Caferağa'daki maçlar öncesi yönetime açık mektup

Sanal alemde fazla demokrasi alkol gibi bişey insana fazla cesaret ve hadsizlik veriyor :)

Diana neysede Panny'nin gidişinde çok büyük rolü vardı Turgaygillerin, yazık oldu :(
 
Arkadaşın söylediklerine bakacak olursak belkide gerçekten alkollüydü :)

Neyse yönetime açık mektup başlığındayız ama, artık mektupluk bir işi kalmadı. Son hakem atamasından sonra anlaşıldıki bayan takımı için yapacakları hiçbirşey yok. Şampiyon olduğumuzda çıkıp da sevinecekler mi çok merak ediyorum. Bu kadar da pasif kalınmaz...
 
Caferağa´da ki maçta her türlü çirkefliği, pisliği, bekliyorum FB taraftarlarından !

Cuma günü gelmeden daha buradan başlamışlar zaten.
 
Önce doping demiş arkadaş, doğrudur, ama bilmediğimiz ve asla öğrenemeyeceğimiz bir şey de bu cezanın kaldırılış sebebidir. Diana Taurasi Amerika Basını'na "Evet bu maddeyi kullandım ama doping olduğunu bilmiyordum" diyor, zaten 2 testte de sonucu pozitif çıkıyor, sonra Hacettepe ne hikmetse maddeyi kullanmadı diyor. Şimdi Taurasi bu maddeyi kullanmadı mı, yoksa "Modafinil" doping listesinden mi kaldırıldı? Öyleyse biz de verelim Fowles'a Modafinil'i, maşallah 40 dakika oynuyor her maç. Bu konuda cevaplanmayan o kadar soru var ki... Fenerbahçeliler bu açıklamalardan tatmin olmayanların sadece kendileri olduğunu sanıyorlar maalesef. Benzer olay bizim de başımıza geldi, o zaman 2 kişinin yaptığı hatayı tüm camiaya yüklemeyi biliyorlardı...

Hakem hakkında kendince sıralamış hataları, 6 taneydi sanırım. Fowles'ın bloğu fauldü demiş, Angel'in içeriye girip bizimkiler dokunmadan faul çalınan 5-6 pozisyon var şu seride.

Onu geçtim Angel potaya değmeyen şutunun ribaundunu kendisi alıyor.

Kaybettiğimiz maçta, ilk devrede üstüste 2 hücumda steps yaptıkları 2 pozisyona faul çalınıyor, buradaki 4 sayıyla maçı koparacakken onları ortak ediyoruz.

Seimone her iki maçın başında da 3'er faule ulaşıyor. Fenerbahçe bu seride 50 serbest atış kullanırken, biz Fowles gibi faul aldırma kapasitesi çok yüksek bir oyuncuya rağmen sadece 22 serbest atış kullanıyoruz, ötesi var mı?

Tamika'nın Esmeral'e yaptığı hareketin öncesine bir baksınlar isterlerse... Tamika orda neden sinirleniyor ve sert bir şekilde temas ediyor. Gerçi aynısını Horakova da Işıl'a yaptı ve faul çalınmadı zaten.

Onun dışında yine aklımıza Nevriye'nin Işıl'ı güreşçi gibi savurduğu pozisyon geliyor. Bayan Grekoromen Milli Takımı'nda iyi iş yapar.

Matovic'in Fowles' ana avrat kayması, sakin bir sporcu olarak tanınan Fowles'ın bile sinirlenmesi...

Fenerbahçe'nin verilmeyen geri saha ihlalleri, Esmeral'in elinde patlayan topa 8 saniye çalınmaması...

En önemlisi de, iki yarı sahada aynı sertliğe bizim tarafımızda oyuncularımıza faul çalınması, onların tarafında faul çalınmaması...

Recep Ankaralı yetmemiş ki Aziz Yıldırım'ın can simidi Mehmet Keseratar atanmış bu maça da. Bu sefer de olmazsa bir dahaki maça Engin Kennerman-Erşan Kartal(3-2 kaybettiğimiz serinin Fenerbahçe adına yıldızı) ikilisi gelir sanırım. Fazla bilmeden konuşmamak lazım.

olaypankartefesliler.jpg


Mehmet Keseratar'dan adil bir yönetim zaten beklemiyorum ama en azından fazla da taraflı olmasın lütfen.
 
