Cemal Nalga Olayı ve Son Durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Eser Atalay' Alıntı:
Galatasaray lı olarak utanılacak birşey yok eğer bu saçmalığı yapanları klüpde tutsaydık utanırdım ama niye utanayım ki yönetim çıkmış ve biletleri kesmiş şutlamış hakedenleri Galatasaray bir kurumdur kişilerin yaptığı hatalar klübe mal edilemez

Yani.
Utanıyorum falan bence ağır kaçıyor burda Galatasaray'ın imajı değil bunları yapanların imajı zedelenmiştir.Bu olaydan sonra takımda kalsalardı utanmakta maçlara gitmemekte haklıydı Galatasaray taraftarı ama 3-5 kendini bilmez karaktersiz sahtekar insanın yüzünden koskaca Galatasaray camiaasına yıkılamaz bu olay.

Her işte bir hayır vardır
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

murat yaşının ufaklığına veriyorum dediklerini. yalnız senin de yazarken yazdıklarını biraz sorgulaman gerekiyor. google ukalalığı yapmadan yazmanı rica ediyorum. Ahde Vefanın anlamını da hala yanlış bildiğin kanaatindeyim.. Kelime oyunu yapacaksak, istersne benim de kelime oyunu yapmak konusunda yeteneğimden faydalanmam mümkün.. yalnız forum yönetiminin ikili atışmalara karşı duyarlı olduğunu bildiğimden ve şu an ki, gerçekten herkesin üzgün olduğunu düşündüğümden yazılanlar konusunda polemik yaratmayacağım.

özel mesaj gönderdim. Forumu kirletmeye gerek yok.

Murat İNAL
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Bunların yaptığını halı saha turnuvasındaki çocuklar yapmaz! Başkasının formasını giydirip bir oyuncuyu oynatmak nedir yahu, şaka gibi.
Hadi herşeyi geçtim, bu nasıl bir spor ahlakıdır !!
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Ünsal Y.' Alıntı:
Umut' Alıntı:
Can Bey,
ben ayrıntıyı paylaştığımda yanılsama payında sıkıntı yaşıyorum bu kez aksi durumla karşı karşıya kalıyorum.(Foruma yazmama kararı almıştım ama bu olay farklı bir durum olduğu için yazıyorum sadece).Daha önce de bazı bire bir olayları paylaştım, sonra şartlar değişip beklenenin dışında durum olunca yalancı durumuna düştük.O yüzden nedenini açıklamayacağım, sadece kulübün ihraç edilme ihtimali yüzde 1-2'ye düştü.Tufan ise bu işte bir sorumluluğa sahip olmadığı için ceza almaması gerekiyor.Cemal'in 6 ay-2 yıl arası men edilmesi şaşırtıcı olmaz aksi bir ceza da gelebilir.Teknik heyet'e 6 ay-ömür boyu men cezası gelebilir sahtecilik olduğu için ama bana göre 1-2 yıl gelmesi gerekir.

Umut hocam, bildiğim kadarıyla sadece tekrarlanan ciddisuçlarda ömür boyu cezası veriliyor. Bu yazınızdan; bu işin geçmişte de yaşandığını mı çıakrmak gerek?

Hayır Ünsal Bey,
öncelikle men edilme olayı illegal bir durumun kesinlikle en az 2 kere yapılması gerekliliğinden doğmayabilir.Yapılan tek ihlalde de men edilinebilinir.Bunun için illegal harekette bulunmanızın nedeni çok önemli.Yani bu olayın nedeninden dolayı men çıkacağını zannetmiyorum ama, çok büyük bir skandala imza atarak büyük kişisel faydalar karşısında sahtekarlık yapan kişiler tek seferde de men edilebilir.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Görevine son verilen insanların çok büyük bir hata yaptıkları ortada, ama bu bilinçli bir şekilde yapılmış bir ihanet değil.
Eyüp Bey, hata ile sahtekarlık çok farklı kavramlar ve bu davranışın adı hata olamaz...
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Bi hazırlık maçı yüzünden başımıza gelene bakın ya..Ligden düşmeyiz inşallah..Okan hoca dan böyle bir şey hiç beklemezdim Galatasaray Liseli olması beni daha da üzüyor..Zaten medya en ufak birşey de üstümüze gelirken böyle bir olayın olması onlara malzeme oldu..Ama yönetimimiz hemen sorumlu kişilerin görevine son verdi bu bakımdan yönetitimizi kutlarım..
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Onur bey,
Hazırlık maçında Cemal'i oynatarak ne büyük bir dolandırıcılık yaptılar?
Ne kazandık?
Bu bir gaflet, ama ihanet değil, ve hatalarının bedelini ödediler.
Benim görüşüm bu şekilde, başkalarınında görüşlerine saygılıyım.
Ben böyle bakıyorum meseleye.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Ne kazandık? Cemali 2 tane Türkiye kupası maçında oynattık. Bir üst tura çıktık.

