Cem Akdağ

Re: Teşekkürler Cem AKDAĞ!

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Galatasaraylı olmaktan utanıyorsanız,sizi utandırmayacak bir takım tutun.
Muhammet, bir şeyden utanmak yada sana yanlış gelmesi onu bırakmak gerektiği anlamına gelmez. Kupalar, başarılar gelir geçer asaletin bize yeter derken sırf başarı adına değerleri yok etmek çok büyük bir yanlıştır.

Galatasaray bu kafayla yönetilmeye devam ederse bir kaç sene sonra Fener'in yerini alır.

Bizi farklı yapan ne olursa olsun değerlerimize sahip çıkmamızdır. Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon olup avrupa'da kupaları alırken tüm Türkiye ayakta lkışlıyor herkes bağrına basıyordu ama Fanar en basit Türkiye şampiyonluğuna oynarken kimse istemiyor olmasını. Bununda en büyük sebebi antipatik, kibirli yönetim şeklidir.

Benim korkum Galatasaray giderek Fenerbahçeleşmektedir. Sözleşmeli oyuncuları ayartarak, kendi oyuncularını bi tarafına teneke bağlayıp kovalayarak giderek sevilmeyen bir kulüp haline dönüşmemizdir. Bizi biz yapan para için değil kulüp sevgisi için oynayan oyuncularımızdır.

Sadece Hakan'dan vs bahsetmiyorum. Mondragon'dan,Kewell'a Gerets'den Cem Akdağ'a bir çok kişi hak ettiklerini bulamamışlardır. Bu kişilerin bunları dile getirmemesi Galatasaray'a olan saygılarından ve zarar vermek istememelerindendir.
Onların bunu dile getirmemeleri bizim getirmememizi gerektirmemektedir.

Başka takım tutun o zaman demek senin gibi bir kardeşime yakışmamaktadır.

Mazhar abi belki saygısızlık etmiş olabilirim,kusura bakmayın. Ama bugün Cem hoca hakkında herkes hem fikir.Kewel belli,sakat oyuncu. yönetimin bu konuda yanlışları var ama yönetimde söz sahibi olmak isteyenler,kulübü kendilerinin malı sananlara izin vermemiştir Adnan Polat. bakın bugün Tugay alt yapınnı başında.Zamanında Hakan Şükür neden kabul etmedi ?

Bazende oyuncularda birşeyler aramak lazım.

Mazhar anayamadığın şu arkadaşım. GS taraftarından utanabilrisin. GS yönetiminden utanabilirsin GS kongresinden utanabilirsin, GS futbolcualrından utanabilirsin ama GS'lılığından veya GS'dan utanmazsın. Bu doğru bir bakış açısı ve söylem değildir.

Şöyle anlatayım. Bugün TBMM deki olayalrdan millet vekilleirndne utanabilirsin. Başbakandan, Muhalefetten, Hükümetten, Cumhurbaşkanından ne bileyim Askerden, POolisden, Öğretmenlerimiziden utanabilirsin. Ama Türklüğünden veya vatanından utanmazsın. Bu yüzden bence o söylemini bir daha düşün.

Sühan Cem' Alıntı:
Mazhar anayamadığın şu arkadaşım. GS taraftarından utanabilrisin. GS yönetiminden utanabilirsin GS kongresinden utanabilirsin, GS futbolcualrından utanabilirsin ama GS'lılığından veya GS'dan utanmazsın. Bu doğru bir bakış açısı ve söylem değildir.

Şöyle anlatayım. Bugün TBMM deki olayalrdan millet vekilleirndne utanabilirsin. Başbakandan, Muhalefetten, Hükümetten, Cumhurbaşkanından ne bileyim Askerden, POolisden, Öğretmenlerimiziden utanabilirsin. Ama Türklüğünden veya vatanından utanmazsın. Bu yüzden bence o söylemini bir daha düşün.
Gayet tabi utanabilirsin. Yönetiminin oyuncularının davranışı senin göğüsünü gere gere ben Galatasaraylıyım demene engel olabilir. Dersin demesinede davranışlarını tasvip ettiğin bir yönetimin varken daha farklı dersin.

Senin ülken soykırım yapsa, insanları katletse çıkıp göğüsünü gere gere ben Türküm de diyemezsin.

Konu nerden nereye geldi...

Sühan sadece şu soruma cevap vermeni bekliyorum. Forma sıkandalından sonra sen takımın adına utandın mı utanmadın mı?

Mazhar GS'dan neden utanayım. Forma skandalını yapanlardan utandım. Camiada durdukları için. GS'dan utanman demek Alisamiyenlere kadar uzanan 105 yıllık tarihdeki herkesden utanman anlamına gelir.

Benim ülkem soykırım yaparsa gene yapanlardan utanırım. Mahallede ketesini, yufkasını yapan kadının ne suçu var bu soykırımda.

Vefa olayını da abartmamak lazım. Cem Akdağ'a klübün bir görev vermesi lazım ama vefa için değil. GS Basketbol'unda onun kadar akil başka adam bulmak zor olacağı için görev verilmelidir. Ben Cem Akdağ hocamız kalsın derken de vefa için değil, Bu göreve yetkinliği olduğu için istemiştim. Her mevzuya vefa diye ziıplamayın. Profesyonel bir durumdan bahsediyoruz.

Sühan Cem' Alıntı:
Mazhar GS'dan neden utanayım. Forma skandalını yapanlardan utandım. Camiada durdukları için. GS'dan utanman demek Alisamiyenlere kadar uzanan 105 yıllık tarihdeki herkesden utanman anlamına gelir.

Benim ülkem soykırım yaparsa gene yapanlardan utanırım. Mahallede ketesini, yufkasını yapan kadının ne suçu var bu soykırımda.

Vefa olayını da abartmamak lazım. Cem Akdağ'a klübün bir görev vermesi lazım ama vefa için değil. GS Basketbol'unda onun kadar akil başka adam bulmak zor olacağı için görev verilmelidir. Ben Cem Akdağ hocamız kalsın derken de vefa için değil, Bu göreve yetkinliği olduğu için istemiştim. Her mevzuya vefa diye ziıplamayın. Profesyonel bir durumdan bahsediyoruz.
Bende zaten vefa diye görev versinler demiyorum. Görevden alarak vefasızlık yaptılar diyorum. Zaten yazdığım yazılara bakarsan profesyonellik adı altında yapılan vefasızlıklardan bahsediyorum. Birgün herhangi bir kurum için 10 yılını verirsen bu dediklerimi daha iyi anlarsın.

Bir takımı tutarken sadece başarılıları değildir seni çeken. Beşka birşey vardır adını koyamazsın. Bu şekildeki yönetimler o ruhu öldürürler.

Bu arada 105 yıllık tarihinden utanmak lafları vs konuyu tamamen saptırmakta...

Mazhar yaşın itibarı ile daha pişmediğinden lafının nereye gittiğini bilmeden konuşuyorsun. Sonra 105 yıllık tarih falan lafları konuyu saptırmaktır diyorsun. Konu tamamı ile o aslında. GS'dan utanıyorum demek budur arkadaşım. Sıfırdan Türkçe dersimi anlatacağız.

Bu arada, bir kuruma 10 senemi vermediğimi nerden çıkardın?

Sühan Cem' Alıntı:
GS'dan utanıyorum demek budur arkadaşım. Sıfırdan Türkçe dersimi anlatacağız.

Bu arada, bir kuruma 10 senemi vermediğimi nerden çıkardın?
Ben bir yönetimin tarzından dolayı artık göğüsümü gere gere Galatasaraylıyım diyemiyorum diyorsam sende bundan 105 yıllık tarihinden utanıyorum anlarsan bunun adı olsa olsa demogoji olur.
Bir kuruma 10larca yılını verdiysen bir telefonla atıldığını öğrenirsen neler hissedersin onuda paylaşırsan sevinirim.

Bu arada senin piştiğin yukarda ki yazdığın yazıdan belli oluyor. Önemli olan ne kadar yaşadığın değil, yaşadığın sürede neler yaptığın.
Senin nasıl konuşulacağını öğrenemediğin belli.

Bu polemiği de daha fazla devam ettirmek istemiyorum. Benim düşüncem budur. Saygı duyan duyar duymayanda kendi bilir...