Gazanfer bey;Taurasi o maddeyi aldım gibi bir açıklama hiçbir zaman yapmadı aksine her açıklamasında ben bu maddenin ne olduğunu bile bilmiyorum ve hiç kullanmadım dedi.

Taurasi'nin gidip bulduğu alanında dünyanın en iyisi olan profesör bu hatayı bulduktan sonra Hacettepe Üniversitesine başvuruluyor ve sizin kararınızda hata vardır deniliyor.Hacettepe'de Wada'ya başvurarak biz böyle birşey yaptık sizin kararınız nedir diye soruyor.Wada'dan gelen cevapda cezaları kaldrın oluyor.Hacettepe dediğiniz kurumu Fenerbahçe lobisi belki bağladı ama Wada dediğiniz kurum Amerika'nın olimpiyatlarda başarılı olan oyuncularına bile ceza veren,elinden madalyalarını alan bir kurumdur siz bunu Aziz Yıldırım lobisi sayesinde oldu sanıyorsanız ya fazla hayalperestsiniz ya da Aziz Yıldırım'ı gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

Sonra bir arkadaş gece hayatında çok olan oyuncular falan demiş,Orhan Şam evli ve çocugu var hadi onu geçtimde Karsspor'un oyuncusunda çıkıyor bu madde bunda bir gariplik yok mu sizce?

Diana ve Penny gitmese ben Galatasaray'ın bizi geçebileceğine inanmıyordum,yabancı kalitesi eşit olduğu zaman biz yerlilerle farkı yaratıyorduk ama yabancı kalitesinde şuan siz çok üstünsünüz bu yüzden saha avantajı bizde olmasına rağmen hala sizi avantajlı görüyorum.Bu sene şampiyonluk giderse bunu sadece Federasyon ve Hacettepe'ye de bağlamayacağım elbette başta Aziz Yıldırım olmak üzere,Didem Akın ve Semih Özsoy'da bu kriz ortamını iyi yönetememiştir,elimizdeki oyunculara güven aşlamak yerine onlara güvenmeyerek olası bir başarısızlıkda bahane üretmeye çalışmışlardır.

Hakem konusuna gelince ilk 2 maçı izleyemedim sınavlarım olduğu için arkadaşlarımdan dakika dakik mesaj aldım skorla ilgili anca öyle takip edebildim 2 maç sonuda gelip önce fenerbahce forumlarına sonrada buraya baktım 2 tarafda hakemler bizi katletti diyor,maçıda izleyemediğim için hakemler hakkında net birşey söyleyemeceğim fakat yarın hakemler aleyhinizde davranışlr sergilerse gelir burda adam gibi de yazarım bahanleler üretmeye kalkmam.

Son olarakda söylemek istediğim,ligimizde zaten baksetbol hakemi 5-6 tane var ve dikkat ettiğim siz her hakeme itiraz ediyorsunuz.Merak ettiğimden soruyorum yanlış anlaşılma olmasında sizce bu seriye hangi hakem verilmeli?
 
Uzun zamandır yazmıyordum ama bir Fenerbahçe'li arkadaşın yazdığını görünce bende yazmak istedim.

Bende Fenerbahçe'liyim ve bu sitenin bir Fenerbahçe'linin takip edebilip yazabileceği ender belki de tek Galatasaray sitesi olduğunu düşünüyorum. Makul mantıklı konularda tartışmak, düşünceleri paylaşmak zor değil burada.

Basketbolu takip eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki ilk maçta gerçekten Galatasaray aleyhine çalınan düdükler fazlaydı bana göre. Hakemlerin bir art niyeti olmadığını düşünerek bu olayı kötü yönetimlerine bağlıyorum. Basketbol hakemliği gerçekten zor bir meslek ve ne yazık ki bunun altından kalkamıyor bizim hakemlerimiz. Fakat bu yanlışlar her takıma yapılıyor. Sadece Galatasaray aleyhine yanlış düdükler çalınıyor demek olaya tek taraflı bakmak olur. Fakat başta da dediğim gibi ilk maçta bundan daha çok canı yanan takımın Galatasaray olduğunu objektif bir şekilde söyleyebilirim.

