasket`le maçı var.Emra_GsBasket bizim forumdan mı ?

Ahhahhaha o benim ban yiyen takımım Canberk :) :) :)

Maç skorunu öğrenmek için tercihler kısmına cep telefonuna sms ve e-mail adresine mail atma gibi yenilik getirmişler

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":1tt0b1bc]105-79 kazandım.

Şutor Guard`ım 26 dakikaya oynadı ve 18 sayı attı.
Yeni transferim ise 13 sayı 16 ribaunt ile oynadı.

Bu arada kuzenimin Emraxx_GsBasket`le maçı var.Emra_GsBasket bizim forumdan mı ?

Ahhahhaha o benim ban yiyen takımım Canberk :) :) :)[/quote:1tt0b1bc]

Ban yiyen takımın ligte iyi gidiyor vallah.4 Galibiyet 1 Mağlubiyetin var :) IV.34 liginde.

ligde beni takip eden rakibimi deplasmanda 102-79 yendim.5 te 5 yaptık.iyi gidiyoruz.bir pf transferi yapmayı düşünüyorum.

5 0 ile devam ediyorum. Diğer 5 0 giden takımla kritik bir maçım var. Ayrıca guard bolluğuda var çok şükür pota altına güzel bir adam aldım mı finale kadar giderim :).

Salonu genişleticemde sizce:
Üst Tribün mü ?
Alt Tribün mü ?
Saha Kenarı mı ?
Loca Odaları mı ?

Hangisini genişletirsem daha faydalı olur.Para bakımından

Bence soldan Salon yazan yere gir. Oradan bak hangi maçta hangi tribün doluyor, hangisi boş kalıyor. Ona göre yatırım yap. Bilet fiyatların yüksekse indir bir daha dene ama.

üst tribünü genişletmelisin..

Üst tribünü genişletmen daha mantıklı ama çok fazla birikimin yoksa acele etmeyebilirsin bu konuda. Biraz bilet fiyatlarını arttırıp oradan dengeyi sağlayabilirsin, ama eğer illaki genişletmek istiyorsan üst tribüne 300-400 ek yapabilirsin ilk etapta. Daha çok bütçen varsa da hepsinden biraz artırman da sorun olmaz tabiki :)

Karşı takımın hücum strejisi koş ve vur.
Savunma strejisi ise adam adama sizce maç hangi taktiklerle çıkmalıyım ?

Canberk Işcan' Alıntı:
Karşı takımın hücum strejisi koş ve vur.
Savunma strejisi ise adam adama sizce maç hangi taktiklerle çıkmalıyım ?

alan savunması yap defense'te ama ofans'ta senin takımının özellikleri önemli rakibin ne yaptıgı degil..

Bu Çiğneme olayı çok farkediyor mu ?
Kupa maçında Çiğneme oynamayı düşünüyorum.

3 2 alan savunmasi denedim bu macta.
Ilk periyotta 13 hucüm ribandu verdim rakibe :S

40-38 İlk Yarıyı Önde Kapadım.

37 28 ilk yariyi önde bitirdim.

Yalnız hala cok hucüm ribandu veriyorum.

Liderlik maçında 54-45 ilk yarıyı kapattım. Deplasmanda iyi bir avantaj benim için.

dualar eşliğinde yarı sahadan üçlük soktum : )

Deplasmanda 119-91 gibi farklı bir galibiyet aldım.Kısa forvetim 37dk. 41sayı 7rb.5as.2tç oynadı.

Oyundan hiç memnun değilim deplasmanda 100-92 yendik.

Lig sonuncusunu evimde sadece 8 sayı farkla yenebildim.

Geri