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Mazhar abi belki saygısızlık etmiş olabilirim,kusura bakmayın. Ama bugün Cem hoca hakkında herkes hem fikir.Kewel belli,sakat oyuncu. yönetimin bu konuda yanlışları var ama yönetimde söz sahibi olmak isteyenler,kulübü kendilerinin malı sananlara izin vermemiştir Adnan Polat. bakın bugün Tugay alt yapınnı başında.Zamanında Hakan Şükür neden kabul etmedi ?

Bazende oyuncularda birşeyler aramak lazım.
Muhammetçim, Dedğin doğru. Zaten kimsa ölene kadar bu işi yapamaz. Galatasaray' kewell ile sozlesme yenilememistir. Peki Türkiye'de ki tüm takım taraftarları tarafından bu kadar sevilmiş bir oyuncunun gönderilme şekli bu mu olmalıdır. Bir tören yapılamaz mıydı? Gönlü alınamaz mıydı? taraftarlara alkışlatılamaz mıydı?

Cem hoca'da ki durumda aynı, H.şükürdeki de, Mondragon'daki de.

Ençok istediğim şey şudur, inşallah efes Cem hocayı takımının başına getirir.O kadar mutlu olurumki anlatamam...

Bundan sonra yazdıklarımız daha tutarlı olsun lütfen.

Devam edebilirsiniz.

Şube birbirine girmişken korkusuzca göreve gelip nasıl bir Galatasaraylı olduğunu herkese göstermişti sevgili Cem Akdağ... Takıma katkıları için ne kadar teşekkür etsek azdır... Umarım bundan sonra önü açık olur büyük Galatasaray'lının...

salsabasket'in haberine göre Cem Akdağ önümüzdeki sezon kulübümüzde başka bir görevde de olmayacakmış, kendisine teklifler de varmış.

Bu derece muazzam bir performans sergiledikten sonra teklif gelmemesi ayıp olurdu zaten.

Biraz önce konuşma fırsatı buldum kendisiyle içim burkularak.. Okumamıştım salsayı ama zaten belliydi. Yapılan tercih ve şekli nedeniyle.

Umarım çok ama çok daha başarılı olur.

Kerem ne dersin bir kahvaltı yapsak mı :)

Cem Hoca'yı da kurban etmeyelim. Sonra taraftar için lobi yapıyor diye söylentiler çıkar :)

Şaka bir yana kadın takımımızdan ayrıldıktan sonra da Cem Hoca ile konuşma fırsatı bulmuştuk. O zaman bile efendiliğinden birşey kaybetmeden, kimseyi suçlamadan sadece olumlu şeyleri paylaşmıştı bizle. Bir organizasyon olursa yine tamamen güzel olana dikkat çekecektir Cem Hoca. Aslında taraftar olarak biz birşey yapmazsak kendisi ile kulübe birşey söyleme hakkımız olmaz.

Cem hoca için bir yemek düzenlesek.

Bu yemekle ilgili fotoları ve haberi salsabasket, megabasket, basketdergisi gibi sitelerde yayınlatırız. Bu sayede hocamıza teşekkür etmiş oluruz hem de taraftar olarak Cem hoca gibi gerçek Galatasaraylıları taraftarın unutmayacağını dosta düşmana göstermiş oluruz.

Can Akogul' Alıntı:
Cem hoca için bir yemek düzenlesek.

Bu yemekle ilgili fotoları ve haberi salsabasket, megabasket, basketdergisi gibi sitelerde yayınlatırız. Bu sayede hocamıza teşekkür etmiş oluruz hem de taraftar olarak Cem hoca gibi gerçek Galatasaraylıları taraftarın unutmayacağını dosta düşmana göstermiş oluruz.

bence de mantıklı..
yemek olmasa bile bir şekilde taraftar olarak kendisine teşekkür ettiğimizi medya önünde göstermeliyiz.. bu bir pankart da olabilir..
şu anda görevi devralan ekibi de rencide etmeden, cem hocaya olan sevgi ve saygımızı belli etmemiz lazım.
gerçek galatasaraylılık bu işte.. ntvspor'da röportajı var.. kesinlikle kırgın olmadığını söylüyor.. yöneticiler değişir, şartlar değişir , kararlar değişir ama galatasaraylılık baki kalıyor işte..
Helal olsun.