Carlos Arroyo

Arroyo'nun yokluğunda bazı şeyleri daha net gördük. Ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu iyi bir guardın takıma nasıl faydalı olduğunu öğreten derslik bir maç oldu. Arroyo sadece sayı atmıyordu aynı zamanda makinenin dişlilerinin iyi çalışmasını sağlıyordu. Oyunu iyi kontrol ediyordu. İyi bir guard gerçekten de takımın yarısı demekmiş.
 
Olmayınca gözler onu arıyor. Şimdilik onun tarafında işler yolunda ama 34 yaşındaki bir adama bu kadar yük bindirilmemeli. Ligde neyse de EL'de bir zaman sonra patlar. Topu onsuz da iyi dolaştırmak gerek. Gordon'un yapması lazım bunu ama onun da pek huyu değil :)
 
Kulübe yapılmış büyük bir terbiyesizliktir bu!! Sorumlular bulunup cezalandırılmalıdır hemen!! Euroleague'de büyük oyunlar dönüyor belli ki ve biz bu oyunlara gelmeyiz!!

en tepedekinden en dipteki adama kadar ayar vermeyi çok seviyoruz toplumca..
 
“BU TAKIMIN TEK PATRONU BENİM”

Mücadeleyi basket atamadan tamamlayan Carlos Arroyo’nun sinirli tavırlarının hatırlatılması üzerine Ergin Ataman, sarı-kırmızılı takımın tek patronunun kendisi olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

“Sinirli olması gayet doğal. Bu takımın en önemli oyuncusu Arroyo ve sayı atamadığı çok kötü bir günündeydi. Onun için hiç oynatmayacaktım ama Ender’in maçın sonunda sakatlanması nedeniyle mecburen 1-2 dakika yeniden oyuna aldım. Arroyo düzelecektir. Tabii düzelirken de bütün oyuncular şunun bilinci içinde olacak; bu takımın tek patronu benim. Her oyuncunun mutlaka çok önemli katkısı var. Bize şampiyonluklar kazandırmış olabilirler, bundan sonra da kazandıracaklardır ama bu takımın patronu benim. Nitekim bugün de Arroyo-Sinan değişikliğinde, Sinan’ın ortaya koyduğu performansla maçı kazandık. Arroyo’nun sinirlenmesi benim için hiçbir önem arz etmiyor.”

Onca dertle, belayla uğraşırken umarım bir de Arroyo - Ataman krizi çıkmaz başımıza, tek maçlık bir hadise olarak kalır.
 
Dün yaptığı çok büyük ayıp.Hem hocasına,hem bize,hem kulübe hemde istemedende olsa Macvan'a ayıp oldu.Umarım ilk ve son olur.
 

Üst