Caferağa'daki maçlar öncesi yönetime açık mektup

Sühan Bey modafinil maddesi başka türlü içeceklerden de vücuda girebilir,vücutda belli bir oranda olmuştur ama yasal sınırın altında çıkmıştır Taurasi'de,bu olayı yorumlayan doktorların hatası vardır yani bir insan hatası vardır bu olayda.Efes Pilsen'de ki doping olayınıo hatırlarsanız Kasun'da yasal sınırın altında çıkmıştı madde o yüzden ceza almamıştı,Taurasi'de ki olayda aynen bu işte.Daha önce de yazdım Hacettepe Wada'ya başvurmadan bu kararı kaldıramazdı Wada dedikten sonra karar kaldırldı.Wada dediğimiz kurumu bilmiyorsanız iyi bir araştırın,Aziz Yıldırım'ın gücüyle kararını değiştirecek bir kurum değil orası,daha önce olimpiyat madalyası alan Amerikan sporcularında bile böyle bir olay olmamış,amerika da olimpiyatlara ne kadar önem verildiğinide biliyorsunuzdur.Onlar bile wadayı bu karardan döndürememişse aziz yıldırımın döndüreceğine nasıl inanıyorsunuz?

Taurasi gittikden sonra takıma yeni oyuncu almamız lazımdı mutlaka o yüzden karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesh edildi Taurasi'nin,bunu da basın toplantısında açıklamıştık zaten,gündemi takip etseydiniz bilirdiniz.Oyuncunun arkasıdna duruldu hatta oyuncu da açıklama yaptı Fenerbahçe kulübüne teşekkür ederim diye.Taraftar olarak da ilk günden beri Taurasi'ye sahip çıkıldı hatta Aziz Yıldırım'a inanılmaz bir tepki gösterildi neden sözleşmesini fesh ettiniz diye.Yine fenerbahçe forumlarını takip ederseniz(antudan bahsetmiyorm fenerbaskete bakmanız yeterli) takımın bu kadar dağınık hale gelmesinde yönetimin ve idarecilerin nasıl eleştirildiğini görürsünüz.Fenerbahçe taraftarı taurasi olayından dolayı federasyona,hacettepeye kızıyor ama en az onlar kadar yönetim ve idarecilerede kızıyor bu kriz ortamını iyi yönetemedikleri için.

Penny Taylor'un olayı ise biraz daha farklı,zaten annesinin bir rahatsızlığı var ve az bir ömrü kalmış,onun psikolojisiyle en yakın arkadaşınıda kaybettikten sonra ülkeden ayrılıp annesinin yanına gitmek istiyor.Zaten bizden ayrıldıktan sonra yaklaşık 1.5 ay annesinin yanında kalıp amerikaya öyle döndü.Yukarıda da yazdığım gibi bu olayda da kriz yönetim tarafından iyi yönetilememiştir.

Son yazdığınızıda en geç 10 gün içinde göreceğiz zaten o yüzden fazla kafa yormaya gerek yok.

Selim , Bu dediklerinie inanarak yazdığın belli ama snei hayal kırıklığına uğratacağım.

Bir herhangi bir sıvı içtiğin için vücudunda modafinil birikmez, İki Taurasinin arkasında durdunuz da 6 saattemi transfer ettiniz Angel'i? Yani Taurasi'nin arkasında durdunuz sözleşme fesihinden sonra -18 saat içinde (yanlış yazmadım çünkü sözleşme fesih olmadan önce Angel transferi bitti) Angel transferimi yaptınız? Buna inandığnızı söylemeyin bari. Eğer buna inanıyorsanız Angel'a haksızlık ediyorsunuz demektir. Neymiş FB Taurasi'nin arkasında durmuşmuş :)

