Ben öğrenciyim. Benim bi gelirim yok. İlerde iyi bir işim olursa maksimum 5 bin lira gelirim olur.
Arroyo'nun kazandığı para yılda 1.7 milyon dolar. Emin olun ben bunla ilgilenmiyorum. Ben sahada Arroyo varsa, ne kadar kötü oynasa da son dakika yumruğunu masaya vuracağını biliyorum. Eğer biz de basketbolcu olsaydık biz de bu paraları kazanırdık. Bu iş bu kadar basit. 2 ay geç aldı diye öldü mü cümlesi ne kadar saçma ise sen x ay maaş almasan tepki gösterir misin olayı da o kadar saçma. Bu işin doğasında bu var. Sen yönetimsin. Senin görevin bu adamların aylık ücretlerini ödemek. Çok para kazanıyorlar, az kazanıyorlar bu bizi ilgilendirmiyor.
Hayır işin en komiği de 2.5 yıldır Türkiye'de olan Arroyo'nun Abdi İpekçi'ye geldiği kadar, burda kendilerine arma sevdalısı diyip Arroyo'ya karaktersiz diyen adamların gelmemiş olması
Savovic, Andric, Shipp. Bireysel anlamda çok iş yapmayan ancak takım içinde belli yeteneklerini gösteren oyuncular. Bu oyuncuların tek şansı Mahmuti idi. Sonra çoğu silindi gitti gördüğümüz
üzere. Bu oyuncular parasını alamasa bile duygusal düşünürler bazen.
Ama diğer tarafa bakıyoruz. Arroyo, Micov, Erceg. Yıllardır önemli kariyerleri olan, duygusal düşünce eşiğini geçmiş profesyonel oyuncular. Bu oyuncular için ön planda paranın olması kadar doğal bir şey yok. Bu oyunculara başka takımlardan da teklif vardı ama parayı seçtiler. Ki haklarıdır da. Bu yüzden yönetimin görevi bu oyunculara hakettiğini ödemektir.
Toplantı yapıyorsun 2 ay geriden geleceğiz diyorsun herkes kabul ediyor. Yeni ödeme zamanının üstünden 3 hafta geçmesine rağmen ödeme yapmayıp üstüne oyunculardan sağduyu bekliyorsun. Bu düpedüz rezillik başka bir şey değil.
Biz tarafız. Biz taraftarız duygusal davranıyoruz kimi zaman. Ama bizim oyuncularımızdan taraftarlık beklememiz anlamsız. Sahada oynamadığında ruhun yeter demek ne kadar mantıksızsa, GS ruhunu öğren, bekle alırsın paranı demek de o kadar mantıksız.