Carlos Arroyo

"Bu yaşta Türkiye Ligi'nde bu performansı sergileyebilir tabi de, Euroleague'de olmaz o iş" diyen İbrahim Kutluay'ı gören var mı?

Büyüksün, çok büyük.
 
"Bu yaşta Türkiye Ligi'nde bu performansı sergileyebilir tabi de, Euroleague'de olmaz o iş" diyen İbrahim Kutluay'ı gören var mı?

Büyüksün, çok büyük.
Yetenekliysen ki Arroyo'da bu fazlasıyla var, her yerde,her yaşta, herkesle oynarsın ama bu saçları jöleli,Basketbolu perdeden çıkıp şut atmaktan ibaret basketbolcu eskisinin herhalde bundan haberi yok.
 
CSKA'da falan olsa backup oyuncularının da etkisiyle bizdeki performansının iki katını falan gösterir de bu adamlar o bütçeyle nasıl Arroyo'yu düşünmez anlamıyorum.

Bugün sahada Arroyo'su olan kazandı resmen. İster psikolojik üstünlük diyin ister başka bir şey, isolationları ve son saniye basketleriyle mental olarak süpürdü adamları.

Büyük oyuncu vesselam, winner kelimesi kendisi için söylenmiş.
 
Diğer maçları izlemedim ama büyük ihtimal dün gecenin yıldızı euroleaguede Carlos arroyo olabilir . Büyük oynadı ...
 
Bazen karşısında ki savunmacısını acınacak hallere düşürüyor. Dünde çok zor basketleri kolaymış gibi gösterdi. Büyük oyuncu takımın lideri.
 
Arroyo'ya büyük oyuncu denilince gerçekten ağrıma gidiyor. O kadar çok oyuncuya büyük oyuncu dendi ki ona da aynısı denince ayıp oluyor diye hissediyorum:)

Öte yandan Spanoulis'e de teşekkür etmek lazım. O gelseydi iş karışacaktı. Ben spa gelsin ama Arroyo kalsın Marko'yu gönderelim diyordum. Ama çoğunluk Jamont veya Henry gitsin diyordu. Hoca ne düşünürdü bilmiyorum. Guard anlamında sıkıntılı bir sezon yaşayacağız. Engin inşallah iyileşir ve verimli döner. Arroyo iyi hoş ama 34 yaşında. Haftada 2 maç bu çocuğu kullanırsak ona da yazık. SEzonda 50 maç minumum 30lu dakikalar oynaması gerekebilir. Ki lig+EL NBA normal sezon gibi değil ki NBA'de de oynuyordu kaldırır diyebilelim. Her maç sert göğüs göğüse olacak.
 
Ligde bazı maçlarda Arroyo'yu dinlendirmemiz lazım. Çok vasat takımlar var. Bu maçlarda Ender ve Sinan bu görevi rahatlıkla yapabilir. Eminim hocamızda bunun gereğini düşünüyordur.
 
Bence dünkü maçta oynayabilirdi, ama Ergin hoca onun kendisini full konsantrre oly maçına hazırlamasını istedi ve gereksiz yere dünkü maçta yıpranmasını engelledi. Sonuçta Spa ile bir karşılaştırma yapacaklar ve Arroyo farkını o maçta gösterecektir.
 

Üst