Cemal Nalga Olayı ve Son Durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

İlerleyen günler fırsat kapısı bekleyenlerin günüdür.

Derin konulara girdik iyice biraz misafirlere kapatmak yararlı olacak sanırım.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Bu utancı bize yasatanlara yazıklar olsun diyorum önce..Galatasaray camiasına büyük bir leke sürülmüştür bu olayla beraber..Artık ne ceza verilecekse umurumda degil küme bile düşürülsek üzülmeyecegim..

Galatasaray'lılık durusu ve onuru zedelenmiştir..Benim için önemli olan kısım bu.Bundan sonra en ufak bişeyde bu olaylarla anılacagız..Her basarımızda bu leke önümüze cıkacak..Şeffaflıgımız yara aldı..Sorumluların görevden kovulması yönetim adına sevindirici ama yapacak birşey yok..3-5 adam yüzünden Galatasaray markası karizmayı fena çizdirdi..
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Balık baştan kokar ! Her şeyin içine ettikten sonra teknik kadro kıyımı filan Adnan Polat'ı aklamaz . Bu yaptığı için Polat'ı alkışlayanları anlayamıyorum . Çünkü herşeyin sorumlusu olan ilk kişidir kendileri !!!!!
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Yönetim Kurulumuzun TBF' unu beklemesine gerek yoktur. Takım bu sene ligden çekilmelidir. Hata diye düşünmüştüm ama bu hata değil . Dilim varmıyor daha fazlasını söylemeye. Ama bize uygun düşen tekrar söylüyorum ligden çekilmektir.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Utku OĞUL' Alıntı:
Balık baştan kokar ! Her şeyin içine ettikten sonra teknik kadro kıyımı filan Adnan Polat'ı aklamaz . Bu yaptığı için Polat'ı alkışlayanları anlayamıyorum . Çünkü herşeyin sorumlusu olan ilk kişidir kendileri !!!!!

Nasıl ki Ağrı' nın bir ilçesinin bir köyündeki muhtarın işlediği cinayet için Cumhurbaşkanı suçlanamaz ise, Adnan Polat' ta böyle bir olay için suçlanamaz.

Yönetim kurullarında yetkili amirler kulübün profosyonellerine iş verirler. Kulübün profosyonellerinden beklenen ise ciddi, dürüst ve Galatasaray' a yakışan şekilde davranmaktır. Ancak görünen o ki ne yazık ki kulüp profosyonelleri işlerini en hafif tabirle doğru yapmamıştır.

Bu olayda basketbol şubesinden sorumlu yöneticilerimiz de hata yapmıştır. Onların da görevlerini bırakmaları icap eder. Çünkü Oyak' ın ilk itirazı sonucu bu olayın üstünün örtülmesi değil, üstüne gidilip gerçeğin ortaya çıkarılması gerekirdi.(olayı hata boyutundan çıkaran da budur)

Basketboldan sorumlu yöneticilerin Nalga' nın ceza aldığından bilgisi olması gerekir. Aslında ilk sorumluluk koç ve idari menajere aitte olsa onların kontrolünü yapan kişinin mutlaka olayı yakından takip etmesi gerekirdi. Ama bu yöneticinin ikincil hatası olarak görülebilir.

Ancak olayın saklanması aşamasında Oyak' ın itirazı sonucu hiç birşey yokmuş gibi davranmak...

Bundan sonrasını yazamıyorum.

Bu hata değil arkadaşlar.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Olması gereken oldu. Ancak bence esas olan Cemal'ın basına gelıcekler. Adamıın tum karıyerı tehlıke altında. Sonucta bu ınsanlar 33-34 yasından sonra bu zamana kadar kazandıkları parayla gecınıyorlar. ve su an bu adamın tum yasamı etkelenecek bı kıytırık mac ıcın.
Umarım Adnan Polat'ın bası agrımaz bu olaydan dolayı.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Cemal Nalga'ya Michael Jordan muamelesi yapıp da bu kepazeliğe ortak olan herkesi, maalesef buna Cemal da dahil, esefle kınıyorum.

Yönetim gereğini yapmalı. Gerekirse 5 maç sadece kısalarla oynarsın, gerekirse her maç 100 sayı fark yersin, ama namus ve şerefine laf ettirmezsin.

