Benim de tesbit ettıklerım aynen arkadaşlarımınki gibi,
Murat atışı yapyı
top gırmedı çemberın üzerinde ıkı kez zıpladı ve girmeyeceği belli olduğu anda saate baktım, 00,00 ı gordum , sonra aşağı inen topu, bizimkiler gibi maç bitti zanneden karşıyakalılar bile tiplemedi, adam aldı topu, yere bastı ve ne olur ne olmaz diye zıplayıp potaya attı,
Hepimiz şaşkındık, karşıyakalılarda, bir an durakladılar sonra sevinmeye başladılar.
Ne sure bittiğinde, ne de sonrasında kesinlikle bitiş kornası çalmadı.
Ama en önemlisi bu hucumun öncesi,
18 saniye kala şut attık, girmedi, ribaunt mücadelesinde, karşıyakalı topu çeldi, karşıyaka benchi tarafında top dipten çıkarken tam üç oyuncumuz da topu tutabilirdi, hiç rakip oyuncu yoktu,
Bodiker ellememelerını işaret etti ve topun çıkmasına izin verdiler.
Sonra topu alıp oyuna sokmak isterken, top karşıyakaya verildi, ve bu top ta son hucum oldu.
Keep e çalınan 4, ve 5, faullerın öncesınde de hollman her ıkı pozisyonda da çok bariz bır şekilde steps yaptı, çalmadılar.
Bizde 5 leyen oyuncular oldu, diğerlerininde tamamı 4 ledi, ancak karşıyakanın iki amerıkalısı 4 faulle, son iki periyot + bir uzatma devresi surekli oynadılar, her ıkı pota altında yapılan amansız mucadelelerde ise beşlemediler.
8 - 0 lık bir seri yakalayıp geriden geldik sacma sapab bir teknikle, hem hızımızı kesip, hem de ksk yı yenıden umutlandırdılar.
tekrar 6 sayı geriye düştük, tam iyi bir hava yakalayıp tekrar öne geçtik ki, yine saçma sapan bir teknikle sindirildik.
Bu sefer yönetim nerede idi demeyin, Başkan bile oradaydı,
ama yapılan katliamlara bir yenisi eklendi ve başkana rağmen yine katledildik.