Cevher Özer

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda Beşiktaş Cola Turka forması giyen Cevher Özer ile iki senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

Dört numaralı pozisyonda görev yapabilen 2.05 metre boyundaki Cevher Özer, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ndeki 32 maçta 11,2 sayı ve 5,1 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
 
Çok iyi transfer tutku iyi besler onu 3'lükte. furkan ve enderi aldıkdan sonra artık üst düzey yabancılar almalıyızz onların haberlerini bekliyoruz
 
Hayırlı olsun.Ben Cevherin savunma yapabilecek fiziksel(güçlü ve atletik) kapasitede olduğunu düşünüyorum.Geçen yıllarda yapamaması umursamazlığından,kendini hücum opsiyonu olarak görüp savunmadaki ciddiyetsizliğinden kaynaklanıyordu.Oktay Hocayla bu sorunu aşacağı kesin
 
Hayırlı olsun. Başta karşı olduğum bir transferdi ama Ermal'in gideceğini düşünmediğimden karşı çıkıyordum. Ermal gideceğine göre lazımdı bir uzun. Savunmasını düzeltir umarım.
 
Olumsuzdum bu transfere çok ama ben Haluk Yıldırımı da istemiyordum Caner'in kalmasını da istemiyordum.Ama yanıldım... Bu yüzden Oktay Hoca istediyse vardır bir bildiği diyorum ve açıkçası bu nedenden dolayı da patlama bekliyorum :)

Shumpert, İlkan, Cevher----> Bence değişik bir üçlü

Furkan Aldemir olur inşallah Ermal gittiği için bu hamleyi yapmalıyız kesinlikle
 
Cevher kariyerinin hiçbir döneminde 3 numara oynamadı, Oktay Hoca'nın sistemine aykırı zaten 3 uzunla oynamak.

Shumpert ve İlkan'la 4 numaradaki süreleri paylaşacaktır.
 
cevher özer için yazacağım: ribuand ribuand ribuand.

savunmada ve ribuandlarda göstereceği performans bu takımda süre bulabilmesini sağlayabilir,uzun kolları ve atletik yapısı ile bunları kafasına koyduğu zaman rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum.

ben ne kadar soğuk da olsam transfer öncesi,sistem içinde bir takımda bir şans verilmeli diye düşünüyorum,sonuçta kötü olmayan bir potansiyeli var,her iki taraf içinde inşallah hayırlı bir transfer olur.
 

Üst