Cem Akdağ

Re: Teşekkürler Cem AKDAĞ!

Herşeyi bir kenara bırakalım.En önemlisi çok kaliteli bir Galatasaray'lı Cem Hoca.

yaşattıkların için sonsuz teşekkürler.hak ettiğin yere geleceğinden hiç kuşkum yok.başarılarının devamını diliyorum.

Cem Hoca ne kadar güzel bir insan olduğunu bir kere daha kanıtlamıştır.
Cem Hocadan hepimizin öğreneceği çok şey var. Özellikle de Galatasaray'dan kavgalı ayrılanların.
İyi ki varsınız Cem Hoca, iyi ki Galatasaraylısınız.

Hocaya gelen bir teklif yok arkadaşlar, bizler burada olmasını istediğimiz gibi yazıyoruz ama ne yazık ki olmuyor işte..Bugün Sayın Üstünberk arayıp teşekkür etmiş kendisine, bu kadar yani.

Herşey için teşekkürler hocam. Uzun zaman sonra aidiyet hissiyatı veren bir takım yarattınız hem de en dipten. Ne kadar teşekkür etsek azdır, hakkınız ödenmez.

Bizim yapabileceğimiz bir şeyler mutlaka olmalı. Ne bilim burada teşekkürler yazıp durumu kabullenmeyi içime sindiremiyorum. Cem Hoca mutlaka şubede görev almalı. Hem de şubenin en üstünde. Bunun için ne yapılabılabilirse yapalım. En basitinden ben kulübe mail attım. Herkes bir şekilde Cem Akdağ' ı şubenin başında görmek istediğimizi belirtmeli kulübe!

Cem Hocam,

Teşekkürler. İçi çok fazla dolu olan bir teşekkürler. Ama bu bir veda değil, görüşmek üzere temennisidir.

Cem Hoca'ya bu yapılan şunu ortaya koyuyor; ne kadar başarılı olmuş olursan ol, her an seni satabilirler, yarı yolda bırakabilirler.. Yazık.

Teşekkürler her şey için hocam!

Emre Doğan' Alıntı:
mazharozsoy' Alıntı:
artık Galatasaraylı olmaktan utanır hale galdim. bu nasıl bir vefasızlıktır...

Bir insanın Galatasaraylılığından utanacak raddeye gelebilmesi ve bunu herkese açık ortamlarda paylaşabilmesi bu kadar kolay mı gerçekten ?

Ya da belki Fenerli ...lere reklam olmak hoşunuza gidiyor olmalı :roll:

En son kimi hak ettiği gibi uğurladı bu kulüp? Gerçekten artık göğüsümü gere gere Galatasaraylıyım diyemiyorum. Eskiden bu kulübün değerleri vardı. Yaşınız biraz genç olduğu için bilmiyor olabilirsiniz tabi suçlamıyorum. Vefasız, profesyonellik adı altında her türlü akıl almaz işi yapan, giderek fenerbahçeleşen bir kulüpüz. Yazıklar olsun Adnan Polat ve yönetim kurulu.

Cem Akdağ olmasaydı şu an 2. lige düşmüştü basket takımı buradaki herkes size sallıyor olacaktı. Forma skandalını unutmuş değiliz. Hocaya, menejer e attınız bütün suçu.

Emre kardeşim geçen seneki forma skandalından sonra Galatasaraylı olduğunuzdan hiç mi utanmadınız??

Bu kulüp ufak istisnalar hariç kimseyi kıçına teneke bağlayıp göndermedi bir yere. Fi tarihinde kazandırdıkları bir kupa için, kendilerini kulübün sahibi belleyenler sayesinde bu tablo yaratıldı.

Futbolu bırakın efsane olun denen adamlar illa ki oynayacağım derse ona da vefasızlık denmez, adamın aç gözlülüğü denir.

Suat Kaya, Ergün Penbe, Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoğlu, bu isimleri aklınıza getirin bir daha düşünün kim haklı kim haksız.

