Carlos Arroyo

Fenerin seride yaptığı en iyi iki işten biri Arroyo savunması bence, Bojan ne zaman üzerine gelse çok iyi savunuyor uzun kolları sayesinde Arroyo'yu, içeri penetre etmesi hususuna katılıyorum. Fenerin yaptığı diğer iyi işi söylememe gerek bile yok zaten, hakemleri etki altına almak.
 
Arroyo'nun da sahne alacağı en az 1 maç olacak bu seride . Bugün güzel bi dinlendi . Salı veya cuma günü bu 2 maçtan birini Arroyo sahneye çıkıp alacak .
 
Şu bir gerçek ki, Obradovic bu seride Arroyo'yu iyi baskı altına alıyor. Gerek Bogdanovic, gerek Emir'le.

İkisi de Arroyo'ya hareketli savunma yaptıkları için zorlanıyor Arroyo. Ama Carlos bu bekleyip görelim.
 
Evimizdeki maçları alırız lakin oradan maç almamız için Carlos bir maç mükemmel oynamalı.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Dur bakalım Carlos nereye? Senle daha çok işimiz var. Yok öyle yarı yolda bırakmak. Sen bizimle kal, hep bizimle kal basketbolu bıraktıktan sonra bile..
 
Maçın son 5 dakikası yerleri spreyli olan telle çevrili sahada oynanmadı,kazanabilirsek bir daha geleceğimiz Ülker Arena'da oynandı.Kenarda otursun,dinlensin eyvallah da sahadayken o tavırlar iş değil.
 
Bugün bize ceza vererek seyirci faktörünü ortadan kaldırdılar. Ama federasyonun unuttuğu bir şey vardı . O da Sen ! Ataşehir'de de aynen devam Kaptan :)
 
Büyük sporcu, beni bugüne kadar hiç yanıltmadın...Çok fazla maç yaptın, çok fazla dakika aldın, takımı tek başına yönettin, ara ara tökezledin ağır eleştiriler aldın, yeri geldi bilerek oynamadı dendi ama spor ahlakın, karakterin, inancın ile hepsinin üstesinden geldin...Dayan Carlos demiştim sana bu başlıkta o günlerden birinde..Artık dayanacak birşey kalmadı son maç bu ...İlk kez sonraki maçı düşünmeden oynayacaksın...Dayanmayacak ve düşünmeyecek sadece oynayacaksın...Nasıl oynayacağında gözümün önüne geliyor şimdiden...Yine yanılmayacağımı biliyorum...Şimdiden tebrikler şampiyon...
 

Üst