Olan benim mesajıma oldu Aras..
Şaka bir yana konuya bodozlama girmek buna denirdi, neyse iyi oldu.
Şaka bir yana konuya bodozlama girmek buna denirdi, neyse iyi oldu.
selim bey bizim için önemli olan hakemlerin dürüst şekilde her gördüğünü çalması.bir tarafın yaptığını çalıp diğer tarafın yaptığını çalmayınca olmuyor işte.kim kazanırsa kazansın hakkıyla kazansın hakemlerle değil.bu arada diğer fenerli arkadaşlarda sizin gibi sağduyulu olsa her şey çok güzel olacaktır diye düşünüyorum
Erhan arkadaşımıza katılıyorum.Evet hoşgörülü ve anlayışlı olmak önemlidir.Ancak yine de fenerbahçelilerin gsbasket forumda yazmaları kabul edilmemelidir.Benim haddime düşmez tabiki ancak bu forumun bir üyesi olarak bu konudaki düsüncelerimi belirtmek istedim.Basketbol'a sizler kadar hakim değilim , kurallarını , oyuncuların numaralarını vs bilmem yanlız şu 3 kuruşluk bilgimle ben bile recep ankaralıdan daha iyi maç yönetirdim ilk maçta.
Seriye gelecek olursak , Işıl Alben ve Bahar Çağlar caferağadaki o iğrenç atmosferden etkilenmezlerse 2. maçtakinden daha rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum...
Gsbasket forumunda fenerbahçelilerin yazı yazmasınıda kendi adıma doğru bulmuyorum.. Sonuçta sayfanın ismi gsbasket.org , taraftarbasket.org değil...
Arkadaşın iyi niyetli olmasıda bu forumda imza olarak sarı - lacivert yazmasını bana kabul ettiremez.
Saygılarımla....
Erhan SENGULER