Re: Can Akın Galatasaray'da!
Saadet susuyorum ben de bundan sonra, daha ne yapayım.
Saadet susuyorum ben de bundan sonra, daha ne yapayım.
S.Nilay Kızılok' Alıntı:Can'ı kac kere canlı izlediginizde boyle acayip yorumlar yapıyorsunuz. 2 yıldır canlı izliyorum. Gayet iyi bir basketbolcu. Takım kotu giderken atesleyen idi. Antalya
onemli bir neferini kaybetti.
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="S.Nilay Kızılok":2pr5yqvo]Can'ı kac kere canlı izlediginizde boyle acayip yorumlar yapıyorsunuz. 2 yıldır canlı izliyorum. Gayet iyi bir basketbolcu. Takım kotu giderken atesleyen idi. Antalya
S.Nilay Kızılok' Alıntı:Mehmet Yagmur'u hic sevmiyorum. Can'dan iyi oldugunu dusunmuyorum. Can daha 83'lu ve Antalya'dan onceki takımları iyi takımlardı.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Bizim Graves ile anlaşıldımı tekrar bilgisi olan var mı ?
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Hüseyin Çıtak":270qfev7]Bizim Graves ile anlaşıldımı tekrar bilgisi olan var mı ?
S.Nilay Kızılok' Alıntı:Can'ı Cuneyt ile karsılastırmak olmaz zaten. Onceki sayfalardan Ersin konusu acılmıs. Kendisi yakın arkadasım sorarım ona hem Can'ı hem kendi durumunu. Mehmet Yagmur cok antipatik ayrıca Nevriye gibi garip garip mimikler yapmalar falan.
S.Nilay Kızılok' Alıntı:Can'ı kac kere canlı izlediginizde boyle acayip yorumlar yapıyorsunuz. 2 yıldır canlı izliyorum. Gayet iyi bir basketbolcu. Takım kotu giderken atesleyen idi. Antalya
ntvspor.net(polat kocaoğluu transferini 2ay önce yazdı 2ay sonra resmi siteden çıktı ) nese diğer basketbol sitelerinde de var canın menejeride anlaştıklarını açıkladı rahat olSemih Altunay' Alıntı:Sitede böyle bir konu hatta hiç bir basketbol haber sitelerinde bu konuyu göremedim bomba olmasın