Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama
Bu Hurriyet iyice Fenerli oldu Damat mudur oldugundan beri bu nasıl haber ya.
Bu Hurriyet iyice Fenerli oldu Damat mudur oldugundan beri bu nasıl haber ya.
Eser Atalay' Alıntı:Galatasaray lı olarak utanılacak birşey yok eğer bu saçmalığı yapanları klüpde tutsaydık utanırdım ama niye utanayım ki yönetim çıkmış ve biletleri kesmiş şutlamış hakedenleri Galatasaray bir kurumdur kişilerin yaptığı hatalar klübe mal edilemez
Ünsal Y.' Alıntı:Umut' Alıntı:Can Bey,
ben ayrıntıyı paylaştığımda yanılsama payında sıkıntı yaşıyorum bu kez aksi durumla karşı karşıya kalıyorum.(Foruma yazmama kararı almıştım ama bu olay farklı bir durum olduğu için yazıyorum sadece).Daha önce de bazı bire bir olayları paylaştım, sonra şartlar değişip beklenenin dışında durum olunca yalancı durumuna düştük.O yüzden nedenini açıklamayacağım, sadece kulübün ihraç edilme ihtimali yüzde 1-2'ye düştü.Tufan ise bu işte bir sorumluluğa sahip olmadığı için ceza almaması gerekiyor.Cemal'in 6 ay-2 yıl arası men edilmesi şaşırtıcı olmaz aksi bir ceza da gelebilir.Teknik heyet'e 6 ay-ömür boyu men cezası gelebilir sahtecilik olduğu için ama bana göre 1-2 yıl gelmesi gerekir.
Umut hocam, bildiğim kadarıyla sadece tekrarlanan ciddisuçlarda ömür boyu cezası veriliyor. Bu yazınızdan; bu işin geçmişte de yaşandığını mı çıakrmak gerek?
Eyüp Bey, hata ile sahtekarlık çok farklı kavramlar ve bu davranışın adı hata olamaz...Eyüp YILDIZ' Alıntı:Görevine son verilen insanların çok büyük bir hata yaptıkları ortada, ama bu bilinçli bir şekilde yapılmış bir ihanet değil.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Onur bey,
Hazırlık maçında Cemal'i oynatarak ne büyük bir dolandırıcılık yaptılar?
Ne kazandık?
Bu bir gaflet, ama ihanet değil, ve hatalarının bedelini ödediler.
Benim görüşüm bu şekilde, başkalarınında görüşlerine saygılıyım.
Ben böyle bakıyorum meseleye.