Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama
Madem böyle bir olay oldu; kimse kendisinden üst seviyedeki birisine danışmadan böyle birşey yapmaz, adım gibi eminim sayın dedehayır'ın yaşanan olaydan haberi vardı. Yoksa; böyle bir hata yapıldıysa, suçlu ne antrenör,ne teknik heyet... Sorumluluk meselesi. Ben herşeyi geçtim Okan Çevik'in açıklamasını bekliyorum acaba ne diyecek.
Geçen gün ki yaşanan derbide çıkan olayları örtpas etmek için, klubün ne kadar bu konularda hassas olduğuna dair medyaya ve halka verilen demeçten başka birşey değil, ben öyle düşünüyorum. Geçen gün ki; olaylar olmasaydı, ne bu olaylar açığa çıkartılacaktı ne de takımdan gönderilecekti. Geçen gün ki yaşanan olaylara klub yöneticisinin müdahale etmesi mümkün değil ama böyle bir olaya müdahale edip, bu klüpte bu tür şeyler yapılmayacağını, yapıldığı takdirde cezası budur, şeklinde sayın.Adnan Polat'ın kendini iyi gösterip,kendisini öne çıkmasını sağlamıştır. Kimse yanlış anlamasın ortada böyle bir gerçek varsa çok kötü birşey ama herkes sorumluluğunu bilse böyle bir olay yaşanmaz, zaten Okan hocanın da böyle birşeye kendi cesaret edeceğine hayatta inanmam.
Kim gelirse gelsin önemi var mı? Küçüldüğümüz bugünlerde kim gelirse gelsin taraftarın beklentisi gerçekleşmeyecek!
Bu klupte bilinmedik gizli saklı çok şey dönüyor, bayan takımına zafer kalaycıoğlu getiriliyor,Cem Akdağ gönderiliyor, Okan Çevik erkek takımının başına getiriliyor. Okan hoca; kendisinin yapmadığı (-ki ben öyle düşünüyorum) bir olayı yaptı şeklinde gösterip,gönderiliyor.
Basketbol şubesini kapatma gibi bir niyetleri var sanırım yönetimin, küçülüyoruz,takımdan teknik ekibi göndermeler,sezon başında takımın başına gelen hocalar, geçen sezonun ortasında hoca göndermeler!
Akıl,sır erdiremiyorum Sn.Adnan Polat'ın bu yaptıklarına...
Neyse; sıradaki kurban (!)