Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

• Evet kiralansın

Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

Oy: 75 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Bende şaşırdım koyu Fenerli diyince.Şahşen hangi takımı tuttugunu bilmem.Ama Ülker demesi bana Fenerli değildir heralde dedirtti.

Ama sen Fenerli olduğunu biliyorsan sorun yok... :) ;)

Cenk Akyol'u Alalımmı???

Benim bildiğim kadarıyla ki eminim de Cenk beşiktaşlı.Nereden biliyorsun diyecek olursanız Dünya Kupası sırasında oyuncuların hangi takımı tuttukları ile ilgili bir anket düzenleniyor ve yazıktır ki o kadrodaki oyuncuların büyük çoğunluğu EZİKTi.Ama Cenk onların arasında yoktu.Ama bence cenk alınmalı ve benc derinliği sağlanmalı.

Cenk hangi oyuncudan üstündür sorusuna oyuncunun çok formsuz olmasını eklememek hatalı..Cenk yetenek olarak Tufan'dan da Murat'tan da üstün..Onun için yeni bir başlangıç kariyerini de yönlendirir..Ama bize gelir mi bence gelmez.. ;)

tartışmamz bile yalnışş japonyadki yaptkları ortada bnde o formunu bzde bulur ve playoffta bze katkı yapar

Efes gibi top paylaşımının çok daha iyi olduğu bir takımda inanılmaz kötü bir sene geçirdi bunu yazın boş zamanında çalışmadan bir anda başka bir takıma gidince düzelmesi çok zor.
Cenk milli değerleri üst düzey bir oyuncu ama milli takımda oynadığı oyunu efes'e taşıyamadı ne yazıkki.
Ayrıca fb li veya bjk li olması profesyonel anlamda hiç ama hiç önemli değil gittiği takımda elinden geleni yapacaktır buna inanıyorum ama sezon sonuna kadar formunu bulma zamanını düsünürsek ne tufan'dan nede murat'tan daha iyi olabilir

Cenk her ne kadar formsuz olsada müthiş bi oyuncu ve takımımıza kazandırılırsa inanılmaz bi transfer olur. Eminimki takımımızda müthiş işler yapar ama malesef Cenk'in bize geleceğini pek zannetmiyorum. Eğer Efes'ten ayrılırsa sanırım tercihi Avrupa olur.

Keşke alınabilse ama bizzat demecini dinledim adam tek kelime başka bir takım demedi Türkiye'de direk Avrupa koymuş kafasına yada Efes'de kalırım diyor...

bize gelmek istemez gelse cok iyi olur aslinda yetenek olarak ustun yeteneklere sahip we cok awrupa macinda we milli takim tecrubesinide katarasak faydali bi oyuncu olur AMA BIZE GELMEK ISTEMEZ buda bi gercek

Cenk Akyol'da bu sezon inanılmaz derecede bir düşüş var. Gelmemesi en hayırlısı olur GS için. Sorun yaratacaktır takımda. Cenk eski Cenk olamaz bu sezon artık. Sakatlarıyla, takımdan atılanlarla, Euroleague gibi çok zorlu bir turnuvada oynamasıyla beraber gerçek anlamda oyuncu sıkıntısı çeken Efes Pilsen, Cenk Akyolu takımdan uzaklaştırabiliyorsa birkez daha düşünmek gerekir.

1- Bu sezon icin CENK'in gelmesi imkansız Turk oyuncu transferi bitti.
2-Onumuzdeki sezon icin Cenk'in o zaman ki form durumuna gore davranacaktır EFES..Formsuzsa kiralar yada verir o zaman da ne anlamı var Efes'e hayrı gelmeyecekse GS'a nasıl gelsin?Efes'te yabancılardan forma sansı bulamıyor demek yanlıs olur Efes'in uzerine takım kurdugu KISA TURK oyuncular belli zaten Cuneyt ve Cenk vazgecilmezdir ancak cok kotu performans verdiklerinde takımın kurgusu yada oyuncular degistirilir..
3-ENDER ARSLAN Efes'ten niye ayrıldı Jenkins'ın arkasında Cuneytle birlikte beklememek icin.. 3.oyun kurucu B.Ermis'i bile kiraladılar Jenkins'i gozden cıkarmaya karar verince C.Akın'a sarıldılar bence,bunlar tahmin tabii ki de..
4-SONUC:Cenk'in gelme olasılıgı düşük,gelirse de formsuz demektir.BARIŞ Ermis GS'ın 2.guard pozisyonu icin ideal adaydır ustelik GALATASARAY taraftarıdır.

Aklıma birşey takıldı. Cenk ile GS görüşüyor veya cenk gelsin gelmesin konusu tamamen uydurma bir haber yani fantezi gibi birşey mi yoksa böyle bir durum cidden varmı?

Onumuzdeki yıl icin Tolga ve Burak'ın gitmesi konusunda gorus birligi var gibi..Yerlerine U.Sonkol adı sıklıkla gecmekte forumda,Mutlu Akpınar icin gorusleriniz nedir?

Telekom, Mutluyu bırakmaz. Ama gelse, iyi bir yedek 3 numara olabilir.Kendini çok geliştirdi.

mutlu bence gelse ilk 5 baslar ayrica gecen sene efeste oynayan mutlu ümit sonkol da yararli olabilir ve yedek guardda gelince kesinlikle berent alinmali hatta 2-3 hafta icinde ilk 5in degismez ismi bile olabilir gercekten 2-3 sene sonra bu adam avrupanın hatiri sayilir guardlarindan biri olur kesinlikle alinmali Turk oyuncular icinde en cok Umit Sonkol ve Berent arti birde rasim yada cevher ayrica arkadasin biri cevher icin uyusturucu kullanıyor demis cok sacma sadece guldum oyle bir sey olsa suan 1000 kere ceza almisti.......

Uğur Demirel' Alıntı:
ayrica arkadasin biri cevher icin uyusturucu kullanıyor demis cok sacma sadece guldum oyle bir sey olsa suan 1000 kere ceza almisti.......

bunu yazan benim,ayrıca uyuşturucu kullanıyor demedim bir dönem kullandığı şeklinde yazı okumuştum dedim. yüzde yüz doğru bir bilgi demek yanlış olur ayrıca belki aktif spor yapmadığı dönemde kullandı bunu bilemeyiz ki

Cem YILMAZ' Alıntı:
bunu yazan benim,ayrıca uyuşturucu kullanıyor demedim bir dönem kullandığı şeklinde yazı okumuştum dedim. yüzde yüz doğru bir bilgi demek yanlış olur ayrıca belki aktif spor yapmadığı dönemde kullandı bunu bilemeyiz ki
Haklısın aslinda ama oyle yapsa bile bu uyusturucu hayatinin herangi bir doneminde yapilan testle cikiyor ki eger ceza almadiysa ceza almasi lazim bizzat kendim tip okuyan arkadaslardan duydum bu bilgiyi bu yuzden bence hayatinin bir kisminda kullansa bile basini agritirdi bu olay