Cem Akdağ

Re: Teşekkürler Cem AKDAĞ!

Kerem,

Bu sefer sevinilecek yan uzun vadeli bir plan yapılmış olması ve başa hem teknik hem de sahadışı bakımından kulübümüze yakışır birinin getirilmiş olması. Elbette, yapılan hareketin ve yapılış şeklinin doğru olduğunu göstermiyor bu.

Umarım bunun ayrımı iyi yapılır. Kerem'in bu mesajından sonra da yanlış anlaşılacağını düşünüyorum.

Cem Hoca'nın da daha önce de mutlaka şubenin içinde kalması gerektiğini söylemiştim. Umarım öyle olur.

Başarılar Oktay Hoca.

Olmasın o anlaşılmalar Sarp :) Ben zaten her seferde, geçmişte de en beğendiğim koçun Oktay Mahmuti olduğunu söylemiştim. Umarım yapılanma başarılı olur da Mahmuti efsanelerimiz arasına girer ;)

Ne zaman çağırsak hiç düşünmeden geldi ve her seferinde de alnının akıyla görevini fazlasıyla yaptı.Ona bir görevi çok görmeyiz umarım.Yardımcı antrenör olarak bence Oktay Hoca ile sürdürebilir görevini ama bilemeyeceğim.

Çok büyük adamsın Cem Akdağ ! Sonsuz teşekkürler !

Cem Akdaga malesef büyük haksizlik yapilmistir.. insallah gs´dan kendisine yeni bi teklif gelir.. hatta umuyorimki coktan gelmistir bile..ama sanmiyorum. Kendisini yardimci antrenör olarakda cok iyi düsünebiliyorum.. su an itibariyle ona en iyi yakisacak görev budur bence.. Oktay Mahmuti & Cem Akdag ikilisi.. ne güzel olur.
Hem Cem Hoca.. Oktay Hocaya gecen sezon hakkinda bilgi verir ve beraber eksikleri tartisirlar.. ve ben eminimki cem hoca bi transfer listesi hazirlamistir.. ikisi beraber bu transferleri konusurlar felan filan..
Cem Akdag bu kulüpte kalmazsa ben yönetimi asla affetmem ve bu takim bana zevk de vermez.. antrenör kim olursa olsun..

Hasancan Tuncel' Alıntı:
Cem Akdaga malesef büyük haksizlik yapilmistir.. insallah gs´dan kendisine yeni bi teklif gelir.. hatta umuyorimki coktan gelmistir bile..ama sanmiyorum. Kendisini yardimci antrenör olarakda cok iyi düsünebiliyorum.. su an itibariyle ona en iyi yakisacak görev budur bence.. Oktay Mahmuti & Cem Akdag ikilisi.. ne güzel olur.
Hem Cem Hoca.. Oktay Hocaya gecen sezon hakkinda bilgi verir ve beraber eksikleri tartisirlar.. ve ben eminimki cem hoca bi transfer listesi hazirlamistir.. ikisi beraber bu transferleri konusurlar felan filan..
Cem Akdag bu kulüpte kalmazsa ben yönetimi asla affetmem ve bu takim bana zevk de vermez.. antrenör kim olursa olsun..
Oktay Mahmuti kendi ekibi ile calisacagini aciklamamis miydi?

Yolun açık olsun Cem Akdağ!Bu kalp asla takımımız için yaptığı hiçbir fedakarlığı unutmaz.

Her türlü fedakarlığınız için teşekkürler Cem Hoca.

Gelen haberler Cem Akdağ için herhangi birşey konuşulmamış veya düşünülmemiş izlenimi veriyor,açıkcası bu pek şık değil,gerçi daha erken vardır umarım bir planları,herşeyin içimize tamamiyle sinmesi için bu oldukça mühim.

Barış ÇAMUR (FCN BLOG): Geçtiğimiz sezon sonu ve yaşananlar adına neler diyeceksiniz?
Cem AKDAĞ: O dönemde bana teklif edilen şartlarda ben para falan konuşmadım bile o şartlarda kabul ettim. Netice olarak buralara kadar geldik. Bugün yaşanan gelişmeler, olaylarda tamamiyle yönetimin vermiş olduğu bir karar ve bende bunu saygıyla karşılıyorum, söyleyecek pek birşey yok.

