Can Topsakal

Şube sorumlusu olmayacak olsa bile yönetimin bir ferdi olacağı için Ataman ile çalışılmaması için elinden geleni yapacaktır. Adam Ergin Ataman'dan net şekilde nefret ediyor.

Eğer Özbek Ergin Hoca'yla çalışmak istiyorsa bence bu sorunu halledebilir. Çok fazla sorun olacağını zannetmiyorum. Bu sezon bile Ergin Hoca'nın hatalı olduğu( tokat atması bence bir hataydı.) durumda Topsakal gönderildi.

Eğer Özbek Ergin Hoca'yla çalışmak istiyorsa bence bu sorunu halledebilir. Çok fazla sorun olacağını zannetmiyorum. Bu sezon bile Ergin Hoca'nın hatalı olduğu( tokat atması bence bir hataydı.) durumda Topsakal gönderildi.

Yalnız şu var; Can Topsakal gönderilmedi, kendisi görevi bıraktı. Geldiğinden beri Ergin Ataman'a dair "ısrarlı" söylemlerini bu başlıkta da, başka mecralarda da görebilmek mümkün. Bu zihniyete sahip olan bir kişi şimdi de hocayı rahat bırakmaz.

Bu zatın dönüşü hiç iyi bir haber değil bana göre. Bekleyelim, görelim.

Yalnız şu var; Can Topsakal gönderilmedi, kendisi görevi bıraktı. Geldiğinden beri Ergin Ataman'a dair "ısrarlı" söylemlerini bu başlıkta da, başka mecralarda da görebilmek mümkün. Bu zihniyete sahip olan bir kişi şimdi de hocayı rahat bırakmaz.

Bu zatın dönüşü hiç iyi bir haber değil bana göre. Bekleyelim, görelim.

Görevi kendi bıraktı diyorsun ama kimse işten atıldım demek istemez. Hele de böyle bir kişiyle mücadele işine girmişse. Bence gönderileceğini anlayınca israfa edeyim dedi.

Bence Ataman'ın kalması tamamen Özbek'in düşüncesine bağlı.

Görevi kendi bıraktı diyorsun ama kimse işten atıldım demek istemez. Hele de böyle bir kişiyle mücadele işine girmişse. Bence gönderileceğini anlayınca israfa edeyim dedi.

Bence Ataman'ın kalması tamamen Özbek'in düşüncesine bağlı.

Valla bizde bu kovulma işleri öyle kolay kolay olmaz, hele Galatasaray Liseli isen. Murat Özyer onca rezilliğine rağmen niye gönderilmedi bir düşün, Özyer'in 3-5 kuruşluk tazminatını ödeyemeyecek kadar düşmüş bir halde değil koca Galatasaray Kulübü.

Can Topsakal, geçen döneminde daha ilk dakikadan Ergin Ataman'a kurulmuş şekilde göreve geldi, tuhaf tuhaf söylemlerle sürekli hocaya sallayıp durdu, son Göktürk Ural mevzusunda da istediği sonucu alamayınca da o dönem çareyi istifa edip gitmekte buldu. Şimdi yönetime geri dönüyor ve elinde gerekçeleri ne olursa olsun başarısız geçirilmiş bir sezon kozu da var. Bu adamın içindeki Ataman kini ölmez, hocayı yemeye çalışacaktır ve sonuçlarının ne olacağını hep birlikte yaşayarak göreceğiz artık.

Valla bizde bu kovulma işleri öyle kolay kolay olmaz, hele Galatasaray Liseli isen. Murat Özyer onca rezilliğine rağmen niye gönderilmedi bir düşün, Özyer'in 3-5 kuruşluk tazminatını ödeyemeyecek kadar düşmüş bir halde değil koca Galatasaray Kulübü.

Can Topsakal, geçen döneminde daha ilk dakikadan Ergin Ataman'a kurulmuş şekilde göreve geldi, tuhaf tuhaf söylemlerle sürekli hocaya sallayıp durdu, son Göktürk Ural mevzusunda da istediği sonucu alamayınca da o dönem çareyi istifa edip gitmekte buldu. Şimdi yönetime geri dönüyor ve elinde gerekçeleri ne olursa olsun başarısız geçirilmiş bir sezon kozu da var. Bu adamın içindeki Ataman kini ölmez, hocayı yemeye çalışacaktır ve sonuçlarının ne olacağını hep birlikte yaşayarak göreceğiz artık.