Ne kaybettik? Ölçülemez bişey şu anda kaybettiğimiz.

Sahtekarlığın kralı yapılmıştır. Galatasaray bu sahtekarlığa alet edilmiştir. Neyin hatası?
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Bu arada Ahmet Dedehayır'ın istifasını boşa beklemeyiniz.Mehmet Helvacı açıklama yapar iken alınan kararlarla ilgili onaylar cinsten kafa sallamakla meşguldü...
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Galatasaray'ın Kaybettiği İtibar ..
Şuan Taraftarın Yaşadığı Üzüntü ..

Bunlar istifayla bile ödenemeyecek şeyler,Bu skandal'a karışan kişilerin ismi bir süre sonra unutulur ama Galatasarayımızın adı art niyetli kişiler tarafından hep bu şekilde hatırlatılacaktır.Bize bunları yaşatanlar Allah'tan bulsunlar.

Bu kendini bilmezler yüzünden Büyük Bir Kitle Şuan üzüntü yaşıyor ve Büyük Bir Marka'nın adı lekeleniyor.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Madem böyle bir olay oldu; kimse kendisinden üst seviyedeki birisine danışmadan böyle birşey yapmaz, adım gibi eminim sayın dedehayır'ın yaşanan olaydan haberi vardı. Yoksa; böyle bir hata yapıldıysa, suçlu ne antrenör,ne teknik heyet... Sorumluluk meselesi. Ben herşeyi geçtim Okan Çevik'in açıklamasını bekliyorum acaba ne diyecek.

Geçen gün ki yaşanan derbide çıkan olayları örtpas etmek için, klubün ne kadar bu konularda hassas olduğuna dair medyaya ve halka verilen demeçten başka birşey değil, ben öyle düşünüyorum. Geçen gün ki; olaylar olmasaydı, ne bu olaylar açığa çıkartılacaktı ne de takımdan gönderilecekti. Geçen gün ki yaşanan olaylara klub yöneticisinin müdahale etmesi mümkün değil ama böyle bir olaya müdahale edip, bu klüpte bu tür şeyler yapılmayacağını, yapıldığı takdirde cezası budur, şeklinde sayın.Adnan Polat'ın kendini iyi gösterip,kendisini öne çıkmasını sağlamıştır. Kimse yanlış anlamasın ortada böyle bir gerçek varsa çok kötü birşey ama herkes sorumluluğunu bilse böyle bir olay yaşanmaz, zaten Okan hocanın da böyle birşeye kendi cesaret edeceğine hayatta inanmam.

Kim gelirse gelsin önemi var mı? Küçüldüğümüz bugünlerde kim gelirse gelsin taraftarın beklentisi gerçekleşmeyecek!

Bu klupte bilinmedik gizli saklı çok şey dönüyor, bayan takımına zafer kalaycıoğlu getiriliyor,Cem Akdağ gönderiliyor, Okan Çevik erkek takımının başına getiriliyor. Okan hoca; kendisinin yapmadığı (-ki ben öyle düşünüyorum) bir olayı yaptı şeklinde gösterip,gönderiliyor.

Basketbol şubesini kapatma gibi bir niyetleri var sanırım yönetimin, küçülüyoruz,takımdan teknik ekibi göndermeler,sezon başında takımın başına gelen hocalar, geçen sezonun ortasında hoca göndermeler!

Akıl,sır erdiremiyorum Sn.Adnan Polat'ın bu yaptıklarına...

