Carlos Arroyo

Arkadaşlar pespaye Beyaz TV değil burası,Gsbasket.Org'un forumu.Spor programlarından bulaşan kalıpları,twitterın can sıkıntısı sonucunda türetilen konu uzatmaya yönelik klişelerini burada kullanmayın lütfen.Bilin ki kabul görmüyor.
 
Ha gayret arkadaşlar, biraz daha zorlarsanız iş--maaş teorisini çürütüp bedavaya eleman bulacaksınız, ha gayret. Normal olan parasız çalışmak zaten, maaş ne demek ?
 
Arkadaşlar Arroyo'da zerre duygusallık olmadığı çok bariz değil miydi bunca senedir bu ülkede adam tam bir profesyonel olduğu belli.Bu size yanlış geliyor olabilir ama Arroyo böyle biri.Yarın gider Fener'e Daçka'ya 40 yıllık onlardanmış gibi oynar ya da Bjk'ye gider hiç küfür yememiş gibi topuna bakar.Bu kafada biri.Bu yapılanlar bir değil,iki değil.Oyuncuları suçlamanın,kimsenin parası bizde kalmazdı,arma-taraftar goygoyu yapmanın anlamı yok.

Verdikleri için teşekkürler,efsanelerden biri oldu hiç şüphesiz,yolu açık olsun.Belki seneye basketbolu bırakırsa yeni yönetimle birlikte teşekkür niyetine bir jübile maçı ayarlanırsa güzel olur,son kez de olsa onu o formayla izlemek ister birçok taraftar.
 
Sinirden gülesim geliyor.

Pardon da siz kimsiniz, insanların karakter analizini yapıyorsunuz. Ya cidden inanamıyorum. Adam değilmiş, nankörmüş. Bir kendinize gelin ilk önce. Profesyonel oyuncu oynayacak tabi 50 dakika diyorsunuz, madem öyle versene adama parasını. Hem adama parasını vermeyip, üstüne bir de parasını isteyince karakterine laf etmek nasıl bir şey yahu. Hayır böyle bir yüzsüzlük nasıl oluyor? Onu geçtim, yöneticinin bu kılıf bulma çabalarına insanlar nasıl kanıp, benzer minvalde konuşuyor. Cidden aklım mantığım almıyor ya, sinirden ne diyeceğimi bulamıyorum. Yazık!
 
Daha dün diyoruz ki yönetim takımı korumuyor TBF'ye karşı. Bugün geldiğimiz noktaya bakın.

Yazık yahu. Yazık. Ne Ekrem Hoca'yı, ne Ergin Hoca'yı, ne Arroyo'yu hakediyorsunuz. Ayıp yahu bir insana parasını istediği için nankör demişsiniz. Adam ölçer sen misin ki Carlos Arroyo adam değildir diye laf yapıştırıyorsun burda?

Ergin Hoca Arroyo'yu gönderin diye rapor verecek, Arroyo da çıkıp Ergin Hoca'ya teşekkür edecek öyle mi? Dalga mı geçiyorsunuz çocuk mu kandırıyorsunuz.

Zellous gitti, para sevdalısı dediniz. Furkan gitti para sevdalısı dediniz. Lindsay gitti para sevdalısı dediniz. Mahmuti gitti küfür eden adamla işimiz olmaz dediniz. Arroyo gidiyor, nankör para sevdalısı diyorsunuz.

Son yapılan toplantıda ödemelerde 2 ay gecikme olacak deniyor. Herkes okey diyor. Ödeme tarihinin üstünden 3 hafta geçiyor ödeme yok. Sonra çıkmış diyorsunuz ki Carlos toplantıya katılmayıp disiplinsizlik yapıyor.

Siz böyle oldukça, bu adamlara prim vermeye devam ettikçe bugün Arroyo gider, yarın Sancho.Sancho kalkıp aynı sebepten gitse ona da nankör yaftası yapıştırır mısınız?

Eh be kardeşim eh be. Kaç yaşında adamlarsınız neden görmemekte ısrar ediyorsunuz. Hiçbir şey oynadığı yokmuş. Kızılyıldız maçından sonra tek millet tek devlet yaşasın porto riko en büyük carlos arroyo diyordunuz da şimdi mi bir şey oynadığı yokmuş.

Nankör olan Arroyo falan değil, nankör olan, 2 maçla adam silen sizsiniz. Formasını atanları kral yapıp, basketbol takımının efsanesi haline gelmiş bir oyuncuya vedayı çok gören adamları pohpohlayan siz

Her sene değişen yabancılardan, burası benim evim diyen oyunculara evrildik. Sorunun para olmadığını herkes biliyor. Sorun güven. Güveni kaybettiğinde bu olur, bundan fazlası da olur. Sizden tek bir şey istiyorum. Açın gözünüzü.