Wada olayına gelirsek kimmiş bu Wada ben bilmiyorum bir hatırlat bakalım. Hacettepe üniversitesi Wada'!ya bağlı mı bir onu da söylermisin bana. Wada'ya neden bağlı değilmiş onu da anlat analtırken Wada'ya bağlı olmayan bir kurumun bağlı olmadığı bir kuruma neden bilgi verme gereksinimi duyabileceğini de anlat. Ha bu arada Diana'nın Modafinil'in doping sayıldığını bilmiyordum ben bunu Amerika'da da kullandım sözünü nasıl yorumluyorsun? (ki amerika da gerçekten de yasak değilmiş)

Bu arada hani bak sende itiraf etmişsin. Penny'nin anası rahatsızmış. e nedne bık bık bık doping olayından dolayı gitti yıldızımız ekseninde konuşuyorsunuz. Çıkıp desenize yahu Taurasi doping yüzünden kariyerine leke geleceğini düşünerek korktu. Çünkü Türkiye'de ceza alırsa tüm dünyada çekiyor bu cezayı. Ki WNBA'de çok daha fazla para alıyor o paradan da olacak. Oysaki WNBA'e göre doping sayılmayan bir madde bu. Penny ise zaten gitmek için bahane arıyordu bu doping olayları ile alakası yok. Dopingi bahane olarak kullandı çekti gitti. Desenize bunu onun yerine aciz edebiyatı yapıyorsunuz. Bir de buna inanıp açıklama yapanını mı ararsın ısrarla indir kaldır aynı lafları edenimi ararsın :) Neymiş FB taurasi'nin arkasında durmuş. Angel'i Migros'da alışveriş yaparken gördünüz de 10.000 müşteri ödülü olarak FB'de oynayacksın mı dediniz?
Şampiyonluk konusunda ise inşallah dediğiniz gibi olur 10 gün içinde görürüz. Ama benim de dediğim gibi hakemler hakem gibi olacaklar. Bana dünyanın hiç bir eyrinde kendi şutuna koşup ribaundunu alan oyuncunun hareketinin normal olduğunu söylemezler. Ki bunu 3 hakemli bir spor organizasyonunda yapıyorsa o hakemlerin art niyetli olmadıklarına da inandıramazlar. Işıl'ın Nevriye tarafından atılması faul değil. Teknik faul. Ancak kavga da olur öyle. Hakemin orada Işıl'a yaptığı savunma en fazla faul ama teknik değil o çok iri pozisyonunda olur. YÜzsüzce bir de gördüğü pozisyonu yorumluyor. Burda da çıkmış çocuk 6 tane madde saymış bu niye verilmedi bu niye verilmedi diyor:9 GÜlermisin ağlarmısın. Dediği pozisyonalrda yok. Matoviç-Sylvia olayını ben çok net gördüm. Matoviç saçını bağlıyormuş gibi yaparak dirseği ile sylvia'ya vurdu Sylvia dirseğine vurunca küfür de etti Matoviç ondan sonra ikili kapışma oldu. Hadi küfürü anlamamışsınzıdır anlarım. O saç bağlama muhabbetine Sylvia'ya attığı dirseği nasıl görmezsiniz. Görmeyecekseniz ne işiniz var salonda. Bırakın mesleği insanız diye gezin ortada en azından...

Angel şuanda wnbadeki en değerli oyunculardan biri,burada belki küçümseniyor ama amerikada çok önemli bir oyuncu konumunda angel zaten milli takımda da oynayan bir oyuncu geçen sene lige ve play offlara damgasını vurmuş bir oyuncu.Tanınan bir oyuncu yani Taurasi'nin ilk numunesi pozitif çıktıktan sonra listede bekletilen bazı oyuncular vardı onlardan biride angeldı,tauraside 2.numune pozitif çıkınca angel ile kısa sürede anlaşıldı ve kadroya katıldı.Angel'ı aldığımz takım mkb euroleasing kısıtlı bütçeye sahip bir takım olduğundan verdiğimiz bonservis ile hemen teklifi kabul ettiler keza angel'a da orda kazandığının çok yükseği teklif edildiğinden onuda ikna etmek zor olmadı.Zaten daha önceden de görüşme olmuştu,her ihtimale karşı.

