Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

• Evet kiralansın

Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

Oy: 75 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Kiralanabilir ama bize katkı sağlar mı işte o konuda çok ciddi şüphelerim var

Efesteki yeni sistem nedeniylede şans bulamayacak gibi görünüyor kiralamak için çok zorlanacağımızı sanmyorum ama dediğim gibi ufak bir kumar olacak bu umarım Cenk gelirse yanıltır beni

Biraz sorunlu birisi Cenk Akyol fakat gelirse büyük katkılar sağlar gerçekten. Şampiyonluk iddiamızı daha net bir şekilde ortaya koyarız fakat ben Efes'in onu bırakacağına pek ihtimal vermiyorum. En azından şimdilik bırakmazlar ama ileride ne olacağı belli olmaz.

Keşke öyle bişey olsa kiralayabilsek çok iyi olur.2006 Avrupa Ümitler Şampiyonasında oynadığı oyunu bizde oynadığını düşünsenize off müthiş olur.Tabi o performansını sonra hiç gösteremedi ama bir umut sadece :)

Re:

Burak Ceyhan' Alıntı:
Eğer istersek kesinlikle kiralayabileceğimiz bir oyuncu çünkü şuan da Efes Pilsen'de kaybolmuş bir oyuncu olarak gözüküyor Cenk Akyol!Bizde Murat Kaya nasıl kayıpsa Efes Pilsen'de de Cenk kayıp!

Kayıp + bu sene bir şeyler yapmak istiyorsak Cenk işi olmaz, Cenk bu sene düzelmez daha çünkü bize değil nereye gelirse gelsin.

Kayıp ama Efes'te kayıp Fırat... Çünkü büyük oyunculardan sıra gelmiyor oynamak için Cenk'e ! Yoksa Cenk yetenekli oyuncu yani bu sene için belki kullanabilirdik...Ayrıca düzeleceği birşey yok ki sadece süre alamıyor Cenk gördüğüm kadarıyla...Fırat senin düşüncenin aksine bize gelirse faydası olur :) 3 numara eksiğini Cenk'i kiralayarak kapatabiliriz...

Bence formsuz oyuncu sezon ortasında takım da değiştirirse hepten kriz durumu olur. Şu an süre de alsa Efes'te bi hale yola giremez bence Cenk. Bizde de onun forma girmesini bekleyecek kadar tahammül var mı orası şüpheli :)

Efes kelimenin tam anlamıyla Cenk Akyol'u harcıyor ...
2004 yılında oynan TÜRKİYE - ABD maçındaki Cenk nerede şimdiki Cenk nerede...
Efes Pilsen gibi bir Dev Kulübe bu durum hiç yakışmıyor ...

Kesinlikle doğru Cenk Akyolun sonuda Arda Vekiloğluna dönecek Cenk in yetenekleri belli çok maç oynayıp tecrübesiyle yeteneklerini birleştirmesi lazım

ya cenk aslında gerçekten isteyinvce çok şey başarabilen bi oyuncu 2006 dünya kupasında nasıl bi başarı sergilediğini hepimiz gördük ve biliyoruz..geçen sezon kötü bir sezondu onun için ama toparlanmaya başladığını görüyorum...efesin geçen günkü maçında 13 sayı attı...ama tabi kendini gelştirmesi içinn süre alması lazım...efeste çok fazla bulamıyor ama gs ye gelseee daha çok süre alabilir...ama blatt cenkten çok umutlu onu kiralamaya razı olacağını hiç sanmıorum...cenk bu aralar çok iiiiyi deil,kötü de deil ama çok gelecek vaat eden bi oyuncu..efesin kiralayacağını hiç sanmıorummm...

Kiralarlar fakat ister miyiz bilmiyorum ? Efes Pilsen oynatmadığı oyuncunun turşusunu kuracak değil ya ? Araya birileri girer hoş beş birde yemek yedin mi yöneticilerle olabilir.Yeterki istensin ki bence istenmeli geniş rotasyon şart.Cenk'in olacağı bir üç numara bol alterneatif demektir.Altay'ın oturduğu yerde her an oyuna girp katkı yapacak bir Cenk'in oturması oldukça hoş olur.

Cenk ayrılmak istiyor!
Efes Pilsen'in milli basketbolcusu Cenk Akyol, takımdan ayrılmak istediğini belirterek, kulüp yönetimine başvurdu. Cenk, bugün kulüp yöneticileri ve teknik heyetiyle görüşerek, isteğini iletti ve sözleşmesinin feshedilmesi talebinde bulundu.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun ise isteklerinin yerine getirilmesi koşuluyla, Cenk'in kiralık olarak yurt dışına transferine sıcak baktıklarını söyledi.

Bu arada, kendisine ait internet sitesinde bir açıklamada bulunan Cenk Akyol, Efes Pilsen'in ilk takımı, ilk göz ağrısı olduğunu belirterek, ''Ancak daha fazla süre alabileceğim bir takımda oynamak, kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Kulübümle görüşerek ayrılmak istediğimi belirttim, onlar da anlayışla karşılayarak kabul ettiler'' dedi.

Cenk, bazı kulüplerle görüşmelerinin sürdüğünü, ciddi teklifler arasında en iyisini seçerek, kariyerine orada devam edeceğini kaydetti.

Bu arada Cenk Akyol'un, uzun zamandır ciddi teklifler yapan Yunanistan'dan bir takıma gidebileceği belirtildi.

...Yaa arkadaşlar böyle bi anket açmak biraz anlamsız değilmi??hani Cenk bizim oyuncumuz olsa tamam da başka bi takımın oyuncusunun kiralanması bizim bu şekilde anket açmamızı gerektirmez sanırım...Ama Cenk gelirse de kötü olmaz yane...:D

ben efes in cenk akyol u türkiye'den bir takıma kiralayacağı hiç sanmıyorum.hele ki bu takım şampiyonluk parolasıyla sezona başlıyorsa hiç sanmam.sonuçta cenk'te nasıl bir potansiyel olduğunu herkes biliyor ve bu yüzden takımımıza isteniyor.böyle bir oyuncuyu efes neden bize vermek istesin ki/bence cenk kiralanırsa yurt dışından bir takıma kiralanır.ender örneğinde olduğu gibi