Can Akın

Re: Can Akın Galatasaray'da!

Abi iyi bakın orada ersin görkem den de söz ediyo onun hakkında da yorumlarınızı dinlemek isterim

Çok sevindim gerçekten.Can Akın eğer kafa olarak hazır olursa Milli Takım'lık bir oyun kurucudur.Uzun yıllar formamızı giyeceğine de eminim.Çok iyi bir transfer yaptık.

bence ligin ortalama guardlarından hem kendine hemde takımı oynatma konusunda dengeli davranır...dış şut yüzdesi günü gününe tutmayan birisi...delici özelligi olmasına ragmen genelde pek tercih etmez...ama evren can muhtemlende bir yabancı guard ile rotasyonda öenmli işler yapabilecek biri diye düşünüyorum...eger yücel platin olsaydı takımda can ligin açık ara iii guardları arasında olabilirdi önümüzdeki sene...hayırlı olsun...

hay bin kunduz. mehmet yağmur, soner, tutku, hakan hepsi de daha iyi olabilirdi. can şutu olmayan ama saha görüşü ve penetre sonrası pasları ile vasat bir oyuncu. değil el üstü boş atışlarda bile pek başarılı değildir. takımı oynatır. savunması da en azından ortalamadır. vasat bir oyuncu. bence gereksiz bir transfer. yabancı oyun kurucu alınacaksa (alınmak zorunda) ve cücü de takımda kalacaksa can'a ne geek vardı. anlamadım.

p.g: yabancı, evren, (cücü), can
s.g: yabancı, (tufan), (murat), evren
s.f: yabancı, (erdem), (ersin)
p.f. yabancı, (cemal), (polat)
c: yabancı, (hüseyin)

ersin neyse de cana bence gerçekten de gerek yoktu. yabancı seçimleri çok önemli. bakalım neler olacak. doğruyu söylemek gerekirse evvren transferi ile biraz heyecanlandım çünkü bu sene çok daha büyük bir patlama yapacağını düşünüyorum. çok gereksiz oldu. oyun kurucuya yabancı oyuncu almayacaklarsa ligde f4 bile zor olur.

Ben Can Akın'ı beğenen birisiyi(di)m. Oyunu hızlı oynayan, saha görüşü iyi ve asist özelliğide iyi olan bir oyuncuydu. Ama şut ve savunma konusunda kendini geliştiremeyince altlara indi yoksa Efes Pilsen'de Ender Arslan'ın yerine Can Akın'ı izliyor olabilirdik.

İyi bir yedek olur, ama savunma isteyen bir koç olan Okan ÇEVİK'in takımında fazla süre alabilir mi? Kendini ekstra birşeyler ile geliştirmez ise bu çok zor gözüküyor.

Ama hayırlı olsun...

takımımız ve can adına hayırlısı olur inşallah evren ve can alındığına göre sanırım kaptan cüneyt ile yollar ayrılacak

bence çok iyi transfer daha 26 yaşında telokom banvit efeste oynadı şimdi tecrübeli ve de galatsaraylı telokomda oynarken söylemişti galatasaraylı oldugunu tufan da tekelspordan gelmişti sonra galatasaray taraftarının sevgilisi oldu hayırlı olsun nasıl olsa şampiyonluk hedefimiz yok bence çok iyi transfer yaptık :)

Can'ın şutu yok, zayıf demek ciddi anlamda "son 2 yıldır Can'ı takip etmedim" demekle bire birdir.

Bunlar iyi transferler ama 2 tane milli takım düzeyinde oyuncu lazım bişeylerden bahsedebilmemiz için gerçi yönetimin çok umrunda değil şampiyonluktan bahsetmek ama ben Galatasaraylı olduğum için geri adım atamıyorum

2 tane fazla hayal oldu belki ama 1 tane milli takım seviyesinde yerli alıp Hüseyini de tutmalıyız

İyimser olmak istiyorum,İnşallah takıma faydalı bir oyuncu olur.Yine de yönetim bişeyler yapmaya çalışıyor bu da bi gelişmedir. ;)

Basketbol gibi güzel bir oyunu göze bu kadar iğrenç gelerek nasıl oynadığına hayret ettiğim bir oyuncu Can.

Yukarıdaki satır sadece oyun stili ile ilgiliydi yalnız, başarılı olabilir mi sorusuna kadro şekillenmeden bir cevap veremem...

Ortalama bir transfer... Ancak mutlaka milli takım düzeyinde 1-2 oyuncuyu kadromuza katmalıyız. Mehmet Yağmur'u duyunca çok istemiştim Can'ı, hoşgeldi :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Basketbol gibi güzel bir oyunu göze bu kadar iğrenç gelerek nasıl oynadığına hayret ettiğim bir oyuncu Can.

Yukarıdaki satır sadece oyun stili ile ilgiliydi yalnız, başarılı olabilir mi sorusuna kadro şekillenmeden bir cevap veremem...

Sevgili Alperen(hemen hemen aynı yaşta olduğumuz için bu şekilde hitap ediyorum) iğrenç kelimesi yerine düz,yada basit kelimesi daha hoş olmaz mı?

Oyuncu menajerlerinin piyasayı bilmeyen yöneticilere büyük oyuncu diye gösterdiği kişilerden Efes Pilsen forması bile giydi. Fakat bu yapılanmada bence takıma faydası olur.. Aldığı ücret çok önemli.. Ne aldı, ne verecek..

şuan yorumları okudumda aynen antuda ki adamlar gibi konuşmuşuz bu adamın hiç mi iyi yönü yok herkes kötü yönlerini söylemiş çok iyi basketçiler zaten nba de oynuyo herkesin biraz pozitif bakmasını öneririm inş takımıma hayırlı olur

Ercan Şahin' Alıntı:
şuan yorumları okudumda aynen antuda ki adamlar gibi konuşmuşuz bu adamın hiç mi iyi yönü yok herkes kötü yönlerini söylemiş çok iyi basketçiler zaten nba de oynuyo herkesin biraz pozitif bakmasını öneririm inş takımıma hayırlı olur
tamam iyi düşünüyorsun da insanlar burada objektif olarak bakmaya çalışıyor illa ki körü körüne yorum yapmalarını bekliyorsan yanlış adrestesin......