Doping olayı ile ilgili çok fazla yorum yapıp tepki almak istemiyorum. Bu konuda şahsi olarak benim de anlayamadığım, insanın kafasını karıştıran şeyler var. Net karar vermek oldukça zor görünmesine rağmen bir Fenerbahçeli olarak doping yapılmadığına inanıyorum. Fakat bu olaydan dolayı da mazlum tarafı oynamak biz Fenerbahçelilere yakışmıyor bana göre. Senelerdir bu ligi sürklase etmiş bir takımımız var ve hiçbir bahaneye sığınmadan kazanmaya devam etlmeliyiz.

Gerçekten hakedenin kazanacağı bir final devam etmesini diliyorum. Ama ne olursa olsun kaybeden taraf mutlaka bir yerlere suç bulacaktır diye düşünüyorum.

Son not olarka geçen sene Efes-Fener maçlarında hakkında bir sürü söyletni çıkmış olan Keseratar'ın bu maça verilmesi çok büyük talihsizlik. Olası bir galibiyetimize gölge düşmez umarım.
 
selim bey bizim için önemli olan hakemlerin dürüst şekilde her gördüğünü çalması.bir tarafın yaptığını çalıp diğer tarafın yaptığını çalmayınca olmuyor işte.kim kazanırsa kazansın hakkıyla kazansın hakemlerle değil.bu arada diğer fenerli arkadaşlarda sizin gibi sağduyulu olsa her şey çok güzel olacaktır diye düşünüyorum
 
selim bey bizim için önemli olan hakemlerin dürüst şekilde her gördüğünü çalması.bir tarafın yaptığını çalıp diğer tarafın yaptığını çalmayınca olmuyor işte.kim kazanırsa kazansın hakkıyla kazansın hakemlerle değil.bu arada diğer fenerli arkadaşlarda sizin gibi sağduyulu olsa her şey çok güzel olacaktır diye düşünüyorum

Hepimizin istediği bu ama dediğim gibi bu maçlara verilebilecek 5-6 tane hakem var,hangisi verilirse verilsin her 2 tarafdan da tepkiler gelecektir.Hepsinin önceden yönettiği maçları kurcalarsak her 2 takım lehine ve aleyhine yaptıkları hataları bulabiliriz.
 
Selim Sağlam,

Öncelikle teşekkür ederim düzgün mesajınızdan ötürü. Çoğu kişi ezeli rakibinin forumunda böyle düzgün bir mesajı yazabilme olgunluğu gösteremez.

Hakemler konusunda 3 sene önce, hatırlarsanız Pondexter'lı seriyi kaybetmemize neden olan Erşan Kartal'ı istemiyoruz zaten. Galatasaray taraftarına küfreden Engin Kennerman'ı da istemiyoruz doğal olarak. Recep Ankaralı da Erkek Takımımız'ın Banvit maçında bizzat salonda olan bizleri çileden çıkarmıştı. Serinin ilk maçında da bana göre artniyetli, size göre de talihsiz bir yönetim sergiledi, onu da istemiyoruz. Mehmet Keseratar belki bizleri pek ilgilendirmiyor ama Efes'in şampiyonluğunu ellerinden alıp Fenerbahçe'ye vermekle, Efes'lilerden büyük tepki toplamıştı yukarıdaki pankartta görüldüğü gibi. Onu da istememizden doğal birşey yok sanırım.

Zaten hakemler konusunda Galatasaray'a çalışıyor yada uğurlu hakemimiz diyebileceğimiz pek hakem yok basketbolda, hatta hemen hemen hiç yok ama Emin Moğulkoç belki bu maça verilebilirdi. Gerçi onun da tartışmalı Erdemir-Fenerbahçe Ülker maçı var yanılmıyorsam. Fatih Söylemezoğlu da alternatif olabilir belki. Yada yapılabilir miydi, prosedür ne bilmiyorum ama maçtaki 3 hakem de Baş Hakem seviyesinde hakemler olabilirdi, ismini bile bilmediğimiz hakemler yerine.

Her neyse, umarım hakemlerin etki göstermediği 2 maç olur Caferağa'da. Kazanan takım hakkıyla kazansın, başka birşey istemiyorum şu aşamada.
 
Emin Moğulkoç hakkında pek fikrim yokda Fatih Söylemezoğlu'da bizim tarafımızdan hiç istenmeyen bir hakem,hatırlar mısınız bilmyorumda 2 yada 3 sene önceki Efes Pilsen'le yaptığımız Cumhurbaşkanlıgı kupasında benim hayatımda gördüğüm en büyük hakem katliamlarından birini yapmıştır kendisi.

Kalan maçlarda hakemlere her 2 tarafdan da tepki gelecektir elbet,hakemlerin hataları mutlaka olacaktırda dileğim hataların minimum seviyede ve sadece hata olarak kalması artniyetli olmaması,dediğiniz gibi hakedenin kazandığı bir seri olsun.
 
Basketbol'a sizler kadar hakim değilim , kurallarını , oyuncuların numaralarını vs bilmem yanlız şu 3 kuruşluk bilgimle ben bile recep ankaralıdan daha iyi maç yönetirdim ilk maçta.

Seriye gelecek olursak , Işıl Alben ve Bahar Çağlar caferağadaki o iğrenç atmosferden etkilenmezlerse 2. maçtakinden daha rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum...

Gsbasket forumunda fenerbahçelilerin yazı yazmasınıda kendi adıma doğru bulmuyorum.. Sonuçta sayfanın ismi gsbasket.org , taraftarbasket.org değil...

Arkadaşın iyi niyetli olmasıda bu forumda imza olarak sarı - lacivert yazmasını bana kabul ettiremez.

Saygılarımla....
Erhan SENGULER
 
Hepimizin dileği o zaten.

Sitenin girişinde bize çalışın denilmemiş o yüzden, adil olun, basketbolu katletmeyin denilmiş. Ama ilk 2 maçta kendi seyircimizin önünde bile bu hatalar yapılınca, Caferağa'da neler olur bilemiyoruz, tüm çekincemiz de bu yüzden.

Yoksa bu 2 takım birbirini içeride dışarıda yenebilecek kapasitede. Hakemler adil yönetsin, o gün daha çok savaşan, daha çok isteyen, gününde olan takım kazanır. Yine de seriyi kaybetmemize 1.maçtaki hakem hataları neden olacaksa, üzülmek, hakkımızı aramak da sonuna kadar hakkımız.

Taurasi konusunda hesap sorulacak insanlar, diyet ödemesi gereken kişiler biz Galatasaraylılar değiliz, hakemlerin bunun bilincinde olmasını istiyoruz. Girişteki görselin de özeti budur zaten.
 
Öncelikle ana sayfadaki yazıyı hazırlayanların eline sağlık. Olan biteni açıklıyor. Ülke gerçeği ise ne yazık ki bunu inkar ediyor. Bu tarz şey yapanların yanına kar kalıyor bu durumlar. Geçen seneki caferağada oynanan ikinci maçı hatırlarmısınız bilmem. İlk maça Adnan Polat ve tüm yönetim maaile oraya gelmişti. O maçta da çok hata yapıldı en basiti Tamika'nın son saniye turnikesi esnası yapılan faul(ler) görülmemiş maç uzatmaya gitmişti. 2. maçta ise Adnan Polat ve yönetim yoktu. Devre arası Aziz Bey'in nasıl hışımla kalktığını ben iyi bilirim o gün maçtaydım. İkinci devre ise hakemler utanmasalar her düdükten sonra Protokol tribününe bakıp onay alacak vaziyetteydiler. Ben burada hakemlere de kızamıyorum. Ülke de mafyavari örgütlenmeler var. Kızdığım insanlar, GS yönetimindekiler. O gün Antalya maçımız vardı, ligin son veya sondan bir önceki maçıydı ve o maç öncesi Antalya yönetimini GS adasında ağırlamak daha işlerine gelmişti. E yönetimden kimse olmayınca da elin başkanı böyle postasını koyar. Oysa Adnan Polat orada olsa en azından Aziz Yıldırım bir yere giderken oda nereye gittiğinin haberini alırdı olmadı o da giderdi. Hakemler GS'ı, FB serilerinde hep manipüle ederler. Artık kanıksanan bir durum aldı bu. Bu her branşda da böyledir.

Gelelim bugün yanıt veren FB'li arkadaşa, ana sayfadaki yazıyı okudum, okudum, onun çıkardığı anlamı bulamadım. Orda söylenen 100 sözü es geçip birine takılması bile aslında onun da hakemlerin FB'yi kolladığının farkında olduğunu gösteriyor. Ondan sonra ölmüş eşeğe su verir gibi garip garip hakem hatası adı altında kararlar söylemiş ki (sanırım 6 taneydi) çoğunu hatırlamıyorum ben bunların.