Şimdi bu camiayı canından çok sevenlere ne diyebilirsiniz sayın (!) yöneticiler. Bu kulübü bizler kadar önemsiyor musunuz?

Ayinesi iştir kişinin!
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulundan Açıklama

Murat Cantas' Alıntı:
Koray mincinözlüyle geçen sene son maçta yaşadığımız tartışmadaki ettiği söz kulaklarımda çınladı okuduğum anda aynen şöyle diyordu taraftarlan bizler için "Bu külübe yakışmıyorsunuz"

Kimin yakışmadığı belli oldu ! şubenın bugüne kadar kanını emdiniz ,yetmedi bu rezilliğide yaptınız

Bu camıaya ve bu taraftara yakışmayan biri varsa sizsiniz!

Yakıştığını zannetti halde aslında kesinlikle yakışmayan, benim gözümde üzerinde ezeli rakip forması giymiş gibi görünen o kadar çok yönetici, idarici var ki daha
:(
Yazık vallahi çok yazık!!!
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Bu işten haberi olan yönetici de varsa kim olduğu önemli olmaksızın ortaya çıkarılmalı. Bu rezaleti yaşatan herkes cezasını çekmeli.

Hala sinirim gecmedi gece uyku tutmadı sinirden.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Bunun affedilir bir yanı yok.Sorumlular cezalandırılmalıdır.Ahmet Dedehayır orda halen nasıl oturabiliyor anlamış değilim.Ne yüzsüz adammışssın be kardeşim.İllah birilerimi görevden alsın,senin hiç gururun yokmu ?

Maçlar kazanılır,kaybedilir ama hiçbir şey sahtekarlığı haklı çıkarmaz.Bu klübe bu ihaneti yapanların bir daha iki yakaları bir araya gelmesin....
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Dünden beri sinirim ve üzüntüm geçmedi. Ben Galatasaray'ı en çok değerleri için sevmiştim. Şimdi bu olay benim inandığım değerleri alt üst ediyor. Eğer elimizde kalan bir onurumuz varsa Ahmet Dedehayır da istifa etmeli ve federasyon ne ceza verirse versin itiraz edilmemeli. Bu tarihe geçen bir rezillik oldu. Hala inanmak istemiyorum. Başarılar, yönetimler gelir geçer ama şerefine leke gelmemeliydi.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Yönetimle ne alakası var bu olayın. Yönetim mi kadro cıkartıyor. Herkes istifa edicek. Turkıyede ne tren kazaları ne ucak kazaları ne yolsuzluklar oluyor. Hıc basbakanın ıstıfası veya bakanın ıstıfası nı gordunuzmu. Bu olay kendını bılmez teknık ekıbın sorumlulugudur. He su var kı Ahmet Dedehayır denen sahıs ıstıfa etmelı. Subenın sorumlusu oldugu ıcın. Sırıtıp sırıtıp durmamalı o ayrı konu. Yıllar sonra adam akıllı ısler yapan bır yönetım bulmusuz hemen yollayalım gözuyle bakmayın.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Arkadaşlar, öncelikle sakin olmalıyız, bu olay kesinlikle Galatasaray kulübünün saygınlığını, duruşunu zedeleyemez. Bu kulübün bir lekesi değildir. Bununla ilgili kulüp gerekli neşteri çok hızlı bir şekilde vurmuştur, yöneticilerden de erkek basketbol takımının sorumlusu Yiğit Şardan? da üstüne düşeni yaptığı zaman (Bildiğim kadarıyla Ahmet Dedehayır bayan takımından sorumludur.) kulüp tamamen içerisini temizlemiş olacaktır. Sonrasında gelecek ceza ne ise aslanlar gibi çekeriz, şerefimizle yolumuza devam ederiz. 2-3 tane kişiliksizin yaptığını, kimse koca kulübe yükleyemez.

Diğer üzücü konuda bu olayın sorumlusu olan kişilerin neredeyse tamamı liseliler, demek ki birilerine görev verirken bu bizim liseli ondan yanlış çıkmaz dememek lazım. Liseli veya lisesiz gerçek insanları göreve getirmeliyiz.

