Re: Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Açıklama
İleti silindi.
İleti silindi.
Can Akogul' Alıntı:Bu kadar basit bir hata nasıl yapıldı aklım hayalim almıyor. Lise takımı zannettiler heralde burayı. Şimdi bu aptallığın cezasını tüm camia çekecek.
Aslında organizasyonumuz ne kadar zayıfmış. İki tane fazladan hazırlık maçı ayarlayamadınız mı yahu? İstanbul BŞB ve Yeşilyurt ile bir maç daha yapsaydınızya.
Daha takımdan kim sorumlu o belli değil. Ahmet Dedehayır diyosun "ben bayan takımından sorumluyum" diyor. Yiğit Şardan görünürde ama onun da tam bir görev tanımı yok. Bu işin ucu Adnan Polata dokunur.
Ender Tunasız' Alıntı:ntv de video bölümüne baktım,cemal nalga olayı.fuat akdağ ile mehmet demirkol konuşuyor.resmen mutluluktan şaşırmışlar.gülmekten çeneleri uyuşuyor resmen.mehmet demirkolun fanatik fenerli olduğu aşikar.ÇOK RAHATSIZ OLDUM.RESMEN TARAF TUTUYORLAR.İZLEYİN İSTERSENİZ.KULÜBÜMÜZ BU ADAMLARIN DALGASINA GELECEK SEVİYEDE BİR KULÜP DEĞİL.acaba fener böyle bir durumda olsa nasıl takınırlardı.
VİDEONUN İSMİ..MURAT DİDİN NTV SPORA KONUŞTU.
Mehmet Demirkol Galatasaray Lisesi mezunudur ama kendisi fenerbahçelidir.erenbekdemir' Alıntı:Ender Tunasız' Alıntı:ntv de video bölümüne baktım,cemal nalga olayı.fuat akdağ ile mehmet demirkol konuşuyor.resmen mutluluktan şaşırmışlar.gülmekten çeneleri uyuşuyor resmen.mehmet demirkolun fanatik fenerli olduğu aşikar.ÇOK RAHATSIZ OLDUM.RESMEN TARAF TUTUYORLAR.İZLEYİN İSTERSENİZ.KULÜBÜMÜZ BU ADAMLARIN DALGASINA GELECEK SEVİYEDE BİR KULÜP DEĞİL.acaba fener böyle bir durumda olsa nasıl takınırlardı.
VİDEONUN İSMİ..MURAT DİDİN NTV SPORA KONUŞTU.
mehmet demirkol gs li desem.....lise mezunu...adam tarafsız olmaya çalışıyor gülücek tabi ne yapıcak ağlıyacak mı?