Ben olacakları Haziran ayında söylerken sen GS'li değilsin olumsuzu düşünüyorsun diyen adamlar bugün yine yönetim haklı arroyo karaktersiz diyor. Ben sizin ciddi ciddi yönetim ajanı olduğunuzu düşünmeye başladım. Bu kadar iyi bakış açısı Polyanna'da yok çünkü.
 
Sinirden gülesim geliyor.

Pardon da siz kimsiniz, insanların karakter analizini yapıyorsunuz. Ya cidden inanamıyorum. Adam değilmiş, nankörmüş. Bir kendinize gelin ilk önce. Profesyonel oyuncu oynayacak tabi 50 dakika diyorsunuz, madem öyle versene adama parasını. Hem adama parasını vermeyip, üstüne bir de parasını isteyince karakterine laf etmek nasıl bir şey yahu. Hayır böyle bir yüzsüzlük nasıl oluyor? Onu geçtim, yöneticinin bu kılıf bulma çabalarına insanlar nasıl kanıp, benzer minvalde konuşuyor. Cidden aklım mantığım almıyor ya, sinirden ne diyeceğimi bulamıyorum. Yazık!

3 senedir sevabına oynadı zaten dimi :) parasını alamadık yazık tüh tüh vah vah kıyamam arroyucuğuma.

Takım olmak Galatasaray ruhu diye atıp tutuluyorsa,Herkesin aldığı vakit alıcak arkadaş parasını.

Yöneticiye inanmak değildir olayımız.Adamın menejerlik şirketi açıklama yapıyor paramızı alamadığımızdan dolayı Galatasaraydan ayrılmak zorunda kaldık diye,Bugun Futbol takımındaki herkes alıcağı yok diye imza attı yabancılarda dahil eğer Takımda oynuyorsan Takım arkadaşlarına saygı gösterirsin

TAKIMA saygın varsa Takım arkdaşlarını yanlız bırakmassın,Taraftara saygın varsa 3 ay dayanırsın,Hocana saygın varsa 3 yıldır nazlı gelin gibi yaptığın bütün kaprislere göz yumduğundan.Sezon başından beri maddi sorunlar var ,Sezon başından beri ödemede sorunlar var.

Bugun olmadı bu sorunlar, yarında düzelmicek bunların hepsi Yönetimin beceriksizliğidir.

Takımın kaptanı olarak 3 ay dayanamıyorsan bu Arroyunun ayıbıdır !
 
Yönetim yalan söyluyorsa yarın sabah uçak yerine İstanbulda olur.Uçakda olursa ne diceksın peki?

Tehdit ettiğini, "kimse para almasa da sadece bana para verin" dediğini nerden biliyorsunuz? Orda mıydınız o sırada? Tüm bunları geçtim adama parasını vereceksin. Siz işe girince maaşınızı vermezlerse istifa edip gidersen arkandan giydirseler ne güzel olur değil mi?
 
Parasını istemek Arroyo'nun en doğal hakkıdır. Fakat yönetime de bu kadar giydirmeye gerek yok. Elde avuçta yok ne yapsınlar. Bence bu konuda ne yönetim ne Arroyo suçlu burada en büyük suçlu cebi akrepli Galatasaraylı olduğunu iddia eden zenginlerimiz.
 
Tehdit ettiğini, "kimse para almasa da sadece bana para verin" dediğini nerden biliyorsunuz? Orda mıydınız o sırada? Tüm bunları geçtim adama parasını vereceksin. Siz işe girince maaşınızı vermezlerse istifa edip gidersen arkandan giydirseler ne güzel olur değil mi?

Boğaç alın teri diye birsey var.Bende bir iş verenim ben ayın başı gelmeden çalısanlarımın aylığını veriyorum.Yönetimi savunmuyorum amma bu sadece bana para verin olayı Kızılyıldız Maçından öncede patlakvermişti,Arroyyo param ödenmesse uçağa binmem demişti.

Parasını sonuna kadar almalı alacakdırda.Bu forumda düne kadar Hocalık döneminde İmparator Murat Özyer`di .Murat Özyer eleştiriyorlar diye bu forumdan kaç kişi atıldı.Atılma sebepleri bu vatandaştan yoğurta koysan cacık olmaz demeleri idi bunu önceden gördüklerinden dolayı Forumdan atıldılar.

Cemal Nalgayı Burda Geleceğin Milli takım pivotu ilan ettiler adam top elinde tutamazken ,Bunu görüpde söleyenler yine bu forumdan atıldılar.

Gerçek olan şudur Murat Özyer olduğu sürece bu şube bunları yaşar.Bu forum basketbol`da olucak bir hareketin taraftarlar arasında önceliğini yapabilir.

Abdi ipekçide Murat Özyeri istifaya davet edebilir, zamanında Kahvaltıya davet ettikleri gibi.

Arroyo ayıp etmiştir kendisine güvenenleri yüz üstü bırakmıştır.3 senedir iyi kötu paranı alıyorsun kalan dönemin parasınıda alıcak kendiside biliyor, ona en çok ihtiyacımız olduğu anda giderse yazıklar olsun derim.

Benim şahsen bu kadar kızmam sölenmem ona verdiğim değerdendir, onu bu takımdan en son gitmesini kaçmasını düsündüğüm kişi olduğu içindir.
 
Şube yöneticisi olan ama yönetmekten bihaber olan zat şöyle buyurmuş:Arroyoya Galatasaray'a geldiğinden beri 4.5 milyon dolar para ödendi vs vs diye anlatmaya devam etmiş.Sanki adama 4.5 milyon doları cebinden hediye etmiş gibi konuşmuş olacak iş değil.Az ya da çok tartışılır ama adam emeğinin karşılığını aldı.

Şu tarz zihniyetlerin bu kulübü yönetmesine tahammül edemiyorum artık
 
Arroyo'nun da kimseye saygısı kalmamış (!).

Taraftar da kulübe, oyunculara, koça çok saygılı, her maç salon dolduruyor zaten.

İşin garibi "sorunlar zaten hep var" minvalinden genellemeler yapıp ödenmeyen maaşları haklı çıkarma çabası.
Bir de neymiş 4,5 milyon dolar almışmış. Sosyal medyada bana bu para ömür boyu yeter bu adam 3 ay dayanamamış mı diyen soyut düşünce özürlüleri mevcut.
Furkan Dillice Bey geçenlerde bahsetmişti. Avrupa şampiyonu takımı yalnız bırakarak, yönetimin attığı her zarfı tutarak 2007'de yakmaya başladığımız ateşi, el birliğiyle söndürdük. Son tahlilde emekçilere (oyuncular-koç) söylenecek sözler özenle seçilmeli, haddi aşmamalı.
Arroyo'ya karaktersiz-adam değil diyenler biricik (!) takımlarına onun verdiklerinin %1'ini vermemiştir. Dilin kemiği yoktur deyimini klavyenin tuş kilidi yoktur olarak değiştirsek yerinde olur. Zira patavatsızlıkta sınır tanınmıyor.
 
Bütün oyuncuların kabül ettiği planlamayı Arroyo kabül etmemişse ayıp etmiştir.Kabül etmemek hakkıdır ama yine de ayıp etmiştir.

Basketbolcuları , futbolcuları normal iş yapıyormuş gibi düşünmeyin.2000 -3000 liralık aylık gecikirse sorun olur tabi, insanlar bu paralarla aile geçindiriyorlar ama Arroyo'nun milyon dolarları var.Açlıktan ölmez, kaldı ki bir kaç ay sonra parasını her türlü alır.Şurda 3 ay beklese sezon bitiyor.Sözleşmeyi feshetse de etmese de bu parayı er ya da geç alacağını biliyor.Ama oynamadan almayı tercih ediyor

Kaldı ki bugüne kadar parası en başta ödenen adam da Arroyo'ydu.Diğer oyunculara ödenmiyor ama Arroyo'ya ödeniyordu.Ama parası daha geç ödenenler gemide kalıp takımın lideri gidiyorsa o oyuncu mental anlamda takıma lider olamamış, sahiplenme duygusunu yeterince yaşamamıştır.

Yönetim basiretsiz zaten o ayrı konu.Madem çevirecek paranız yoktu ne diye başkanlığa aday oldunuz?Ama lig sonunda kadar dişini sıkmaması Arroyo'ya yakışmadı.Ergin hoca daha bir kaç gün öncesine kadar 1 kuruş para almamıştı.O ne yapsın?Ama biliyor ki parasını eninde sonunda alacak.Kontratı feshedip yatarak almak yerine, takımına saygı duyuyor, mücadele ederek almayı tercih ediyor
 
Ben şahsen Arroyo'ya giydirmeyeceğim ama özellikle yeni yönetici Ural Aküzüm'e giydirilmesine de anlam veremiyorum. Evet Arroyo bize çok şey kazandırdı, yüzümüzü güldürdü, eyvallah. Ama kariyerinin son deminde biri olarak taraftarla arasında bu kadar derin bir bağ oluştuğu zamanlarda takımı böylesine (taraftar için) zor durumda bırakması hoş olmadı. Kulüpler zaman zaman sıkıntı çekerler ki biz çok sık çekiyoruz biliyorum ama lider olarak kabul ettiğimiz bir oyuncunun böyle gitmesi en azından maddiyattan çok manevi değerlerle kurulmuş Galatasaray ruhunun artık kaybolduğunu da gösteriyor. Ural Bey'in yapacağı çok bir şey de yok bence. Bu sezon fark etmişsinizdir Arroyo ile çok sık yaşandı bu durum ve en yüksek kontratlı oyuncumuz olarak da sorun yaşadık belli ki kendisiyle. Bir çok büyük maçtan önce Arroyo bu resti çekti ve o maçların çoğunu Arroyo sahada olsa da kaybettik. Ve evet belki bunun en temel sebebi paradan öte güven duygusunun kaybolması olabilir. Ama şu an şubede para yoksa yapılacak bir şey de kalmıyor ne yazık ki.
 
Ben öğrenciyim. Benim bi gelirim yok. İlerde iyi bir işim olursa maksimum 5 bin lira gelirim olur.

Arroyo'nun kazandığı para yılda 1.7 milyon dolar. Emin olun ben bunla ilgilenmiyorum. Ben sahada Arroyo varsa, ne kadar kötü oynasa da son dakika yumruğunu masaya vuracağını biliyorum. Eğer biz de basketbolcu olsaydık biz de bu paraları kazanırdık. Bu iş bu kadar basit. 2 ay geç aldı diye öldü mü cümlesi ne kadar saçma ise sen x ay maaş almasan tepki gösterir misin olayı da o kadar saçma. Bu işin doğasında bu var. Sen yönetimsin. Senin görevin bu adamların aylık ücretlerini ödemek. Çok para kazanıyorlar, az kazanıyorlar bu bizi ilgilendirmiyor.

Hayır işin en komiği de 2.5 yıldır Türkiye'de olan Arroyo'nun Abdi İpekçi'ye geldiği kadar, burda kendilerine arma sevdalısı diyip Arroyo'ya karaktersiz diyen adamların gelmemiş olması :)

Savovic, Andric, Shipp. Bireysel anlamda çok iş yapmayan ancak takım içinde belli yeteneklerini gösteren oyuncular. Bu oyuncuların tek şansı Mahmuti idi. Sonra çoğu silindi gitti gördüğümüz
üzere. Bu oyuncular parasını alamasa bile duygusal düşünürler bazen.

Ama diğer tarafa bakıyoruz. Arroyo, Micov, Erceg. Yıllardır önemli kariyerleri olan, duygusal düşünce eşiğini geçmiş profesyonel oyuncular. Bu oyuncular için ön planda paranın olması kadar doğal bir şey yok. Bu oyunculara başka takımlardan da teklif vardı ama parayı seçtiler. Ki haklarıdır da. Bu yüzden yönetimin görevi bu oyunculara hakettiğini ödemektir.

Toplantı yapıyorsun 2 ay geriden geleceğiz diyorsun herkes kabul ediyor. Yeni ödeme zamanının üstünden 3 hafta geçmesine rağmen ödeme yapmayıp üstüne oyunculardan sağduyu bekliyorsun. Bu düpedüz rezillik başka bir şey değil.

Biz tarafız. Biz taraftarız duygusal davranıyoruz kimi zaman. Ama bizim oyuncularımızdan taraftarlık beklememiz anlamsız. Sahada oynamadığında ruhun yeter demek ne kadar mantıksızsa, GS ruhunu öğren, bekle alırsın paranı demek de o kadar mantıksız.
 
Olay şu para veremedin adam gidecek belli vur damgayı; cinsel tercihi farklı, adam değil, Galatasaray'dan büyük....
 
Arroyo'nun gidişi tüm herkesi yaraladı, üzdü, sinirlendirdi.
Daha önce de haberleri çıktı ki Arroyo'ya ödeme konusunda diğer takım arkadaşlarına nazaran hep daha imtiyazlı davranıldığı haberleri. Bunu da kesinlikle hak eden bir oyuncu.

Açıkçası ben oyuncunun alacaklarını alamadığı için gitmesinde kendisine suç bulmam. Her halükarda yönetim kabahatidir bu olay. Oyuncuların parasını zamanında ödeyeceksin. senin asli görevin bu!

Bunların dışında yönetimin haklı olduğu tek nokta Arroyo'nun restine rest demeleri. Eğer takım bir ödeme planı konusunda anlaşmış ve sen bunun dışına çıkmak istiyorsan kim olursan ol güle güle denir. (Bu yazdığımı çıkan haberlerin doğru olduğunu varsayarak söylüyorum)
 
günaydın,

Bende Arroyo nun gitmesin üzüldüm ama yönetim ve takım tüm imztiyazları ona tanımışken gitmesi de biraz üzdü beni. takımda en fazla ücret alan adam olacaksın ondan sonra aksamada gideceksin. Bence bu iş ahlakınada yakışmıyor. Bizde işyerinde maaş ödenmediği zaman sinirleniyor, üzlüyor ve kızıyoruz. istifa etmeyide düşünüyoruz ama idare etmesini de biliyoruz.
 

Üst