Kulübümüze sahip çıkmalıyız, kimsenin ağzına sakız yapmamalıyız.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Arkadaşlar arasında bazıları, biraz maksadını aşan laflar etmeye başlamış. bela ananlar hakaret edenler... Orda bir takım adamlar GS değerlerine zarar verdi diye, bizim, birilerine hakaret etmeye hakkımız yok arkadaşlar.

Ahmet Dedehayır'ı sevmiyorsanız başka , aranızda bir husumet olduysa başka, Ama adamın ne yapmasını bekliyorsunuz? herkes ezbere konuşuyor, Dedehayır da Dedehayır. Biri çıksın desin ki -ya arkadaşım boş boş konuşma Dedehayır bunları bunları- yaptı.. yalnız onu diyen arkadaş, 2006 da dedehayır gelmeden önce kız ver erkek takımlarının durumu hakkında da, bana bir yazı yayınlarsa sevinirim.

buraya geçin eleştirin, ona hakaret buna hakaret.En çok GS'ı siz seviyorsunuz. Basket sizden sorulur.Bu olayları yapanlar serefsiz.. Ondan sonra hadi hafta sonu Efes maçına gidelim desem ne olacak? Bayan takımımız avrupada yarı final oynadı salonda 200 kişivardı. efes maçında da 50 kişi olsa iyi. sorsam herkes o 50 kişiden birinin kendisi olduğunu söyleyecek. biraz takım için bişiler verdiğinizi hissettirin, ondan sonra ahmet dedehayır gibi vaktini, parasını, hayatını GS için ama yanlış ama doğru bişiler yapma çabasındaki insanları eleştirin.


esas GS düşmanları, şimdi bu olay sonrası yönetime vurmak için sabahı zor eden heyecandan ölecek olan, Turgay Kıran ve Fatih Gökşen gibi tiplerdir. sahim som olayı, ribery hikyesi kendi dönemlerinde olmamamış gibi şimdi asarlar yönetimi. yazıklar olsun böyle Galatasaraylılara.
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Karar kulüp içinde sanki çifte standart taşıyor.. Görevlerine son verilen kişiler tek suçlu gösterilmiş durumda. Sanki Yiğit ŞARDAN ve Ahmet DEDEHAYIR hiç bir suçları yokmuş, şube sorumluları değilmiş gibi güle oynaya yönetim kurulu binasından çıkıp açıklama yapıyorlar.. Ali Türsan ı bende merak ediyorum.. Hiç adı geçmiyor..

Bu arada Darüşşafaka maçında ki Vincent Jones ile ilgili itirazı bende hatırlıyorum ama biraz farklıydı. Vincent Jones'un 1 sezon öncesinden cezası vardı ve buna rağmen Federasyon Daçka'lı bu oyuncuya lisans çıkarmıştı.. Yani Asıl büyük hatayı federasyon yapmıştı.. Federasyon Daçka'yı hükmen mağlup etmesi gerekirken kendi hatasını örtmek için maçı tekrarlatmıştı.. Ayrıca o maçta itirazı yapan eski lig koordinatörü menajerimiz işi bilen Erkan ATAÇ'ı unutmamak lazım.. Bu iş tecrübe işi...
 
Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

Hürriyet de dünki toplantıda yapılan konusmalarla ilgili çıkan yazı;

Başkan Adnan Polat, son derece gergin geçen toplantıda, basketboldan sorumlu yöneticiler Yiğit Şardan ile Ahmet Dedehayır?a, ?Böyle bir şeyden nasıl haberiniz olmaz! Bir idareci, şubesindeki her şeyden sorumludur? diye çıkıştı.

Dedehayır, başkanın bu çıkışına aynı sertlikte karşılık vererek, ?Şube sorumluluğunu benden alırsanız, olacağı budur? dedi. Bu kararın ardından Mehmet Helvacı, Polat?a, ?Tamam, profesyoneller gidecek de, yönetimden kimse gönderilmeyecek mi?? diyerek, basketbol şubesinin patronları Yiğit Şardan ve Ahmet Dedehayır?ı işaret etti. Polat?ın buna cevabı kısa ve net oldu: ?Biz hep beraber geldik, beraber gideceğiz.?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst