Can Topsakal

Dursun Özbek bol keseden sallarken iyiydi. Şimdi adam olup sözünü tutsun. Hay Allah'ım başkan diye seçilen adamlara bak. Yüzümüz gülmeyecek galiba. Ataman giderse daha iflah olmaz bu şube.

Dursun Özbek'in çıktığı yönetim ve duayen gibi gördüğü omurgasız başkanı yeterince olumsuz referanslardı benim içim.Alt oymaya çalışıp,eline yüzüne bulaştırıp sonrasında kaçarcasına uzaklaşan adamdan başka şube yöneticisi adayı kalmamış gibi getirdi dikti yine başımıza.
Şayet Ergin Ataman kalmazsa daha iyiye götürecek bir vizyon şöyle dursun,içlerinde beşinci sınıf bir çözüm belirlemişlerdir bile.

Mesele Ergin Ataman değil burada.
Önemli olan bu vatandaş ve bunun gibilerin Galatasaray'ı çiftlik gibi kullanması ve kendilerini tatmin etmesi.
Bunlardan bir tanesini öyle bir şekle sokmalıyız ki, Galatasaray adını duyunca bile anksiyete krizleri geçirmeliler.
Galatasaray taraftarının en önemli önceliği bu olmalı.
Transfer, yeni koç, salon, EL falan değil bu önemli şuan.
Galatasaray'ın geleceği için.

Murat Özyer'in antrenör olduğu yıllarda bir gece ansızın şapkadan çıkan tavşan gibi Levent Topsakal'ın nasıl Galatasaray bench'inde kendine yer bulduğunu hatırlayanlar kendisinin şubeyi 10 yıl öncesine geri götürecek hamleleri peşi sıra yapacağından şüphe duymuyor zaten. Şimdiden geçmiş olsun Galatasaray basketbolunu sevenlere yıllardır peşinden gidenlere.Önümüzdeki sezon tribüne gelen 200 kişi bulamayınca ağlamasın Dursun Özbek. Salt Ergin Ataman ile anlaşıp anlaşmaması ile alakalı değil bu sözlerim beyfendi şubeyi Özyer'le birlikte iyice çiftliğe çevirince hep birlikte söveriz buralarda.

Murat Özyer'in antrenör olduğu yıllarda bir gece ansızın şapkadan çıkan tavşan gibi Levent Topsakal'ın nasıl Galatasaray bench'inde kendine yer bulduğunu hatırlayanlar kendisinin şubeyi 10 yıl öncesine geri götürecek hamleleri peşi sıra yapacağından şüphe duymuyor zaten. Şimdiden geçmiş olsun Galatasaray basketbolunu sevenlere yıllardır peşinden gidenlere.Önümüzdeki sezon tribüne gelen 200 kişi bulamayınca ağlamasın Dursun Özbek. Salt Ergin Ataman ile anlaşıp anlaşmaması ile alakalı değil bu sözlerim beyfendi şubeyi Özyer'le birlikte iyice çiftliğe çevirince hep birlikte söveriz buralarda.

Can Topsakal & Murat Özyer ikilisinin elinde heba olacak güzelim şube, rüya gibi valla...

Ergin Ataman'ın gelecek yıl devam edip etmeyeceğinin karara bağlanacağı toplantıya Dursun Özbek ile beraber Can Topsakal da katılacakmış.

Ergin Hoca'nın yerinde olsam masada bu şahsı karşımda tekrardan görünce sinirden gülmeye başlardım muhtemelen =D

Gündüz böyle yazmıştım ki bombaya bakın; Dursun Özbek, önceden yer alacağını bildirmesine rağmen ne hikmetse toplantıya hiç katılmamış bile, yani direkt olarak Topsakal ile Ataman'ı baş başa bırakmışlar :)

ÖZEL – ATAMAN-YÖNETİM ZİRVESİNDE NELER YAŞANDI? | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları

Bunlar ne kadar iğrenç hesaplardır böyle, hay Allah bildiği gibi yapsın sizi yahu...

Hocam tweet attı çıkan haberler yalandır diye . Şu 3puan denen mallar topluluğunun haberlerini(haber bile değil) paylaşmayın.

Hoca sadece "Galatasaray'ı bırakacağım konusundaki haberler asılsızdır. Kararı başkanımız ve yonetim verecektir" dedi. Ayrıca üstteki 3puan'ın haberi değil kardeş, basketdergisi - Can İşbakan.

Dursun baskan toplantiya katilmadan topu atmis Can Topsakala.. Ergin hoca sirf Galatasaray sevgisi sayesinde cenesini tutuyor ve son bir ihtimal diyor.. Ben Ergin Ataman olsam bir sonraki gorusmede de belirsizlikler surerse ayrilir gelirim Rusyaya buraya...

Can Topsakal'da klubu capi ve hedefi dogrultusunda ya Halil Unere ya da murat ozyere teslim eder.

Bu herif benim asabımı bozuyor. Yüzünden hinlik ve riyakarlık akıyor bir defa, hani ilk gördüğünüzde hiç güven vermeyen insanlar olur ya.

Topsakal mıdır nedir, asla saygı duymuyorum bu adama. Lise torpillisi aristokratın teki.

ATAMANI SATANI BİZDE SATARIZ net büyük yazdığım için özür dilerim lakin galatasaraylı yüreğini ortaya koyan bunca emek vermiş birine bu yapılacak iş değil geçen seneki vizyonsuzluk devam ediyor...

Can Topsakal ile Ergin Ataman arasındaki görüşme son derece kötü geçti.
Ergin Ataman daha önce Başkan Dursun Özbek ile görüştüğünü ve 3 yıllık bir planlama için hazır olduğunu iletti.
Can Topsakal’ın açıklamaları ise bir hayli ilginçti. Topsakal, “1 yıllık süreçte genç bir takım kurmak istiyoruz” dedi.
Ergin Ataman bu açıklamaların ardından büyük şaşkınlık yaşadı ve toplantıdan herhangi bir sonuç alınamadı.

1 yıllık sözleşme nedir ya ?
Ergin Hoca'nın kalmayacağını bildikleri için bu teklifi yaptılar.
Dursun Özbek'in katılmaması büyük ayıp.
Cidden Yazıklar olsun !!!