Carlos Arroyo

Büyük kontrat aldı Arroyo. An itibariyle Avrupa'nın en yüksek ücretli oyuncularından biri oldu. Diamantidis'den fazla alacak desek kafi sanırım. Umarım seneye EL'de kalitesini, farkını ortaya koyar.

Hayırlı olsun.
 
Bize basketbolu bir kere daha sevdiren adam!! İnşallah sakatlık olmadan süper bir sezon geçirirsin. Senin müthiş beynine, soğukkanlılığına ve o sihirli ellerine ihtiyacımız var. Hep bizimle kal. Bu sene sloganımız belli TelefonuAçEuroleagueCarlosArroyo!!
 
Sözleşme yenilenmesi çok iyi oldu. Euroleague'de iş yapmaz yorumları da çok saçma. Sezon içinde Carlos herkesin çenesini kapayacak. Daha cok kupa var onunla alınacak. Hayırlı olsun.
 
Valla az para değil ama hiç de şikayet edemem i kendisine geçen sezon yarım dönem için 700.000 $ ödeyip , Beşiktaş'a da 400.000 $ bedel ödemiştik sanırım.Toplamda 1.1 milyon $ masraf yaptırdı bize , ama geldi şampiyonlukta en büyük etken oldu.Oyuncular da kendi piyasalarını belirlemekte özgürler , Spanoulis'in gelmediği ortamda takımla ve hocayla çok iyi uyum içinde olan Arroyo takımda kalmalıydı.İyi oldu.Seneye istenen katkıyı veremese de fikrim değişmez , kredisi bol bende , ama tabiki yine etkili olacağını tahmin ediyorum.
 
Carlos, takımını finale taşıdı. Nazar degmesin. Amerika Kıtası şampiyonluğu için bu gece Meksika önüne çıkacaklar. Kazasız, belasız gelip, tempoyu düşürmeden devam eder umarım.
 

Üst