Barış ÇAMUR (FCN BLOG): Geçtiğimiz sezon yaptıklarınız ile taraftarın sevgilisi olmuş durumdaydınız..
Cem AKDAĞ: Herkese teşekkür ediyorum zaten bu zor durumda bir şekilde Galatasaray'ın 1.ligde kalmasını sağlamak benim için dünyanın en büyük mutluluğuydu. Yönetim bir karar almış ve bende bu karara saygı duyuyorum.

Barış ÇAMUR (FCN BLOG): Herhangi bir kırgınlık varmı?
Cem AKDAĞ: Yok, öyle birşey olur mu? Bilhakis yani ne kadar güzel çok kaliteli, çok değerli bir antrenör getirildi. Bütçelerde çok değişecek, büyüyecek. Şampiyonluğa oynayan bir takım yaratılacak bu çok büyük mutluluk verecek bir şey. Ben senelerdir Galatasaray için bir takım birşeyler yapan bir insanım, netice olarak inşallah herşeyin en iyisi olur, herkes için hayırlısı olur diye düşünüyorum.
FCN Blog

Cem Akdağ gerçekten çok kaliteli bir insan herşeyin ötesinde..

Hocam sana bayan takımında ihtiyacımız var dedik, geldi. Hocam buraya kadar yolun açık olsun dediler, sesini çıkarmadan gitti.

Hocam sana işimiz düştü, takımı bu çıkmazdan ancak senin gibi yürekli, sarı kırmızıya bağlı birisi kurtarabilir dedik, tatilini bırakıp anında geldi. Mhutemelen hocam seninle işimiz bitti dediler, her zamanki vakur haliyle gitti.

Cem Hoca´nın basketbol bilgisinden, tecrübelerinden vs. yararlanmama lüksü yok bu camianın. Kalmalı bir şekilde, şubenin tepe noktasına yakın yerlerde.

Neden başka bir görev verilmiyor anlayamıyorum.Hiç kimsenin böyle bir düşüncesi yok mu?Kimse akıl edemiyor mu böyle şeyleri?

Ayrıldığının ikinci günü orda burda boy boy kulüp aleyhine röportaj veren büyük Galatasaray'lılara selam olsun.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Ayrıldığının ikinci günü orda burda boy boy kulüp aleyhine röportaj veren büyük Galatasaray'lılara selam olsun.

Tugay gibi alt yapının başına getirilse Cem hoca kabul eder. Alt yapımızdaki yıldız potansiyelli küçük aslanlara büyük katkısı olur.Adam Galatasaraylıyım diyor bu adamı boşta bırakmak bize yakışmaz.

Hadi be Adnan başkan bırakmayın bu Galatasaray aşığını dışarıda...

Eren Akın' Alıntı:
Neden başka bir görev verilmiyor anlayamıyorum.Hiç kimsenin böyle bir düşüncesi yok mu?Kimse akıl edemiyor mu böyle şeyleri?

Galatasaray Bizans Oyunlarına hoş geldiniz....

Sezonu basketbol şubesi oyunu ile açmış bulunuyoruz. Sezon içerisinde diğer branşlarda da aynı tür oyunları göreceğinizi hatırlatarak oyunun keyfini çıkarın!..

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:

İlk defa Kerem Bozgeyik ile aynı fikirdeyim. ;)

3 soruluk röportajda bile ne kadar erdemli, karakterli, olgun bir insan olduğunu gösteriyor Cem Akdağ. Röportajı yapanlara da kendisine de teşekkürler.

Yolun açık olsun koca yürekli adam.
Unutmayacağız seni.

@ Kerem Bozgeyik

2 hafta evel ZK yalakası, yandaşı dediğiniz blog için bugün ne diyeceksiniz merak etmiyor değilim açıkcası :) Blog hakkında burada söylenmeyen kalmıyor fakat nedense burada hep haberleri taşınıyor. Buda işin enteresan yanı sanırım...

Tek kelime ile büyüksün Cem hoca!