• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Carlos Arroyo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serkan Er
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Büyük kontrat aldı Arroyo. An itibariyle Avrupa'nın en yüksek ücretli oyuncularından biri oldu. Diamantidis'den fazla alacak desek kafi sanırım. Umarım seneye EL'de kalitesini, farkını ortaya koyar.

Hayırlı olsun.

Harika haber gözümüz aydın...Görüntü itibari ile çok yük binecek ona...Bol enerji ve sakatlıksız bir sezon diliyorum..

Bize basketbolu bir kere daha sevdiren adam!! İnşallah sakatlık olmadan süper bir sezon geçirirsin. Senin müthiş beynine, soğukkanlılığına ve o sihirli ellerine ihtiyacımız var. Hep bizimle kal. Bu sene sloganımız belli TelefonuAçEuroleagueCarlosArroyo!!

Sözleşme yenilenmesi çok iyi oldu. Euroleague'de iş yapmaz yorumları da çok saçma. Sezon içinde Carlos herkesin çenesini kapayacak. Daha cok kupa var onunla alınacak. Hayırlı olsun.

Çok sevindim. Kim daha iyi Euroleague'de herkese gösterecektir.

Tekrar aramıza hoşgeldin büyük şef.

Doğru olanı yaptık. Sözleşme yenilememize sevindim.

Arroyo'nun kaldıracağı kupalar var daha. Başarılar Carlos!

yıllık 2.2 milyon $ :) iyi para koparmış umarım hakkını verir ..

bende 1.7 milyon dolar die biliyorum ama

1.7de çok yahu. Avrupa'da kim bu kadar para alıyor.
1.2 ya da 1.3 çok iyi olurdu.
İnşaAllah aldığına değer...

Valla az para değil ama hiç de şikayet edemem i kendisine geçen sezon yarım dönem için 700.000 $ ödeyip , Beşiktaş'a da 400.000 $ bedel ödemiştik sanırım.Toplamda 1.1 milyon $ masraf yaptırdı bize , ama geldi şampiyonlukta en büyük etken oldu.Oyuncular da kendi piyasalarını belirlemekte özgürler , Spanoulis'in gelmediği ortamda takımla ve hocayla çok iyi uyum içinde olan Arroyo takımda kalmalıydı.İyi oldu.Seneye istenen katkıyı veremese de fikrim değişmez , kredisi bol bende , ama tabiki yine etkili olacağını tahmin ediyorum.

Az yada çok bu takıma şarttı arroyo.

Bugun Gs Tv'de bir macimizi izledim de, o varken herhangi bir kadronun beni korkutmasi cok zor.

Carlos, takımını finale taşıdı. Nazar degmesin. Amerika Kıtası şampiyonluğu için bu gece Meksika önüne çıkacaklar. Kazasız, belasız gelip, tempoyu düşürmeden devam eder umarım.

Bir takım guardı kadar oynar lafının vücut bulmuş hali

Biyerden izleyemiyormuyuz final maçını ?

Geri