Hacettepe'nin doping araştırma merkesi wada'ya bağlı bir kurumdur,Wada'nın izni olmadan oraya öyle bir merkez açılamaz bu yüzden aldığı kararlarla ilgili Wada'ya danışmak zorundadır doping merkezleri.Taurasi öyle bir söz ne zaman kullanmış bana bir kaynak gösterebilir misiniz?Benim bildiğim modafinilin ne olduğunu bile bilmiyorum,hiçde ağzıma sürmedim öyle birşey dediği.Wada'yı da ciddi olarak diyorum biraz araştırın,daha önceleri kimlere ceza vermişler araştırın bir öğrenin ondan sonra tartışalm,siz Aziz Yıldırım' gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

Wnba'de aldığı paranın çok daha fazlasnı avrupada alıyor oyuncular önce bunu düzeltelim yanlış biliyorsunuz burayı.Penny Taylor Türkiye'de kalacaktı yine lig bittikten sonra ülkesine dönecekti ardından da Wnba'de oynamak için Phoenix'e gidecekti fakat en yakın arkadaşının başına böyle bir olay gelince gidişi daha erken oldu.Taurasi'nin gerek amerikan basınına gerekse resmi facebook sayfasından yaptığı açıklamaları gördünüz mü hiç?Fenerbahçe hep arkamda durdu onlara çok teşekkür ederim dediğini okudunuz mu?

Hakem konusuna gelince dediğim gibi ilk 2 maçı izleyemedim yarın maçı izler maç sonu objektifçe yorumlarımı yazarım burda.

İkili tartışmaya özelden devam ederseniz sevinirim Sühan Abi.

Konu amacından sapmasın.

"Sayın Adnan Polat, bu kulübe hala sahip çıkmak istiyorsanız, Caferağa'da hakkımızı yedirmeyin."

Çok fazla konuşan fenerliler, yarın hepimiz göreceğiz neyin ne olacağını. Laflarınızı yarın ve pazar günkü maçlarının ardından saklayın. Dopinginiz beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor. Göreceğiz şu iki maçta bizi delirten hakemlerin Caferağa'daki tutumlarını.

Ayrıca, ilk maçın ardından hakemlerin tutumunu görmüyor musunuz denilen bir başkan, o söyleyenlere duyduğu halde duymuyorum işareti yapıyorsa, sözler de kifayetsiz kalıyor.

O her divan kurulu toplantısında bık bık öten üyeler, Galatasaray'ın sahibi biziz diyen adamlar, yarınki maç öncesi hiç takımımızın durumdan haberi var mı? Hakemlerin bu tutumlarına bir şeyler diyecekler mi? Çok şey mi istiyoruz bilmiyorum ya, bu takımların adı da Galatasaray, renkleri de sarı kırmızı.

Yarını bekliyorum sadece, içimde biriktirdiğim çok şeyler var. Bekleyelim sadece, bu kadar basiretsiz bir yönetime rağmen, hiç merak etmesinler Galatasaray asla sahipsiz değildir.

Antalya'da yapılan bir şampiyona vardı. (halter olabilir) O şampiyona öncesi Hacettepe doping merkezi WADA'ya yatırması gereken 250bin dolar parayı yatırmadığı için Wada tarafından geçerliliğini kaybetmişti. Ki o şampyonada tüm tahliller Yunanistandaki bir doping merkezinde yapıldı. O dönem bu infial yarattı devlet olayı sahiplendi bir süre verildi Hacettepe'ye o sürede parayı yatırırsa tekrar Wada'ya bağlı çalışacaktı. Ama o para gene yatmayınca Wada ile bağı kesildi. Wada'ya paralel çalışır Hacettepe doping merkezi. Ama elindeki tek lisans İngiltereden di sanırım aldığı bir lisansdır. Wada lisansları yoktur. Yani sonuç olarak Hacettepe Doping merkezi Wada'ya bağlı değildir.