Sende Haklısın. Yaşayıp göreceğiz artık neler olacağını.

Şampiyonluk kutlamalarında sanki Can Topsakal ile Ergin Ataman'ı bayağı samimi gördüm... (yanlış hatırlıyorda olabilirim, Can Topsakalı benzetmişte)
Acaba aradaki buzları ertirmiş olabilirler mi ?
Ben Dursun Özberk'in bir anda 180 derece dönüş yapacağını sanmıyorum açıkcası...Eğer yapıyorsa zaten diyecek lafım yok, GS'da basketbolu bitirir....

Şampiyonluk kutlamalarında sanki Can Topsakal ile Ergin Ataman'ı bayağı samimi gördüm... (yanlış hatırlıyorda olabilirim, Can Topsakalı benzetmişte)
Acaba aradaki buzları ertirmiş olabilirler mi ?
Ben Dursun Özberk'in bir anda 180 derece dönüş yapacağını sanmıyorum açıkcası...Eğer yapıyorsa zaten diyecek lafım yok, GS'da basketbolu bitirir....

Yaptı bile. sponsorla anlaşma yapıldıysa nerede bu sponsor?

Zoru görünce, eleştiriyi görünce bahaneyi bulup kaçar nasılsa.. Gelmezsen hatrım kalır. Bi tanesini hala gönderemedik, bi de üstüne sen gel..

Topunun da, sakalının da.. Yeryüzünde başka adam kalmadı. İnadına mı yapıyorlar anlamadım. Bir Hakan Üstünberk'i getiremediniz şu basketbol şubesinin başına yahu.

Geçen sefer göreve geldiğinden itibaren Ergin Ataman ile alakalı sözlerini, hocayla uğraşmalarını zaten iyi biliyoruz ama en son olarak "giderayak" ne demişti, onu da bir hatırlamış olalım:

“Takıma yeni gelecek antrenörler böyle olmayacak”

A takımında oynamak için mücadele gösteren altyapıdaki genç basketbolcular için mesaj veren Topsakal “Genç oyuncular sonuna kadar çalışmalarını devam ettirsinler. Bütün antrenörler böyle olmayacaktır. Galatasaray’a yeni koçlar gelip onlara değer verecektir” ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman'ın gelecek yıl devam edip etmeyeceğinin karara bağlanacağı toplantıya Dursun Özbek ile beraber Can Topsakal da katılacakmış.

Ergin Hoca'nın yerinde olsam masada bu şahsı karşımda tekrardan görünce sinirden gülmeye başlardım muhtemelen =D

Neden sürekli heryerde işleri zora sokuyoruz anlamıyorum. Şube yönetimi gerçekten muazzam oldu.

Şahsi görüşüm şimdi herşey çok iyiymiş gibi gösterilecek. Ama sezon içerisinde en ufak bir kıvılcımda yine şubede fırtınalar esecek. Tırnaklarımızla kazıya kazıya yaptığımız inşaatı mahfetmekte üzerimize yok.

Koskoca kulüpte Can TOPSAKAL ve Murat ÖZYER'den başka kimse yokmu arkadaş. Bu adamlar dehamı? üstün yöneticiler mi? Yönetime alacak başka adam bulamadın mı başkan? Koçla problem yaşayan adamı basketboldan sorumlu yönetici yapmak hocaya git demekten başka bir şey değilki.

FLAŞ | Galatasaray Yönetimi ile görüşen Ergin Ataman istediği taleplerde Yönetim ile anlaşma sağlayamadı. (3Puan)

Galatasaray Yönetimi ile Ergin Ataman son görüşmeyi pazar günü yapacak. Anlaşma sağlanamazsa yollar ayrılacak.(3 Puan)

Arkadaşlar gerekli tepkiyi koymayacak mıyız ?
Ergin Ataman'ın gitmedi demek bizim küçülmesimiz anlamına geliyor.
Twitter'da gerekli tepkiyi koymamız gerekiyor.
Yoksa 5-6 yıllık bu güzellikler Allah korusun sona erecek.