Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

• Evet kiralansın

Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

Oy: 75 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
arkadaslar reklam yapmak gıbı olamsın bende cenkın msn adresı var konusuyoruz ona gs konusundakı goruslerını sordum ve fb lı olusunu sordum!!! bana fb li olmam gs ye gelmıcem anlamına gelmez bu ıs profesyonellık ıster dedı. ve gs taraftarının dusunduklerını soyledım ona bı de bazı arkadaslar mevkıı dort numara demıs ama onun mevkıı 2-3 numaramıs ve ona gln resmı bı teklıf yokmus

oğuzcAN akgöl' Alıntı:
ona bı de bazı arkadaslar mevkıı dort numara demıs ama onun mevkıı 2-3 numaramıs

Bununla beraber "onun mevkii 2-3 numaraymıs" cümlesi herseyi ne kadar da guzel acıklıyor öyle degil mi :) mış mış mış mış mış mış

Basketbolu bilmeyen adamın bu forumda teknik yorum yapmasını esefle kınıyorum. Cenk AKYOL' un 2-3 numara oynadıgını bilmiyor musun sen kardeş?

Cenk Akyol Kira

Selam Beyler transfer topigindede belirttim. Eger yabancı bir oyuncu ile anlasma dusunulmuyorsa bence Cenk pek cok acıdan galatasarayın eksiklerini kapatacak bir oyuncu olabilir.
Oncelikle Blatt onu oynatmıyor ya da zor zamanlarda oynatıyor bu da onun sevkini kırıyor
İkinci olarak boyu 2.00 ve 1-2-3 oynayabiliyor yani ribaund ve asiste katkı saglar
Ucuncu olarak gununde oldugu zaman cok keskin bir sutor ve ceza sutlarını affetmez
Dorduncu olarak kolları uzun ve ayakları hızlı oldugu icin cok iyi savunma yapabilir
Besinci olarak tek istegi oynamak olacagı icin 15-20 dakikalık sure ona yeter boylece joker olarak kullanılabilir
Altıncı olarak once ulebi tanıyıp daha sonra euroleague e gecmesi kendisi icinde iyi olur
Yedinci olarak morali duzelir, efes ve turkiye onu kazanır
Sekizinci olarak kiralık gelecegi icin kotu oynaması durumunda bir problem olmaz
Ne Cenk ne Galatasaray ne de Turkiye hic bir sey kaybetmez ama bir tutarsa
Bu sene galatasaray seneye Efes ve 10-15 sene boyunca Turkiye icin bir kazanc olur
Umarım arkadaslar bu konuda gorus bildirirler

Saygılarımla

Efes-Ülker nedeniyle kiralayacaklarını düşünmüyorum açıkçası.Birde direk rakipleri oluruz böyle bir transferle.

Kiralama yoluna gideceklerini sanmıyorum Murat abinin dediği gibi neden rakiplerini daha güçlü hale getirsinler ki..

neden vermesinler geçen sene telekoma barışı verdiler onlarda büyük rakipleriydi istediğimizi çok belli edersek olabilir.

Kiralama bizim icin mantıklı ama efes verir mi? Keza kiralama icin diger bir aday, daha once de belirttigim bir oyuncu, telekomdan Mutlu.
5.yabancı yada kiralama formulu ikisinden biri yapılabilirse iyi olacak.

bugun radyosporda soyledi murat ozyer transfer olursa bi yabanci daha aliriz diye oda istiyor karsiyaka macini ins kaybederiz de bi transfer daha yaparlar cunku bosta cok isim var yerli dusunmuyolar soylediginden anlasilan bu ama murat ozyerde oyun stili geregi kisa uc numarayla oynayip hizli oyun sitemi dusunuyor zaten kendide soyledi yayinda once savunma degil hucum dedi bence dogrusda bu dee brown hite tufan cuneyt murat bu kisalarin ortak yanlari savunmalari iyi yapmalari ve dis atislarinin iyi olmasi bu takima bence cenk alinirsa huzursuzluk yaratabilir cunku oda murat gibi eski performansindan cok uzak

Re:

Timur Saglam' Alıntı:
Kiralama bizim icin mantıklı ama efes verir mi? Keza kiralama icin diger bir aday, daha once de belirttigim bir oyuncu, telekomdan Mutlu.
5.yabancı yada kiralama formulu ikisinden biri yapılabilirse iyi olacak.
mutluyu kiralasalar ttnete verirdiler ayni sponsor olduklari icin ayrilan oytuncularini oraya veriyolar

Re:

Seckin Hasseli' Alıntı:
bugun radyosporda soyledi murat ozyer transfer olursa bi yabanci daha aliriz diye oda istiyor karsiyaka macini ins kaybederiz de bi transfer daha yaparlar cunku bosta cok isim var yerli dusunmuyolar soylediginden anlasilan bu ama murat ozyerde oyun stili geregi kisa uc numarayla oynayip hizli oyun sitemi dusunuyor zaten kendide soyledi yayinda once savunma degil hucum dedi bence dogrusda bu dee brown hite tufan cuneyt murat bu kisalarin ortak yanlari savunmalari iyi yapmalari ve dis atislarinin iyi olmasi bu takima bence cenk alinirsa huzursuzluk yaratabilir cunku oda murat gibi eski performansindan cok uzak
Karşıyaka maçını niye kaybedelim onu anlamadım :? ... eğer transfer lazımsa bu zaten gereklilikten yapılmalı maç kaybedildiğinden dolayı değil. Ben Murat Hoca ve yönetimin birkaç hafta içinde oyuncu getirebilecklerini düşünüyorum.(Demeçler öyle gösteriyor)

cenk in efesteki durumu çok karanlık,o kadar üst düzey oyuncunun arasında süre alması imkansız bu sene.böyle devam ederse cenk akyol ismi silinir gider.kiralanması hem kendisi hemde gideceği takım açısından faydalı olur zira cenk iyi bir oyuncudur.

Eğer istersek kesinlikle kiralayabileceğimiz bir oyuncu çünkü şuan da Efes Pilsen'de kaybolmuş bir oyuncu olarak gözüküyor Cenk Akyol!Bizde Murat Kaya nasıl kayıpsa Efes Pilsen'de de Cenk kayıp!

Re: Cenk Akyol Kira

Cenk eğer gelirse çok büyük katkı sağlayacaktır , özellikle 2 geri 1 ileri geçen iki sezonun ardından her şeyini kendini tekrar göstermek için ortaya koyacaktır . Efes'te çok geniş bir rotasyon var . Belki Cenk de bu rotasyonda süre alabilirdi ama , sezon başı bunun olmayacağını gösteriyor. Şampiyonluk diyip de rezillik istenmiyorsa , yönetim bazında da bazı fedakarlıklar yapılmalı artık.