Neyse; sıradaki kurban (!)
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

peki bunlar 5 aydır kimi kandırdılar ? taraftarı mı , yönetimi mi ? ve bu olaydan nasıl haberi yok Ahmet Dedehayır'ın ? ben başkan'ın bile haberi olduğunu düşünüyorum bu hadise den.. hatta Mart ayında ki genel kurul da aynen teknik heyet gibi kendisinin de gideceğini düşünüyorum sırf bu olay dan dolayı.. muhalefet'in istediği böyle birşeydi eline de geçti..

Teknik heyeti göndermekle kapanmaz bence bu mesele daha.. hele hele Ahmet Dedehayır'ın bu olaydan haberi olmamasına kesinlikle ihtimal vermiyorum.. o bilipte başkana söylemediyse onunda kovulması gerekirdi , hepsi biliyolardı bence.. yazık ettiler..
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Şunu düşünüyorum bir hazırlık maçı ve bu maç sanırım yayınlanmış,bunu yapanların aklına gelmiyormu bu durumun ortaya çıkabileceği...Yani sonuçta orda bir maç yapılıyor ve bir sürü insan bunu seyrediyor,maç yayınlanmasada artık herkesin cebinde bir kamera var...Konuştuğumuz insanlar cahilde değilki hepsi okumuş belli bir kültür seviyesine sahip insanlar...Yani bunun ortaya öyle veya böyle çıkabileceğini biliyorlardır...Böyle önemsiz bir konuda kendilerini nasıl böyle bir riske sokabilirler...Bilemiyorum...Sinirden anlatamıyorum belki ama işin özü bunun altında başka birşeymi var acaba diyorum kendime...Biraz psikolojim bozuk kendimi komplo teorilerinemi verdimki...
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Bir hazırlık maçı yüzünden yönetiminden tut ta dibine kadar herşey karıştı.Bakalım sonuç ne olacak.Bu işte bir iş var ama adını koyamadım.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Onur bey,
Hazırlık maçında Cemal'i oynatarak ne büyük bir dolandırıcılık yaptılar?
Ne kazandık?
Bu bir gaflet, ama ihanet değil, ve hatalarının bedelini ödediler.
Benim görüşüm bu şekilde, başkalarınında görüşlerine saygılıyım.
Ben böyle bakıyorum meseleye.

Sayin Yildiz,

1) Cemal'in basketbol kariyerini buyuk sekteye ugrattilar. (Tabi Cemal'in de payi var.) Buna kas yapalim derken goz cikartmak diyoruz.
2) Hicbir insan Galatasaray'dan buyuk degildir. Cemal'in hazir olup olmamasi Galatasaray'in etik degerlerinden hic onemli degildir. Galatasaray'imiza buyuk bir leke surulmustur, bu bir itibar kaybidir.
3) Kendi kariyerlerini sekteye ugratmislardir. Kendi hayatlarinda sahtekarlik yapabilmeleri Galatasaray'imizi alet edebilecekleri anlamina gelmemektedir.
4) Galatasaray'imiz Turkiye Kupasi'ndan elenmistir.
5) Galatasaray'imizin cok kucuk bir ihtimal de olsa ligden ihraci soz konusudur.

Sadece bunlar bile yaptiklari hirsizligi gozler onune sermektedir. Dolayisiyla bize verdikleri ne olursa olsun (kaldi ki gecen seneki EuroCup sampiyonlugunda aslan payi sayin Cem Akdag'indir.) goturdukleri cok cok daha fazladir.

Bu takim 2005'te play-out oynadi, bayan basketbol ve voleybol takimlarimiz kume dustu ama hicbir zaman boyle bir sahtekarliga alet olmadi.

Umarim soylemek istediklerimi aktarabilmisimdir.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

ya bu şubenin başındaki isim değilmi dedehayır onun bilgisi yokmu bu işten... sayın helvacı öportaj veriyo takım ligden ihraç edilebilirmi diye soru soruyolar helacı nediyeceğini bilemiyo sayın dedehayır arkada gülüyo.. bu nasıl iştir ya...
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Oyuna 4 kişi çıkacak kadar küçülseydik ama bu günleri görmeseydik. Tarihe geçmiş bir utanç oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst