Carlos Arroyo

Adam gelmiş 36 yaşına, NBA tecrübesi var, Avrupa-ABD-Milli seviyede görmediği şampiyona ve almadığı kupa kalmamış, formu kondüsyonu bu sezonun daha ne kadarına yeter belli değil ve parası verilmediği için gitmesi garip mi oldu şimdi? Kariyerinin buraya kadar uzamasının sebebi zaten aldığı para.

Birkaç yıl önce yanılmıyorsam Khimky de oyuncular ve koçlar neredeyse bir sene hiç para almadan oynamışlardı, ama herkes bu şekilde davranacak diye bir durum da yok açıkçası.

Arroyo nun zamanında gelmesini hiç istememiştim ama 3 yıllık sürede ortaya koyduğu performansla beni oldukça haksız çıkardı sağ olsun. Bu kulübün efsanelerinden biri oldu, sağlıcakla gitsin, parası da ödensin ki kendi de razı gelsin.

2 ay para almadan çalışırmısın ve alacagın paranın ne zaman verilecegi bellı olmasa ?
Bu kadar para alıyorsam çalışırım kardeş.Parayı almasam neyse ama alacağım sonuçta.Aldığı paralara baksana adamların.Bize bu paralar ancak piyangodan falan çıkar dolayısıyla çok şanslı bir meslekleri var.Ben bu kadar para alsam fedekarlık yapardım.Diğer oyuncular yapıyor bu fedakarlığı.Bizim yönetimi suçladım sonuna kadar ama Arroyo'da fedakar değilmiş.Bunun için onu da suçlamıyorum madem profosyonel bakıyor kendisi bilir.Ama bu 1 değil 2 değil Furkan'dan sonra Arroyo'da gidiyor bu nasıl bir yönetimdir gerçekten hiç mi utanma yoktur anlamak mümkün değil.

Yetseydi de beklemezdim. 1 oyuncu bir sezon iyi 2 sezon kötü oynuyorsa ilk sezonunun hatrına sözleşmesi uzatılmaz. Uzatıla uzatıla Galatasaray bu günlere kaldı. Yıllarca NBA'de oynamış, Avrupa'nın en önemli oyun kurucularından biri olan Arroyo'nun tribüne oynama ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan bir, Arroyo'yu Hakan, Bülent'le kıyaslıyorsan iki defa üzüldüm senin adına.

Hakkaten Galatasaraylılık değerlerini anlamamışsın.Arroyo bugün basketbolun Hakan'ı, Bülent'i olmaya adaydı.Ancak bu hareketiyle Hajrovic'i oldu.Daha bu yaşta bu kadar maddi değerlere önem vermen hoş bir durum değil bana sorarsan.Hayat para - çokomel eğrisi ibaret değil genç.İş hayatında bile olsan hizmet ettiğin kuruma karşı bir bağlılığın olur.Hele ki o kurum bugüne kadar sana tüm çalışanlarından daha fazla imtiyaz tanıdıysa.İlerde öğrenirsin ne demek istediğimi

Geçtim Hakan'ı, Bülent'i ; Erceg, Micov, Ender, Kerem, Pocius sene başından beri parasını gecikmeli alıyor.Onlar bile takıma Arroyo'dan sonra katılmalarına rağmen Arroyo efendinin yaptığını yapmadılar.İlk defa paraları aksadığında uçağa binip gitmediler.Ergin hoca sene başından beri bir kaç gün öncesine kadar 5 kuruş para almamıştı.

Ha bir de futbol takımında Sneijder diye bir oyuncu var.Kendisi dünyanın en yetenekli oyuncularındandır, hani Arroyo yıldızmış ya.Sneijder 50 tane Arroyo eder.Sneijder bile kulüpte mali sorunlar olduğunu, parasını gecikmeli olarak aldığını ancak bunun sorun olmadığını söyledi.İşte hem müthiş yetenek hem de önemli karakter örneği budur.Sneijder de bizim alt yapıdan yetişmedi bu arada, Ajax alt yapısından yetişti.Ona da bizim alt yapı deme de

Ergin hocalar, Keremler, Ercegler, Pociuslar, Sneijderler profesyone değil, bir tek Arroyo profesyonel.Bu kadar profesyonelse devlete girsin.Her ayın 15'inde maaşı yatar

Bir çalışanın alın terini talep etmemesi Galatasaraylılık değeriyse tüküreyim öyle değere. Paraya değer vermekten değil hakkını talep etmekten bahsediyoruz. Yönetimin haksızlığına karşı geliyoruz, bu haksızlığın üstünü oyuncunun samimiyetsizliği klişeleriyle örtmüyoruz.
Su-i misal misal olmaz. Arroyo'nun Hakan, Sneijder olmasına da gerek yok. Arroyo Arroyo'dur ve kıyaslama hatalı da olsa Galatasaray'a katkısı Sneijder'den 50 kat olmasa da fazladır. Yaşımın bunları ifade etmeye yeteceğini de ayrıca düşünüyorum.

Arroyo ayrılığının perde arkası! | VİDEO - NTVSpor.net

İsmail Şenol'un haberi.Geçen seneden şampiyonluk primini alan tek oyuncu.Bugüne kadar feshetme hakkı olmasın diye maaşı düzenli yatırılan tek oyuncu.Fırsatını bulduğu ilk anda çekip gidiyor.

Bu kadar da profesyonel olma be arkadaş.Madem samimisin, şu Fener maçını oyna, taraftarına veda et,öyle git, ayağın kopmaz ya

Diğer oyuncular yapsa anlarım.Adamların zaten maaşları geç ödeniyor.Ama bu kadar ayrıcalık tanınan Arroyo'nun bir maç bile sabretmeden gitmesi koydu

Ülker maçı var diye zaten tehdit etmiş, elini güçlendirmek amacıyla, yani bilinçli şekilde bu olaylar bu haftayı buldu.

Mesele oyunculara paralarının ödenmemesi değil; idarecilerin samimiyetsiz olmasıdır. Bu tür maddi gecikmeler her kulüpte olabilir. Oyuncuyla konuşur, ikna edersin; sorun çözülür. Ancak bizim yöneticiler şu hafta ödeyeceğiz diyor, ardından sözünü tutmuyor. Oyuncu protesto hakkını kullanıp idmana çıkmıyor, idareci medyaya demeç verip oyunculara sallıyor. Oyuncu sözleşmesini fesh edip gidince de suçlu oluyor.

İdareciler biraz iş bilen kişiler olasaydı, bu süreci en az hasarla atlatabilirdik. En azından Furkan ve Arroyo elde tutulabilirdi.

Burada insanlar arroya2değil düzeltiğim 3 ay sabredemi diyenlere itafda bulunurken,Herkesin nekadar abdi ipekciye gittiğininde çeterisini tutuyormus bakıyorum .

Ben hermaç ordayım desem aksini ispat edebilirmisin mesela ? Hiç gitmedim desem ne değişicek veyahut ?

Arroya kimse haksız demiyor.Alın teri diyoruz hakkını alması lazım diyoruz zaten , Bütün takım planlamayı kabul etmişken sen çıban başı olmıcaksın arkadaş olursa CUMHURBAŞKANIN dediği gibi ananıda al git derler.

Sezon başından beri sırt sırta verdiğin insanların hatrına 3 ay dayanılır.

Biri demis siz ay sonu maaşını almazsanız ne olur diye.Ben ay başı maaşımı almazsam sıkıntı olurmu olur benim maaşım ödenmesse ek olarak yaptıgım işin çalısanlarına maaş veremem aldığım maaş 5000 ödemem 2000 sıkıntı olurmu olur

Arroyunun aldığı maaş 1.7m dolar yanında BudyGuard,Söför,Ev hizmetlisi,Bahcıvan,Kahya çalışsa tek aldığı taksit ile hepsının yıllık maaşını öder çetere tutuyorsak :)

Burada insanlar arroya2değil düzeltiğim 3 ay sabredemi diyenlere itafda bulunurken,Herkesin nekadar abdi ipekciye gittiğininde çeterisini tutuyormus bakıyorum .

Ben hermaç ordayım desem aksini ispat edebilirmisin mesela ? Hiç gitmedim desem ne değişicek veyahut ?

Arroya kimse haksız demiyor.Alın teri diyoruz hakkını alması lazım diyoruz zaten , Bütün takım planlamayı kabul etmişken sen çıban başı olmıcaksın arkadaş olursa CUMHURBAŞKANIN dediği gibi ananıda al git derler.

Sezon başından beri sırt sırta verdiğin insanların hatrına 3 ay dayanılır.

Biri demis siz ay sonu maaşını almazsanız ne olur diye.Ben ay başı maaşımı almazsam sıkıntı olurmu olur benim maaşım ödenmesse ek olarak yaptıgım işin çalısanlarına maaş veremem aldığım maaş 5000 ödemem 2000 sıkıntı olurmu olur

Arroyunun aldığı maaş 1.7m dolar yanında BudyGuard,Söför,Ev hizmetlisi,Bahcıvan,Kahya çalışsa tek aldığı taksit ile hepsının yıllık maaşını öder çetere tutuyorsak :)
Arroyo o planı kabul etmiş zaten. O plana da uymayınca yönetim, 3 hafta daha geciktirince maaşı resti çekmiş.

Arroyo o planı kabul etmiş zaten. O plana da uymayınca yönetim, 3 hafta daha geciktirince maaşı resti çekmiş.

Planlamaya uyulmamış dogru itirazım yok eğer böle bir durum varsa oturursunuz Oyuncular olarak idmana çıkmassınız,Maça çıkmassınız bunu hep beraber çözersınız.Tek başına ben gidiyorum demesi şık değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum hemde takımın Kaptanı olarak bence yapmaması gerekirdi.

Bireysel olarak yapılan her eylemde Haklı dahi olsan Arkadaşlarını düşünmek zorundasın.

Adam 36 yaşına gelmiş, bu yaştan sonra elbette para için oynayacak. Arroyo dan Hakan Şükür tarzı bir hareket bekleyenler Hakan ın da son gelişinde takımda yaptığı kulisçilik ve yedek kaldığında mızmızlanıp yetersiz haliyle banko oynama nazını hatırlamıyorlar herhalde. Bülent Korkmaz ı ayrı tutuyorum, o bambaşka bir oyuncudur iş Galatasaraylılık olduğunda.

Sahaya çıkıp sahtekarlık yapacağına, mücadele etmeyeceğine takımdan ayrılsın oyuncular. Şahsen tek tahammül edemediğim bu formayı giyerken mücadele etmeyen oyuncu profili.

Bir çalışanın alın terini talep etmemesi Galatasaraylılık değeriyse tüküreyim öyle değere. Paraya değer vermekten değil hakkını talep etmekten bahsediyoruz. Yönetimin haksızlığına karşı geliyoruz, bu haksızlığın üstünü oyuncunun samimiyetsizliği klişeleriyle örtmüyoruz.
Su-i misal misal olmaz. Arroyo'nun Hakan, Sneijder olmasına da gerek yok. Arroyo Arroyo'dur ve kıyaslama hatalı da olsa Galatasaray'a katkısı Sneijder'den 50 kat olmasa da fazladır. Yaşımın bunları ifade etmeye yeteceğini de ayrıca düşünüyorum.

Evet dediğin gibi Arroyo Arroyo'dur.Sneijder Sneijder.Tanımlayacak olursak;

- Takımında düzenli olarak maaşını alan tek oyuncuyken, ilk kez maaşının ötelenmesi istediğinde takım arkadaşlarının aksine uçağa atlayıp giden adama Arroyo denir.

- Maaşının düzensiz olarak mı yatırılıyor sorusuna ''evet düzensiz yatırılıyor ancak bu tarz sorunlar her kulüpte olur.Sonuçta paramızı alıyoruz'' cevabını veren ve takımıyla kontrat uzatmak isteyen oyuncuya Sneijder denir

Bir de şunlara bakalım; Erceg, Micov, Pocius, Kerem, Ender: Sene başından beri alacaklarını 2 ay geriden almaktalar.Defalarca ödeme sorunuyla karşılaşmalarına rağmen gitmediler, çeşitli protestolar yaptılar ancak Arroyo'nun aksine gitme yolunu seçmediler.Ellerinden geldiğince kalmaya çalıştılar ki bu saatten sonra bu adamlar gitse kimse gıkını çıkaramaz

Arroyo yukarda sayılan isimlerin hepsinden önce takıma katıldı ama hiç birinin gösterdiği fedakarlığın yarısını gösteremedi.Çünkü yukardaki oyuncuların hepsi amatör, bir tek Arroyo profesyonel.

Bu arada milyon dolarlar kazanan adamlara maraba muamelesi yapıp olayı dramitikleştirmeyin, komik oluyor.Adamdan her ay alacağı 150 bin doları 1-2 ay öteleyerek almasını istemişler.Sanki parasına yatmışlar.Sizde haklısınız eve ekmek götüremez, alın teri falan olayları da var

Beyler milyon dolarların döndüğü meslekleri, normal iş gibi düşünüp yorum yapmayın, hakkaten komik.Memur kafasıyla bu meslekleri yorumlamak abesle iştigal

Haa bir de bu sayfada Arroyo'ya yaptığından dolayı toz kondurmayıp kadınar sayfasında Zellous'a kayanlar var ki, epey bir güldüm.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Ne güzel profesyonel kız işte, tam istediğiniz gibi

Arroyo fedarkarlık yapmak zorunda mı? Hayır..
Sneijder'in fedakarlık yapmış olması Arroyo'yu erdemsiz yapar mı? Hayır..
Tam olarak Arroyo Arroyo'dur. Her koyun kendi bacağından asılır. Birileri fedakarlık yapmış diye Arroyo'dan da beklemek abesle iştigaldir.
Memur kafasıyla düşününce zaten sıkıntı. Adamın yaptığı işi normal iş değil demek memur kafası. Çünkü bu iş o adam için normal, 150 bin doları da kimse kafasına silah dayayarak teklif etmedi. Maraba için yevmiye neyse bu adamın basketboldan kazandığı para o. Gelir adaletsizliği meselesi konumuz değil çünkü.
Olaya şu açıdan bakalım:
Sene başında oyunculara biz senin paranı düzenli ödemeyeceğiz yolunu çiz deselerdi süreç nasıl gelişirdi?
Yönetim söz vermiş mi? Vermiş.
Sözünü tutmamış mı? Tutmamış.
Adam hakkını talep etmiş mi? Etmiş.
Hakkı verilmeyince de gitmiş mi? Gitmiş.
Burada oyuncu açısından nasıl bir sıkıntı var? Takımı keyfi olarak bırakıp gittiğini kim iddia edebilir?

Bir de geç de olsa para yatıyor deniyor ama Zellous o para verilmediği için rakibe gitti. Zellous'a FB'ye gidene kadar haksız diyen, kızan yok.

Kişileri kastetmeden genel taraftar profili açısından düşündüğümüzde, 15 milyonluk İstanbul'da ligde erkekler 2000 kişiye kızlar 50 kişiye oynuyorsa oyunculardan fedakarlık beklemek daha da tuhaf oluyor.

Arroyo fedarkarlık yapmak zorunda mı? Hayır..
Sneijder'in fedakarlık yapmış olması Arroyo'yu erdemsiz yapar mı? Hayır..
Tam olarak Arroyo Arroyo'dur. Her koyun kendi bacağından asılır. Birileri fedakarlık yapmış diye Arroyo'dan da beklemek abesle iştigaldir.
Memur kafasıyla düşününce zaten sıkıntı. Adamın yaptığı işi normal iş değil demek memur kafası. Çünkü bu iş o adam için normal, 150 bin doları da kimse kafasına silah dayayarak teklif etmedi. Maraba için yevmiye neyse bu adamın basketboldan kazandığı para o. Gelir adaletsizliği meselesi konumuz değil çünkü.
Olaya şu açıdan bakalım:
Sene başında oyunculara biz senin paranı düzenli ödemeyeceğiz yolunu çiz deselerdi süreç nasıl gelişirdi?
Yönetim söz vermiş mi? Vermiş.
Sözünü tutmamış mı? Tutmamış.
Adam hakkını talep etmiş mi? Etmiş.
Hakkı verilmeyince de gitmiş mi? Gitmiş.
Burada oyuncu açısından nasıl bir sıkıntı var? Takımı keyfi olarak bırakıp gittiğini kim iddia edebilir?

Bir de geç de olsa para yatıyor deniyor ama Zellous o para verilmediği için rakibe gitti. Zellous'a FB'ye gidene kadar haksız diyen, kızan yok.

Kişileri kastetmeden genel taraftar profili açısından düşündüğümüzde, 15 milyonluk İstanbul'da ligde erkekler 2000 kişiye kızlar 50 kişiye oynuyorsa oyunculardan fedakarlık beklemek daha da tuhaf oluyor.

Profesyonellik ahkamı kesip Zellous'u Fb'y gitti diye eleştirmek de enteresan

-Zellous'un hakkettiği primler zamanında kıza yatırlımış mı?Yatırlmamış

-Kız da Arroyo ile benzer bir kafaya girip ayrılmış mı? Ayrılmış

- Zellous ayrıldıktan sonra kendisine Fb tarafından ikna edici bir tekli yapılmış mı? Yapılmış

-Zellous kabül etmiş mi? Etmiş

-Her şey prosedüre uygun mu? Uygun

-Transferde usulsüzlük yapılmış mı? Yapılmamış

-O zaman Zellous'un Fener'e gitmekteki günahı ne?Çünkü gittiği kulüp en büyük rakibin.

-Peki kulüplerden ayrılan oyuncular en büyük rakiplerine gidemez diye bir madde var mı ? Yok

Her şey profesyonelliğe uygun mu?Uygun

Kısacası işinize geldiğinizde duygusal, işinize geldiğinizde profesyonel düşünüyorsunuz.Size tavsiyem önce kendi içinizdeki çelişkilerinizi çözün sonra yorum yapın

Hakkaten Galatasaraylılık değerlerini anlamamışsın.Arroyo bugün basketbolun Hakan'ı, Bülent'i olmaya adaydı.Ancak bu hareketiyle Hajrovic'i oldu.Daha bu yaşta bu kadar maddi değerlere önem vermen hoş bir durum değil bana sorarsan.Hayat para - çokomel eğrisi ibaret değil genç.İş hayatında bile olsan hizmet ettiğin kuruma karşı bir bağlılığın olur.Hele ki o kurum bugüne kadar sana tüm çalışanlarından daha fazla imtiyaz tanıdıysa.İlerde öğrenirsin ne demek istediğimi

Geçtim Hakan'ı, Bülent'i ; Erceg, Micov, Ender, Kerem, Pocius sene başından beri parasını gecikmeli alıyor.Onlar bile takıma Arroyo'dan sonra katılmalarına rağmen Arroyo efendinin yaptığını yapmadılar.İlk defa paraları aksadığında uçağa binip gitmediler.Ergin hoca sene başından beri bir kaç gün öncesine kadar 5 kuruş para almamıştı.

Ha bir de futbol takımında Sneijder diye bir oyuncu var.Kendisi dünyanın en yetenekli oyuncularındandır, hani Arroyo yıldızmış ya.Sneijder 50 tane Arroyo eder.Sneijder bile kulüpte mali sorunlar olduğunu, parasını gecikmeli olarak aldığını ancak bunun sorun olmadığını söyledi.İşte hem müthiş yetenek hem de önemli karakter örneği budur.Sneijder de bizim alt yapıdan yetişmedi bu arada, Ajax alt yapısından yetişti.Ona da bizim alt yapı deme de

Ergin hocalar, Keremler, Ercegler, Pociuslar, Sneijderler profesyone değil, bir tek Arroyo profesyonel.Bu kadar profesyonelse devlete girsin.Her ayın 15'inde maaşı yatar

Ben oyunculardan duygusallık beklemiyorum bu 1.
Galatasaray'ı, Galatasaraylılığı kimseden öğrenecek değilim bu 2.
Kerem dediğin adam yıllarca oyaladığı GS'yi ilk fırsatta mahkemeye vermedi mi FB maçı öncesi bu 3
Sene başındaki Kızılyıldız maçı takımca boykot ediliyordu nerdeyse o zaman Micov da o takımın içindeydi bu da 4

Profesyonellik ahkamı kesip Zellous'u Fb'y gitti diye eleştirmek güzel kafa.

-Zellous'un hakkettiği primler zamanında kıza yatırlımış mı?Yatırlmamış

-Kız da Arroyo ile benzer bir kafaya girip ayrılmış mı? Ayrılmış

- Zellous ayrıldıktan sonra kendisine Fb tarafından ikna edici bir tekli yapılmış mı? Yapılmış

-Zellous kabül etmiş mi? Etmiş

-Her şey prosedüre uygun mu? Uygun

-Transferde usulsüzlük yapılmış mı? Yapılmamış

-O zaman Zellous'un Fener'e gitmekteki günahı ne?Çünkü gittiği kulüp en büyük rakibin.

-Peki kulüplerden ayrılan oyuncular en büyük rakiplerine gidemez diye bir madde var mı ? Yok

Her şey profesyonelliğe uygun mu?Uygun

Kısacası işinize geldiğinizde duygusal, işinize geldiğinizde profesyonel düşünüyorsunuz.Size tavsiyem önce kendi içinizdeki çelişkilerinizi çözün sonra yorum yapın

Zellous FB'ye gitti diye ona olumsuz bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. Sadece o başlıkta kızanların niye kızdığını anlatmaya çalıştım, haklı veya haksız oldukları hakkında yorum yapmadım. Çelişki olduğunu nereden çıkardınız?

Diğer taraftan Furkan Bey'e yapılan yaş atfından tutup, memur kafası ifadesine ve ne zaman yorum yapılabileceğine dair karşınızdakine karşı kullandığınız üslup tartışmanın düzeyini ve seyrini farklılaştırır. Arroyo haklı ve haksız diyenler var ve kendince iki grubun da haklı sebepleri var ve bu ifade ediliyor. Küçümseyici ifadelerin kimseye faydası olmaz.

Ben oyunculardan duygusallık beklemiyorum bu 1.
Galatasaray'ı, Galatasaraylılığı kimseden öğrenecek değilim bu 2.
Kerem dediğin adam yıllarca oyaladığı GS'yi ilk fırsatta mahkemeye vermedi mi FB maçı öncesi bu 3
Sene başındaki Kızılyıldız maçı takımca boykot ediliyordu nerdeyse o zaman Micov da o takımın içindeydi bu da 4

Daha önce de yazdım.Yaşın itibariyle oyunculardan duygusallık beklememen normal.Kısacası anlayamazsın, o dönemlere yetişmediğin için o kenetlenmeyi bilemezsin.Haa istersen bilmediğin konuda ahkam kesersin tabi.En doğal hakkın

Sana tavsiyem Galatasaraylılığı o dönemleri yaşayan br abinden öğrenmen.Öğrenirsin öğrenmezsin sana kalmış tabi

Kerem de, Micov da çeşitli eylemler yaptılar.Ancak Arroyo'nun yaptığını yapmadılar, takımı çaresiz bırakmadılar.Geriden ödemeye razı oldular.Arroyo daha kendisine gelen ilk ''geriden ödeme'' teklifinde uçağa atladı, gitti.İki durum arasındaki farkı anlayamamanın yaşla da ilgisi yok.Sanırım bunlar hep değişen havaların insanların anlama yeteneklerine yaptığı etki.

Zellous FB'ye gitti diye ona olumsuz bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. Sadece o başlıkta kızanların niye kızdığını anlatmaya çalıştım, haklı veya haksız oldukları hakkında yorum yapmadım. Çelişki olduğunu nereden çıkardınız?

Diğer taraftan Furkan Bey'e yapılan yaş atfından tutup, memur kafası ifadesine ve ne zaman yorum yapılabileceğine dair karşınızdakine karşı kullandığınız üslup tartışmanın düzeyini ve seyrini farklılaştırır. Arroyo haklı ve haksız diyenler var ve kendince iki grubun da haklı sebepleri var ve bu ifade ediliyor. Küçümseyici ifadelerin kimseye faydası olmaz.

Zellous konusunda ben de sizin bir şey yazdığınızı söylemedim.Ancak siz, bu çelişkiye düşenlerin haklılığını ifade etmeye çalışırsanız, haliyle bu konu özelinde muhattabım olursunuz

Furkan Dillice ile olan konuşmalarımdaki uslup olayına gelecek olursak kendisi, bir sayfa geride yapmış olduğum bir yorumun altına alaycı ve ukala bir üslupla yorum yapmıştır.Yaşına bakmaksızın, kendisine laf atılmaksızın, kendisinden büyük insanlarla bu şekilde konuşan bu şahısla anladığı dilden konuşuyorum.

Lütfen yorum yapmadan önce bu üslup buraya nasıl gelmiş , bir araştırın derim

Daha önce de yazdım.Yaşın itibariyle oyunculardan duygusallık beklememen normal.Kısacası anlayamazsın, o dönemlere yetişmediğin için o kenetlenmeyi bilemezsin.Haa istersen bilmediğin konuda ahkam kesersin tabi.En doğal hakkın

Sana tavsiyem Galatasaraylılığı o dönemleri yaşayan br abinden öğrenmen.Öğrenirsin öğrenmezsin sana kalmış tabi

Kerem de, Micov da çeşitli eylemler yaptılar.Ancak Arroyo'nun yaptığını yapmadılar, takımı çaresiz bırakmadılar.Geriden ödemeye razı oldular.Arroyo daha kendisine gelen ilk ''geriden ödeme'' teklifinde uçağa atladı, gitti.İki durum arasındaki farkı anlayamamanın yaşla da ilgisi yok.Sanırım bunlar hep değişen havaların insanların anlama yeteneklerine yaptığı etki.

Ne yaşmış be arkadaş. Sanki aramızda asırlar var :) Galatasaray'da ben bildim bileli para yüzünden kaçan oyuncular var. Malik Dixon da para için kaçtı zamanında. Zamanında yaptığınız 17 Haziran şovunu eleştiren tek kişi de bendim. O olaylar bu kulübü bugünlere getirdi. Getirenlerin ve pohpohlayanların ağzına sağlık.

Yaşınızın benden büyük olması, haklı olduğunuz anlamına gelmiyor. Yaşla duygusallığın ne alakası olduğunu anlattığın gün bu forumu bırakacağım ;)

Takımda ilk defa ödeme sorunu olmadı. Arroyo ilk geldiği sene de ihtar çekmişti. Geçen sene de. Bu sene de. Bu hep vardı. Sadece bugün patladı.

Yaş üzerinden sürekli vurgu yapmaya çalışman haksız olduğunu bile bile nasıl üste çıkarım diye düşünmenin dışa yansıması. Gücenmiyorum yani :)

Ne yaşmış be arkadaş. Sanki aramızda asırlar var :) Galatasaray'da ben bildim bileli para yüzünden kaçan oyuncular var. Malik Dixon da para için kaçtı zamanında. Zamanında yaptığınız 17 Haziran şovunu eleştiren tek kişi de bendim. O olaylar bu kulübü bugünlere getirdi. Getirenlerin ve pohpohlayanların ağzına sağlık.

Yaşınızın benden büyük olması, haklı olduğunuz anlamına gelmiyor. Yaşla duygusallığın ne alakası olduğunu anlattığın gün bu forumu bırakacağım ;)

Takımda ilk defa ödeme sorunu olmadı. Arroyo ilk geldiği sene de ihtar çekmişti. Geçen sene de. Bu sene de. Bu hep vardı. Sadece bugün patladı.

Yaş üzerinden sürekli vurgu yapmaya çalışman haksız olduğunu bile bile nasıl üste çıkarım diye düşünmenin dışa yansıması. Gücenmiyorum yani :)

Yaşına vurgu yapmamın sebebi yaşının küçüklüğünden dolayı haksız olacağını kanıtlama ispatı değil.Bir sayfa önce benim yazdığım mesaja yazmış olduğun ergence cevap.

Ama bak bunu bile anlayamamışsın, sonra küçüksün deyince kızıyorsun abisi :)

Yaşınla - duygusallığın önemini anlayamaman arasındaki bağı şöyle açıklayayım.Zamanında bu taraftarlar, oyunculara bir kuruş para ödenmeyen sezonlarda şampiyonluklar gördü.Bu şampiyonlukları getiren oyuncuların profesyonellikleri değil, takımlarına olan aidiyet duygusuydu.Eğer profesyonel davransalardı, o dönemlerde bırak şampiyon olmayı sahaya çıkacak oyuncu bulamazdık

Ama sen bu dönemleri görmediğin için aidiyet duygusuna sahip olan oyuncuların neler başarabileceğini bilmiyorsun.