Carlos Arroyo

Yine fişi çekti baba :) Darısı final serisine...

Galatasaray formasıyla kaçıncı maçı oldu bilmiyorum ama bu adamı izlemeye hiç bir zaman doymayacağım sanırım. Bambaşka bir karakter...
 
OzZ5WFa.jpg
 
Ataşehir'in suskun olan burjuva taraftarının atacağın son saniye basketleri ile iyice hevesini iyice kıracak ve maç bitmeden o salonu terk etmelerini de sağlayacaksın büyük şef.
 
Arroyosuz takimizi dusunemiyorum bile aman sakin gitme baba. Care arroyo:)
 
Bugün instagram'da dediğin gibi senden korkanları iyice yerin dibine sok ve İleride birgün takım kendi salonunu yaparsa salonun önüne senin heykelini dikelim
 
Şu seride beklediğimiz Arroyo değil. 1 ve 3. maçta hiç iyi değildi.

Yalnız Fener onu iyi savunuyor. Obradovic onun üstüne kolları uzun size olarak büyük olan Bojan'ı veriyor. Obradovic Arroyonun oyuncu profilini çok iyi biliyor. Mesela Arroyo sık sık penetre etse çok fazla faul alır. (Örn. bu maçta 2-3 defa gitti başarılı oldu) Ama Arroyo orta bölüme gelip uygunsa ya şut atıyor yada pas veriyor. Haliyle bu Fenerin işine geliyor.

Birde maçın başında Arroyo'ya fiziksel olarak sık sık temas ediyorlar. (Hakemler biraz daha dikkatli olması lazım) Böylecede Arroyo'yu sindirmeyi başarıyorlar. Obradovic'in bu planı başarılı oldu şimdiye kadar.
 

Üst