Keşke daha güzel ayrılsaydık
Cidden bu haberi aldığımdan beri sanki canımdan bir parça eksilmiş gibiyim.
Arroyo'nun gidişi tüm herkesi yaraladı, üzdü, sinirlendirdi.
Daha önce de haberleri çıktı ki Arroyo'ya ödeme konusunda diğer takım arkadaşlarına nazaran hep daha imtiyazlı davranıldığı haberleri. Bunu da kesinlikle hak eden bir oyuncu.
Açıkçası ben oyuncunun alacaklarını alamadığı için gitmesinde kendisine suç bulmam. Her halükarda yönetim kabahatidir bu olay. Oyuncuların parasını zamanında ödeyeceksin. senin asli görevin bu!
Bunların dışında yönetimin haklı olduğu tek nokta Arroyo'nun restine rest demeleri. Eğer takım bir ödeme planı konusunda anlaşmış ve sen bunun dışına çıkmak istiyorsan kim olursan ol güle güle denir. (Bu yazdığımı çıkan haberlerin doğru olduğunu varsayarak söylüyorum)
Keşke daha güzel ayrılsaydık
Bundan once yapilan toplantida 2 ay olarak anlasilmis ama yeni odeme tarihin ustunden 3 hafta gecmis.
Ben Arroyonun tüm alacağını istediğini sanmıyorum muhtemelen yönetimin manipülasyonudur.Furkan,
Ben zaten yönetimin %99 kabahatli olduğunu düşünüyorum. Ama Arroyo ödemeyi değil tüm alacağını istemiş. Diğerlerinin dururken ödenmesi yanlış olurdu. Yanlışın doğrusu olmuş işte.
2 ay para almadan çalışırmısın ve alacagın paranın ne zaman verilecegi bellı olmasa ?Arroyo ayrılığının perde arkası! | VİDEO - NTVSpor.net
İsmail Şenol'un haberi.Geçen seneden şampiyonluk primini alan tek oyuncu.Bugüne kadar feshetme hakkı olmasın diye maaşı düzenli yatırılan tek oyuncu.Fırsatını bulduğu ilk anda çekip gidiyor.
Bu kadar da profesyonel olma be arkadaş.Madem samimisin, şu Fener maçını oyna, taraftarına veda et,öyle git, ayağın kopmaz ya
Diğer oyuncular yapsa anlarım.Adamların zaten maaşları geç ödeniyor.Ama bu kadar ayrıcalık tanınan Arroyo'nun bir maç bile sabretmeden gitmesi koydu
2 ay para almadan çalışırmısın ve alacagın paranın ne zaman verilecegi bellı olmasa ?
Biz H.Şükürlerle, Hagilerle, Kaptan Bülentlerle büyüdük.Bu adamlar, yeri geldiğinde bırak para almayı arkadaşlarının maaşı ödensin diye ceplerinden para veriyorlardı.
Senin yaşın bunlara yetişmediği için aidiyet beklememen normal.
Arroyo efendi 3'lük attığında burası benim evim demeyi biliyorsa parasını biraz geç almayı da bilecek.Yoksa yaptığı harerketlerin, demçlerinin samimiyetsiz olduğunu, tribünlere oynadığını gösterir.
Belki de tarihimizin en iyi basketbolcusudur.Ama gidişinden sonra asla efsaneler arasına giremez