Burada görülmediği için paylaşılmayan olaylarda vardı ilk iki maçta. Mesela esmeral topsuz alanda sık sık hakemlerle konuşuyordu birilerini işaret edip orama vurdu burama vurdu gibilerinden. İşin garip yanı esmeral'in gösterdiği oyuncular ne rastlantıdır ki en fazla 30 saniye içinde başka bir pozisyondan faul alıyordu. Esmeralle maç içinde gözgöze geldik ona direk dedim zaten yaptıklarını (hakaret gibi bişi değil olanı söyledim). Geçmişi boş verelim şu iki maç baz alındığında hakemlerin ortada maç yönettiğini iki tarafada hata yaptığını söyleyen insan ya kızdırmak için bilerek diyordur. Ya da basketbolu bilmeden söylüyordur. Basketbol zor bir spor değil kurallar basittir. Hemen herkes bilebilir. Oyun hızlı gittiğinden (ki bu KAdın maçı, oyun hızlı olmaz) farklı açılardan oyunu ve kuraldışılıkları görmek adına 3 hakem yönetir. Ama bir dikkat edin GS-FB serisinde faul çalınan pozisyonlarda, hangi açıdaki hakem çalıyor faulü? Görmediği göremeyeceği bir pozisyondan faul veren hakemi savunmak mümkünmü? Hayır belki pozisyon faul ama bunu göremeyecek hakemin faul çalması elbette kafalarda soru işareti oluşturuyor. Bİz maçı izliyoruz tekrarını tam olarak göremediğimizden bu şüpheyi kulağımızın kenarına koyuyoruz. Eve geldiğimizde maçı seyredince şüpheler realiteye bırakıyor kendini. Ben maçı kimin yönettiğinde değilim. Kim yönetirse yönetsin ama maçı yönetsin. Birilerini yönetme derdinde olmasın art niyetli olmasın ego sorunu yaşamasın. Ego sorunu yaşamasına imkan da yok zaten. Karşısında yönettiği iki takımdaki özellikle yabancı oyuncular mesleğinin zirvesindeki oyuncular. Adam gibi maç yönetsin, bunun onurunu yaşasın hayatı boyunca. "Sylvia bana itiraz etti bastım tekniği" diyerek kahvede arkadaşını kandırır ancak.

Doping konusuna gelince. Orası iyicene komedi unsuru olmuş. Ama haklısınız da konunun kendi komedi. Hacettepe Üniversitesi doping merkezi Taurasi doping yapmamıştır veya Modafinil kullanmamıştır diye bir ifade kullandı da bizimmi haberimiz yok Gökhan bey? Söylenen ve yazılı yapılan açıklamayı iyi idrak edin. Taurasi'nin doping yapmadığı tespit edilmiştir gibi bir şey denmiyor. Vücudunda modafinil yoktu diye bir şeyde denmiyor. Grip olduğu için Hasan Şaş Aferin aldı 6 ay doping cezası aldı bu ülkede. Kİ o aferin hemen herkesin evinde vardır. Bakın bakalım modafinil varmı herhangi birimizin evinde? MODAfinil ismini duyunca Kadıköy modaya has bir şerbet sanmamıştır herhalde taurasi.

Bu arada doping yüzünden iki oyuncumuz gitti diyorsunuz. Penny de mi dopingden ceza aldı? Aldıysa neden açıklanmıyor kardeşim!!! Almadıysa neden doping yüzünden gitti triplerine girip gaz veriyorsunuz? Taurasi doping yapmamıştır diyip arkasında dururken, kızın kontratını iptal edip Angel'i getiren kimdi? O zaman neden kızmadınız yönetiminize? "Yahu bu kız dopingli değil!!! Satmayın bozmayın sözleşmesini" neden demediniz? Bu hesaba göre sizin başkanınız satmış olmuyormu FB'nizi?

Bu arada başkanınız avrupada ve Türkiye'de dolu dizgin giden kız takımınızı baltalamadı mı bu takımla bişi olmaz diyerek? O demeci vermeden önce bizi avrupa maçında iki defa üstüste yenmemişmiydiniz? Taurasi veya Penny mi vardı o zaman? Yada sizin kafanız çalışmıyormu da başkanınız diyince aklınız başınıza geldi yandım anam Taurasi demeye başladınız? Bizi avrupada iki defa yenerken hiç isyanınız yoktu. Hocanız Taurasisiz Pennysiz takımına rağmen Abdi İpekçi'nin basın odasında show yapmıyormuydu bizi yenecek takım yok diye? Şimdi neyin derdine düştünüz de yama arıyorsunuz kıyafetinizde?

