Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

• Evet kiralansın

Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

Oy: 75 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Son maçlarda tam bir winner havasına bürünmüş. Nazar değmesin oyunun 2 tarafında da çok iyi oynuyor. Dün 7'de 4 üçlükle 20 sayıyla oynadı. Son 2 maçtır oyuncular dökülürken ayakta kalan bir iki isimden birisi. Ayrıca çaldığı toplarla da katkı sağlıyor.

Yıllardır ondan beklenen patlamayı bu sene yapabilir. Hem bizim için hem de milli takım için iyi olur. Başarıların devamını dileriz.

Resmi sitede gördüm ordan alıntı yapıyorum.

Ergin Ataman ile birlikte Cenk Akyol kariyerinin en iyi sezonuna imza atıyor. Son oynanan BC Donetsk maçında 20 sayı üreten Akyol Eurocup'ta 10,2 sayı ort. yakaladı. Milli forvet altı maç sonunda % 63,16 üç sayı yüzdesiyle (12/19) bu kategoride ikinci sırada yer alıyor. TED Kolejliler önünde 23 sayıyla kariyer rekorunu kıran Akyol 8,2 sayı ort. ile bu kategoride en iyi sezonunu geçiriyor.

Ergin Hocan geçen sene Serhattan aldığı verimi bu sene Cenk'ten alıyor.

Cenk bu sezon başında yapılan transferler içinde en çok burun kıvırdığım oyuncuydu ama özellikle son 2-3 haftadaki oyunuyla çok olumlu sinyaller veriyor.Kendisine ve şutuna olan güveni isabet oranı arttıkça yükseliyor,umarım bu oyununu uzun vadeye yayabilir bizde çok iyi bir yerli oyuncu kazanmış oluruz.

Uzun zamandır 3 numaradan katkı alamıyoruz. Bugün Marko yeterli katkıyı verdi ama sakatlandı. Kendini toparlaması lazım. Son zamanlarda hiç iyi degil. Düzenli katkı verir dedigimiz bir Türk yok. Hawkins olayından sonra süreleri arttı ama bunu kullanamadı.

Galatasaray Medical Park oyuncularından Cenk Akyol'un hafta içi Rusya'da oynanan Unics Kazan maçından önce ortaya çıkan rahatsızlığının zatürre başlangıcı olduğu belirlenmiştir.

Liv Hospital Ulus'a yatırılan oyuncumuzun tedavisine bir süre devam edilecektir.

Geçmiş olsun. Önce gıda zehirlenmesi, sonra zatürre başlangıcı. Sıkıntı olduğu belliydi son maçlarda. Acil şifalar dilerim...

Bu yıl ben Cenk Akyol'u faydalı bulanlardanım. Bence dün de özellikle ilk yarıda oldukça etkiliydi. Her şeyden önemlisi yıllardır bu çocuğun üzerinde büyük bir baskı vardı.

Yok yıldız olacak yok NBA yapacak yok bilmem ne... Ve her maçında; attığı her şutta bu sürecin baskısı altında kaldığını görebiliyorduk. Kendine olan güveni bitiş noktasındaydı. Fakat bu yıl daha rahat görüyoruz ki Cenk bu yıl çok olgunlaşmış. Yaş anlamında demiyorum bunu; oynadığı oyun anlamında söylüyorum. Geçen yıl Efes'te bile ne denli saçma hatalar yaptığına şahit olduk ama bu yıl büyük bir olgunlukla minimum hatayla oynuyor.

Üstelik gözden kaçmasın; Cenk bu yıl %44 üç sayı isabetiyle oynuyor ki maç başına 4.5 deneme yapıyor. Ayrıca bu sezon 9.16 sayı ortalaması tutturdu ki ilk 4 sıradaki takımların oyuncuları arasında bu ortalamayı geçebilen sadece 2 oyuncu var; Ömer Onan ve K.Gönlüm. Ayrıca maç başına 21 dakika oynayan bir oyuncu için 0.4 top kaybı muhteşem bir rakam.

Öyle işte:) Cenk hakkında ben dahil birçoğumuz yanıldık; iyi ki de yanıldık. Yerli rotasyonun önemli parçalarından birisi Cenk Akyol. Kıymetini bilelim:)

Hakkında en son yazıyı 2 ay önce benim yazmış olmam bence ona yapılan büyük bir haksızlık:)

Bu yıl gerçekten çok önemli katkı veriyor. Özellikle ligin 2.yarısında birçok büyük takımın yabancı oyuncularının bile vermediği katkıyı veriyor.

Bu arada şu an oynanan Hacettepe maçının devresine kadar olan bölümde Cenk Akyol; kullandığı son 23 dış atıştan sadece 9 tanesini kaçırdı. Gerçekten yanıyor bu aralar:)

Nazar değmesin ama kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor bence; en olgun...

Elalemin Mejia'sı Vujacic'i Diebler'ı Bogdanovic'i varsa bizimde Cenk'imiz var :) Allah nazarlardan saklasın cok formda maşaAllah :) Helal sana Cenk Ağabey :)