Birde Galatasaraylılıktan utanmak, ne kadar aciz, ne kadar iğrenç bir ifade belirtiş şekli öyle yahu, sizi kim bağlıyor bu takıma utanıyorsanız, bırakın desteklemeyin.

Oğuzhan Erdinç' Alıntı:
Suat Kaya, Ergün Penbe, Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoğlu, bu isimleri aklınıza getirin bir daha düşünün kim haklı kim haksız.

Tugay hariç bu saydığınız kişilerden hangisine hak ettiği uğurlama yapıldı. Bu kişilere daha da eklerim istersen. Hagi, Mondragon, Taffarel, Kewell.

Bu kişiler yapılanları dile getirmiyorlarsa kendi efendilikleri ve Galatasaray sevgisindendir.

Bu arada bu kulübün içerisinde olan bitenleri sen içine sindirebiliyorsan o senin kişiliğin. Ben sindiremiyorum buda benim kişiliğim. Senin algındaki Galatasaray ile benim ki farklı olabilir.
Sen çeşitli entrikalarla cezalı oyuncu oynatmayı içine sindirebiliyorsan bu yapılanların sana koymaması doğal...

Cem Hoca bir Galatasaraylının nasıl davranması gerektiği konusunda hepimize bir ders vermişken, Cem Hocanın söylemeyeceklerini onun adına bizim söylememiz ne kadar doğru?
Keşke hepimiz Cem Hoca gibi Galatasaraylı olabilmeyi becerebilsek...

A.Polat'mı giydirdi formayı?boş sallıyorsunuz.polat tan önce sanki hersene final oynuyorduk.polat geldiğinde bayan ve erkek basketbol takımı ne haldeymiş bir bakın bir zahmetve şuan ki durum ile karşılaştırın.yüzmilyonlarca dolar borçla klübü devralması, klübe en zor zamanında sahip çıkması polat'ın suçu mu?

mazharozsoy' Alıntı:
Son bir isim daha eklemek istedim:

En son geçen sene Ümit Davalayı nasıl kovaladığını unutmadık yönetimin.

nasıl yolladı? ne kadar bilgilisin bu konuda?antremanlarda falan hepberaberdiniz sanırım.ümit davala nın da yaptığı basın toplantısınıda biliyoruz.gerets in nonda nın daha birkaç gün önce ayrılan m.topal'ı da biliyoruz.

Cem Hoca zaten gerekeni söylemiş.Tekrar yolun açık olsun Hocam.

G.Saray hakeden herkese gerekli saygıyı göstermiştir.Ama bazıları kendilerini G.Saray'dan büyük gördükleri için o muameleleri görmüşlerdir.

Mazhar abi bırak bu vefasızlık işlerini.Kimseyi kandıramazsınız.Bugün o gönderilen kişilerin yaptıkları ortada.Adnan Polat'ın arkasından kuyu kazıyor. Neden kazıyor acaba ? Klüpte söz sahibi olmak için.

Küçük Hakan oynayacam dedi ben,gitti Antep'e kadroya giremedi.Halbuki kendisi bu klüpte tanınıp avruğaya gitti. Gittiği takımda nekadar oynadı acaba bir bakın. Daha sonra fazladan para verilerek kulübe geri alındı. Kulüp yapacağını yaptı.
Diğer kişileride açıklama gereği duymuyorum.

Suat'a denildi gel altyapının başına geç.Adam geçti.Kendini gösterdi dedi ben a takım hocası olacağım bir takımda gitti.

Diğerleri neden bu teklifleri kabul etmiyor.Kendilerinin ne fazlası var.

Geçin bu işleri. Kimi kandırıyorsunuz siz.Taraftar herşeyin farkında.

Galatasaraylı olmaktan utanıyorsanız,sizi utandırmayacak bir takım tutun.

3 soruluk soruda bile tüylerim diken diken oldu böyle bir galatasaraylılık var mıdır ya bu nasıl bir asalettir Cem Hocam Bizde Gsbasket olarak bir vefa örneği göstersek fena olmaz aslında Cem hoca fazlasını hakediyor ..