Angel konusuna gelirske sanırım en azından senin kadar bilirim Angel'i. Ki ikimizde bildiğimize göre farkındayız Taurasi'nin arkasındayız diyen FB yönetiminin o arada arkasında olmayıp transfer çalışması yaptığının ama her olayı izole edip farklı görüntülere büründürmeyi başaran FB camiası bunu da söylemeyip farklılalştırarak konuları yorumladılar. Dediğim gibi Angel-Zagota'lı kadro bizi avrupa maçlarında iki defa yendi. Ama takımın akordunu Başkanınız bozdu. Türklere güvenmediğini kelime aralrında söyleyip Elindeki yabancılara amatör oyuncuymuş muamelesi yaptı.

FB 'de Aziz yıldırımı gözümüzde büyütmüyoruz. FB medyasını analtıyoruz. O medyaki Rıdvan Dİlmen'in gözaltına alındığını duyurmazken Arif Erdem'in şahitliğe gidişini canlı yayınalrla analttılar. Taurasi'de doping çıktığı haberini biz basından 15 gün önce öğrendik (daha doğrusu basın en azından 3 hafta söylemedi) Yarın Caferağa'da olası olaylardan sonra da bişi duymamamız muhtemeldi (Allahtan maçı canlı izleyeceğiz). Bu yüzden olmayanı olmuş gibi göstermezler ama olayalrı hafife alarak anlatabilirler. Aziz'in asoyunma odasına inişi basın mensuplarınca doğal bir durum gibi boş geçilir. Yani bunlar olmayan şeyler değil. Bunu sende bende biliyoruz.

Penny'nin gitmek istediğini bahane aradığını söylüyorsun zaten sen kelime aralarında. Akıl işimi Penny'nin yaptığı. Arkadaşıma dolap çevirdiler benimde başıma gelir ben gidiyorum diyor ha:) eee Bu angel maş zagota matoviç malolu mal bir penny mi akıllı. Bir onun mu kafası bastı. Hani takımdaki yabancıların tamamı gider analrım dediğini. Senin de dediğin gibi Penny bahane arıyordu gitti. Bunun doping merkezi ile alakası yok. O olmasaydı Angel gibi çıakr hoca ırkçı beyazları sevmiyor derdi başka bişi derdi gene giderdi. YOlcudur abbas bağlasan durmaz durumu yani.

Taurasinin face'deki açıklamalrı demişsin. Sporcuların sosyal iletişim araçlarından yaptıkalrı açıklamaları baz alırsak ooo ooo işimiz var demektir. Bak Angel de neler dedi sosyal medyadan. Bir nevi fan sayfası gibi olan alanda Taurasinin paylaşacaklarının farklı değerler olduğunu biliyor olmalısın. Neydi 1 ay önce seneye FB'deyim diyordu. Dün Türkiyeye gitmeyi düşünmüyorum dedi. O naısl iş? Sosyal medyadaki dediklerini abz alırsak ayrıca dengesiz bir ruha sahip olduğunu söyleyebilirmiyiz Taurasi'nin? O zaman doping ile ilgili söylemlerindede bir istikrarsızlık olduğunu düşünebilirmiyiz?

Yani senelerdir hakemler konusunda bile (bırak basketi futbolda bile) bir adım atamayan bizim yönetimmi dedi FB'nin silahlarından birinde doping vardı süsü verelim takımalrı karışsın? Veya işgüzar bir FB düşmanımı birden Taurasinin kanında modafinil var dedi?

Umarım yarın gece ve öbür gece gene dopingi konuşuruz Caferağa'da olması muhtemel saha olaylarından, hakem hatalarından bahsetmeyiz. Bak voleybol maçında adam bıçakla karşı tribüne saldırıyor. Ki GS maçı da değil. Emniyetin buna sıkı önlem alması lazım. Alınmayacak her önlem, çarşamba günkü FB-GS erkek basket maçında çıkacak olayların ateşleyicisi olacaktır. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Umarım sporun konuşulduğu ataılamayan girmeyen atılan giren sayıların oyunalrın konuşulduğu maçlar seyrederiz. O zaman zaten takıma inancımız tam...