Ben söyliyeyim GS kadın basket takımını yenmenize imkan yok. Bu takımın maçlarını dürüst hakemler yönetsin tek ellerini bağlasalar sizi gene de yenerler. Zaten takımınızın durumu Birselin 2. periyot başladığında gösterdiği yüz ifadelerinde gizli. Sizler de biraz bakın Bİrsel'İn yüzüne anlayacaksınız. HOcanız bakmıyor görmemezliğe geliyor siz bir deneyin.

NOT: Sahi neden gitmişti Penny? :))
 
Basketbol'a sizler kadar hakim değilim , kurallarını , oyuncuların numaralarını vs bilmem yanlız şu 3 kuruşluk bilgimle ben bile recep ankaralıdan daha iyi maç yönetirdim ilk maçta.

Seriye gelecek olursak , Işıl Alben ve Bahar Çağlar caferağadaki o iğrenç atmosferden etkilenmezlerse 2. maçtakinden daha rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum...

Gsbasket forumunda fenerbahçelilerin yazı yazmasınıda kendi adıma doğru bulmuyorum.. Sonuçta sayfanın ismi gsbasket.org , taraftarbasket.org değil...

Arkadaşın iyi niyetli olmasıda bu forumda imza olarak sarı - lacivert yazmasını bana kabul ettiremez.

Saygılarımla....
Erhan SENGULER
Erhan arkadaşımıza katılıyorum.Evet hoşgörülü ve anlayışlı olmak önemlidir.Ancak yine de fenerbahçelilerin gsbasket forumda yazmaları kabul edilmemelidir.Benim haddime düşmez tabiki ancak bu forumun bir üyesi olarak bu konudaki düsüncelerimi belirtmek istedim.
 
Yarın ki maç çok önemli eger hakemlerin gazabına uğramazsak yenecegimize inanıyorum.Yarın galip ayrılırsak kupanın bir ucundan tutmus oluruz.Bahar Çağların macın yıldızı olucagını düşünüyorum.
 
Ben Yazmalarının bir güzellik olduğunu düşünüyorum. FB'li, BJK'lı, Karşıyaka'lı bir çok kişi var arada yazan bilgilendiren. Bunlar olaylara farklı açıdna bakmamızı sağlayabilir. Yalnız Sarı LAcivert, Siyah Beyaz gibilerinden imza atmalar hoş değil. Bence o anlamda bir düzeltmeyi bu arkadaşların Forum yönetmine kalmadan yapmaları lazım. Sonuçta GS forumu burası burda Sarı Lacivert kırmızı-yeşil gibi farklı imzalar atmak hoş değil. Misafirperverlik Türk milletinin ruhunda vardır. Misafirlerimiz için ölürüz. Ama misafirlerimizin de misafir olduğunun bilincinde olmasını isteriz her zaman.
 
Kaliteyi bozmadan, bilgilerine güvenen her renkteki kişi yorumlarını yaparak katkıda bulunabilir. Herkese açığız. Maksadını aşanlar zaten kendilerini belli edip gerekli dinlenmeyi alıyorlar.
 
Türk milleti olarak misafirperveriz dogru.Ancak kişisel düsüncem beşiktaşlı,trabzonlu ve diger anadolu takımların taraftarlarının yazmalarında bir sıkıntı görmüyorum.Babam beşiktaşlıdır ve benimde beşiktasa karsı büyük bir saygım vardır.Bense kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım.Ama bize bu kadar karşıt olan takımın taraftarların yazması hiç hoşuma gitmiyor.Diyebilirsiniz ki bu fb düsmanlıgı nereden geliyor.Şöyle acıklayayım: sene 2000 uefa finalı mac öncesi ögreniyorum ki ismini vermek istemedigim bir akrabam Galatasarayımızın macı kaybetmesi için namaz kılıp dua etmiş.O gün bu gündür lacivert sözüne bile negatif yaklasırım.Neyse konumuz bu degil yarın ki maç.Dedigim gibi Baharın macın yıldızı olacagına inanıyorum. saygılar...
 

Üst