Can Akın

Re: Can Akın Galatasaray'da!

Seneye final serisinde, ezeli rakibimizi göbeğimizi kaşıya kaşıya izleriz hep beraber.

Can Akın'ı bile yere göğe sığdıramayacak kadar küçülmüşüz...

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":3s0tsshv]Basketbol gibi güzel bir oyunu göze bu kadar iğrenç gelerek nasıl oynadığına hayret ettiğim bir oyuncu Can.

Yukarıdaki satır sadece oyun stili ile ilgiliydi yalnız, başarılı olabilir mi sorusuna kadro şekillenmeden bir cevap veremem...

Sevgili Alperen(hemen hemen aynı yaşta olduğumuz için bu şekilde hitap ediyorum) iğrenç kelimesi yerine düz,yada basit kelimesi daha hoş olmaz mı?[/quote:3s0tsshv]

Öncelikle istediğin gibi hitap edebilirsin, estağfurullah. :)

Sonrasında kelime kulağa pek hoş gelmese de kendimi en iyi o şekilde ifade edebilirdim, onun için öyle yazdım...

Saadet Unal' Alıntı:
Bence Mehmet Yağmur'la kıyaslarsak Can daha iyi bir oyuncu kesinlikle..

Tekrar hayırlı olsun..

Saadet rica ediyorum Can Akın'ın Mehmet Yağmur'dan daha iyi bir basketbolcu olduğunu bana anlatır mısın?

Konuya dalmak gibi olmasında bencede Mehmet Yağmur daha iyi oyuncu
ama ben olsam ikisini de almazdım.Engin Atsür ve Hakan Demireli alırdım

Bence değil. Ben hiç beğenmiyorum Mehmet Yağmur'u. İkisinden birini tercih et deseler hiç düşünmeden Can derim...

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":4ec0xatt]Bence Mehmet Yağmur'la kıyaslarsak Can daha iyi bir oyuncu kesinlikle..

Tekrar hayırlı olsun..

Saadet rica ediyorum Can Akın'ın Mehmet Yağmur'dan niçin daha iyi bir basketbolcu olduğunu bana anlatır mısın?[/quote:4ec0xatt]

Çeşitli fikirler var.İsteyen var istemeyen var,Fikirsiz olanlar var.Yalnız bir kere açıkladı yönetim.Genç oyunculara yönelecez dediler.Elimizdeki para geçen sene ki kadar değil dediler bir yandanda.

Yani şartlar böyle olduğunda önceki seneler gibi top class oyuncalar gelmeyecek.Can geçen sene bana göre iyi işler yaptı orada.
Elimizdeki para tam nedir bilmiyoruz ama ben her zaman beğenmişimdir Can Akın'ı.Asist ortalamasına da pek takılmamak gerek bana göre.Pota altında Hüseyin kalırsa.İyide bir fortvet tutturabilirsek o paraya asist ortalaması çıkabilir.

Bu adam artık parçalıyı giyecek imzasını da attı.Bu saatten sonra yapılacak şey destek olmak daha iyi performans sağlaması için elimizden geleni yapmaktır.

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":2xraww34]Bence Mehmet Yağmur'la kıyaslarsak Can daha iyi bir oyuncu kesinlikle..

Tekrar hayırlı olsun..

Saadet rica ediyorum Can Akın'ın Mehmet Yağmur'dan daha iyi bir basketbolcu olduğunu bana anlatır mısın?[/quote:2xraww34]

Oyununu beğenmiyorum sevmiyorumda kendisini ;) Zaten ben Can Akın'a bayılmıyorum. Ama Mehmet ile kıyaslayınca Can'ı tercih ederim.

Oyununu niye beğenmediğini sormaya çalışıyorum Saadet, bunu anlatamadım sanırım, özür dilerim. Şimdi daha sağlıklı bir cevap alabileceğim sanırım.

Arda Abi'nin de dediği gibi Can Akın artık bizim formamızı taşıyacak,daha neyi tartışıyoruz?

Can'ın başımız üstünde elbette ki yeri, ancak bir kıyas yapılıyor, ben de bu kıyasa katılmadığımı belirtiyorum.

Saadet ben deli olacağım kafayı yiyeceğim. Diyorum ki fikrinin sebebini açıkla, biz de bilelim niye olduğunu sana Can'dan nefret et demiyorum.