Angel -Zagota-Matoviç için Mal demedim bunu belirteyim. Yanlış anlaşılmasın..

NOT: Gazanfer'in dediği gibi Başlıkla alakası olmayan konularda gezmenin manası yok. Kendi adıam bitiriyorum buradan bu konu hakkında yazmayı.

Bir dezenformasyonumu düzelteyim. Hacettepe WADA'ya tekrar kabul edilmiş az önce öğrendim. Yani WADA'!ya bağlı imiş. Gene de bu Hacettepe'nin Taurtasi'de doping maddesine rastlanmamıştır ve/veya az rastlanmıştır demediği gerçeğini değiştirmez.

Fenerlilerin hakem oyunu

Açılış sayfası hislerimize tercüman olmuş,yazanın eline sağlık.

Sizi fizanda bile bu yürekli oyuncularımız olduğu sürece yeneriz!, ağlamayı bırakın çıplak oynayın...

Senelerdır federasyonu ellerınde oynatanlar şimdi ağlıyor..Ağlarkende 2 oyuncusu olmadıgından sanki sahada 3 kişi ile mücadele ediyormuş gibi mızıkıyorlar..Halbuki 7 kişiyle mücadele ediyorlar!

Hadi Dişi Aslanlar hakkınız olanı alın İpekçiye gelin!

Öncelikle kesinlikle karşı yakanın taraftarlarının burada yazmasından rahatsız değilim. Her zaman bu sitede düzgün yazan , dürüst olan , mantıklı konuşan herkese yazma özgürlüğü verilmiştir. Hatta bi tane Beşiktaş'lı abimiz vardı bizden gibiydi sanki. (adını hatırlayan hatırlar)
Bence bu hatalarda iki taraf da tepkisini getirirken sakin olmalı ve dürüst olmalı. En basit örnek vereceğim alakasız da olsa. Mesela futboldaki Bursa - Fener maçında Fener'in hakkının yendiğini ben yazdım ilk ilgili başlığa. Yani dürüst izlemeyi severim. Bunda en büyük pay Aziz YIldırım'ın çünkü o adamdan nefret ede ede dürüstlük hoşuma gitmeye başladı :)
Finalin ilk maçına baktığımızda bariz hakem hataları gördük. Ve bazıları cidden abartı derecesindeydi. Catchings'in isyanlarının aynılarını Angel da yapacak sizin sahanızda bana göre ve orda da teknik çalınmamalı diye düşünüyorum. Kişisel basit itirazların teknik faulle cezalandırılmaması gerektiğini düşünen biri olarak bu isyanlar hoşuma bile gidiyor denebilir. Ruhsuz ruhsuz gezeceğine isyan etsin mantığındayım. ve hakemlerin hem yetersiz hem çok şerefli olmadıkları konusunda hemfikiriz sanırım. Işıl'ın pozisyonunda faul vermemek filan acaip saçmaydı . Bi fener'in pozisyonu da vardı ama o an kim olduğunu göremedim. Ama orda da Fener lehine faul vardı.
Doping olaylarına gelirsek bence suçlu yönetiminizdir. Özellikle bu Semih ve Didem gibi 2 insan ciddi olarak skandal seçimlerdir o koltuklar için. Başkanınız gelip bana sorsa bu isimler kalsın derim düşünün artık :) Yönetiminiz hala daha düzgün elle tutulur bi açıklama yapmadı. Ve dikkat ederseniz Taurasi'nin sözleşmesi feshedildi denildiği anda Angel takıma katıldı. Bugün markete gitsek önümüzdeki 2-3 müşteriden dolayı sıra bekleriz ama bittiği anda açıklandı Angel transferi. Sizce bu mudur Taurasi'ye güvenmek . Ve burda asıl kaybettiğiniz Penny oldu. Bildiğimiz gibi Penny cidden acaip zeki bi kız. Ve mutlaka dediğim şeyleri o çok rahat idrak etmiştir.
Yönetiminizin yaptığı 2. hata ise takımı manevi olarak çökertmek oldu. Kendileri inanmadı olaylardan sonra şampiyonluğa. Angel bazı tweetlerinde haklıydı bana göre bu güven konusunda. Ekatelinburg maçını ben tvden izledim. Siz de ya salondan ya tvden ya özetten mutlaka izlemişsinizdir. O maçta takımınızın nasıl kenetlendiğini gördünüz mü ? O takım , eğer yönetim saçmalamasa Spartak'ı 20şerden paket yapıp gönderirdi o günkü takım. Belki sonrasında elenirdi ama o Spartak'ı rahat yenerdi Fener. Biz en kötü halimizle yendik o Spartak'ı. Hatırlarsınız yine Ekatel. maçında Horakova ve Angelîn oyununu. Ama gerek yönetim gerek Ratgeber krizi yönetememiştir. Didem ve Semih'i saymıyorum çünkü onlar daha normali yönetemiyor :) Ben suçu Aziz Yıldırım , Ratgeber , Semih- Didem olarak görüyorum. Bizim yaşadığımız forma olayınyla benzer birşey yaşadınız yıkım olarak. Ama üstesinden tam kalkamadınız gibi gözüküyor.
Wada konusunda ise genel durum şudur. Acıma asla olmaz ve bazen saçma kararlar alırlar . Ama iş Wada'ya giderse lobi olayı biter. Marion Jones'u yok edebilen büyüklüktedir Wada. Ki Taurasi'ler filan daha onun kadar büyük değildir dünyada. Marion Jones'un tanınırlığı bugünkü usain Bolt gibiydi o zamanlar bildiğiniz gibi. Sonuç olarak net bir belge gelmedikçe suçsuzluk olayına kimse inanmayacaktır. Ayrıca lütfen mantıklı düşünün . Şu GS yönetiminin bu tarz bi şeyle uğraşacak kadar açıkgöz olduğunu gerçekten düşünüyor musunuz ? Adamlar kendi takımlarını önemsemiyorlar :)

