Carlos Arroyo

Aman Arroyo almamız gereken 7 galibiyet daha var inşallah.

Sana ihtiyacımiz var.

Sakın yorulma, sakatlanma, hastalanma, küsme, formsuzlasma Allah'ın izniyle...
 
Bence de yoruldu Arroyo, Cem abi'ye katılıyorum. Bugün salondan net olarak gözlemleyebildim hatta bir ara fark açılınca "oh Arroyo kenarda dinlenir biraz daha" diye düşündüm ama pek mümkün olmadı.

Dayan Carlos!
 
Evet bu oyuncular buraya para kazanmaya geliyor. Parası zamanında ödenmeli. Biz oyuncular parasını istiyor diye onlara kızamayız. çünkü kıta aşıp buraya geliyorlar.

Gelelim şu Arroyo ve 3.5 ay olayına.

Bende bir türlü mantık oturmuyor Arroyo konusunda. 3.5 ay para almayıp Barça maçını sakat sakat oynayan bir oyuncu durup durup da BJK maçında para için protesto edecek biri değil. Ben şahsen çıktığı gün de inanmadım bu haberlere.
 
para muabbetlerini falan geçin. 2 senedir her maç izliyorsunuz bu adamı, parayı sorun edip maça asılmayacak bir karakterde olmadığını hala anlayamadıysanız bu sizin ayıbınızdır. son zamanlardaki form düşüklüğünün sebebi tamamen mental yorgunluk. adamın yerine koyun bi kendinizi, bütün yıl yığınla maç yapıyorsun ve hepsinde %100ne yakın oynamak zorundasın, bunu her basketbolcuyum diyen yapamaz. çok büyük adam.
 
Oyuna olan katkısı hala çok iyi ama onun dış atışlarına çok ihtiyacımız olduğu çok açık,şu ana kadar play-offlarda 4 maçta 16'da 2 isabet ile oynuyor,umarım düzeltir.
 
Her haliyle büyük basketbolcu. Bir de topu elinde çok fazla tutmasa ve son saniyeleri beklemese hücum etmek için tadından yenmez. Yalnız seneye mutlaka kendisini yedekleyecek ve bizi fast break'e hızlıca çıkaracak bir oyuncuya daha ihtiyacımız var.
 
Attığı sayılar sonrası verdiği tepkilerden sonra bundan sonraki maçlar için umudum çok arttı. Arroyo'nun kazanma arzusu ve hırsı arttıysa düşünmesi gereken biz değiliz.
 
Büyük oyuncu, lider, karizma, winner, karakter. Hakkaten yeri cok ayrı Carlos'un keşke genc olsa da uzun yıllar izlesek. Seviyoruz seni Reis.
Bu arada Arroyo eğer bildiğimiz gibi olursa EL şampiyonluğuna bile inanırım, o kadar yani.:)
 
Zaman zaman Carlos Arroyo' nun oyunu tartışılsa da lider karakterli bir oyuncu olduğu kesin.
Küçük bir örnek vermek gerekirse; Euroleague için Milos Teodosic kağıt üzerinde daha büyük oyuncu gibi lanse edilse de Teodosic' in LOSER, Arroyo' nun ise WINNER karakteri dikkate alındığında Arroyo' nun takımına çok daha faydalı ve güvenilir bir oyuncu olduğu görülüyor.
 
Dünkü maçta Marko Paşa'nın üçlüğünde de çok sevindim ama Arroyo'nun üçlüğünden sonra goool diye bağırdım resmen salonda. Yine maçın en kritik yerinde fişi çekti ve büyük oyuncu nasıl olunur gösterdi. We have Carlos, they don't!
 

Üst