2 değil 1 oyuncusu ayrıca Taurasi olsaydı bizi duman edecekmiş gibi bir hava var ben buna da katılmıyorum. Takımın işi zor ama mental açıdan. Özellikle de Işıl'ın. U-17'lerimiz dövüldü diye ağlayanların bayan sporcularımıza saygısı malum. Takıma sahip çıkacak bir başkan ve yönetimimiz de yok malesef. Yine de 12 aslan yürekliye güveniyorum.

Deniz bey dediklerinize tamamen katılıyorum,zaten bizim tarafdan basketbolla ilgilenenler Semih Özsoy ve Didem Akın'ı sürekli eleştiriyor,sadece Galatasaray maçlarında ortaya çıkıp basketbolla ilgili gibi gözükenler belki olayı sadece hacettepe ve federasyona bağlıyor ama basketbolla ilgilinenler bu 2 kurumun yanında yönetimin ciddi hatalarının olduğunun farkında.

Neyse bu konu daha fazla uzamasın ne kadar tartışırsak tartışalım belli bir yerden sonra renkler devreye girdiği için anlaşmak zor olacak :)

Daha öncede dediğim gibi kalan maçlarda minimum seviyede hakem kararları konuşulsun ve hakedenin kazandığı bir seri olsun.

Empati yapıyorum. Ben Fenerbahçe' nin hiçbir sitesine,foruma girip yazı yazmam.
Burada yazan Fenerli arkadaşların nasıl bir ruh hali var anlamıyorum. Burada bile huzur vermiyorlar insana,burada bile ortamı gerip,herkesi tahrik ediyorlar. Nazçizhane fikrim en azından böyle maçlar öncesi bu arkadaşların yazı yazması engellenmeli. Düzeyli başlayan tartışma ne kadar istesekte bir müddet sonra dozaj ister istemez artıyor.

Mehmet Baturalp 21 yaşında mıymış yahu :) Adam 15-4-4 diye diye bitirememiş, garibim. Orhan Şam için de bu kadar üzünülmez ki :)

Şu dünyada aklı selim Fenerliler olduğunu da görmek beni çok mutlu etti.

Konu dağılmasın, sözümüz yönetime. Orada burada bık bık bık konuşacağınıza yarın salonda olun, en ufak olaya ve adaletsizliğe izin vermeyin!

Hakan Üstünberk'ten her yerde olduğu gibi orada da takıma sahip çıkmasını bekliyoruz! Adil oyun oynansın ve hak eden kazansın. Geçtiğimiz 2 maçta da olduğu gibi hak eden umarım yine biz oluruz ve Galatasaray'ımızın şampiyonluğuna 1 adım kalmış olur...

Burada bir fenerli arkadaş ceza almış ama hemen sorasında başka bir fenerli üye olmuş!!!
Burada fb'li kişiler yazabilirler ama gelip bir konu başlığını yazdığı yazılarla 180 derece değiştirmemeliler ilk 3 sayfa mevcut başlıkla ilgili iken son 4 sayfa bu kişi sayesinde farklı yerlere çekilmiş ne diyelim Galatasaraylılar olarak biraz fazla misafirperveriz galiba.
Keseratar' gelince birşey yazmaya gerek yok ince ince verilen görevini yapacaktır. Allah yardımcımız olsun.

Kimlerin gideceğini, yeterli olup olmayacağını bilemem ama eğer salonda Işıl ve diğer oyuncularımıza yönelik küfürlü tezahürat, taciz başlarsa -ki olacağından şüphemiz yok- takımı sahadan çekme cesareti gösterecek bir yönetici istiyorum. Takımı sahadan çekmek korkaklık değildir, korkaklara (hakemlere) yapmaları gereken işi hatırlatmaktır!

Yoksa işi salt hakemlerin insiyatifine bırakırsak...

Fenerbahçelilerin hakemler hakkında böyle düşünmesi doğal.Ne de olsa maçları Baturdedelerinin anlatımıyla,onun gözüyle izliyorlar.Adamın aklı uzun zamandır tek yönlü çalışıyor,Galatasaray uzunları her pozisyonda hücum faul yapıyor,kısaları her topu aldıklarında topla yürüme hatası yapıyor.Yaşlılıkta olur böyle,insan kendini tek bir şeye şartlar,hep aynı şeyleri söyler.Fenerbahçelilerin de işine geliyor onun söyledikleri,gerçek sanıyorlar kolayca.Adam yanındaki spikere bile sürekli soruyor,kim sayı attı,kim faul yaptı diye.Bizim yaptığımız hayali hataları artık nasıl görüyorsa.. =Ay! ay! ay! ay! fenerbahçe sayı yedi,ama bak Tamika'nın hücum faulunu hakem vermedi yine,hakem, hakem, hakem......=

Giriş sayfası çok acıtmış birilerini belli

Bizim hocasına ırkçı diyen oyuncumuz yok! Sevgilisi gittiği için takımını satıp kaçıp giden oyuncumuz yok! Aynı pozisyonda oynayan takım arkadaşını sevmeyen oyuncumuz yok! Bir erkek için kendi aralarında kavga bile edebilen oyuncularımız hiç yok! Ciddi şekilde birbirlerini sevmeyen oyuncularımız yok! Kaybettiği maçlarda suçu oyuncularına atan koçumuz yok! Kendi halinize bakın önce siz!

Biz biliyoruz ki Kadıköyde topluca küfür edildiğinde "neden anons yaptırmıyorsunuz" diye soran oyuncumuza hakemin "duymamazlıktan gel" cevabı verdiğini. Siz hala neyi konuşuyorsunuz be adamlar?

Bizim çok güzel ve arkadaşlığın süper olduğu bir takımımız var. Allah yüzümüzü kara çıkarmayacak hakemler bile engel olamayacak şampiyon olmamıza inşallah.

Onur abi'nin söylediği gibi akşam edilecek küfürlerde hakemler gıkını çıkartmayacağı için Hakan Üstünberk olsun veya şu anda başkanımız olarak gözüken kişi olsun takımı sahadan çekebilme cesaretini göstersinler !