Cevher Özer

Kerem Gönlümü kulubü bırakmadığı için alamıyorsan alacağan yerli uzunların başında Cevher geliyor.Bu yüzden iyi transferdir bana göre.Cevher alınmasa kim alınacaktı yerli olarak 4 numaraya hem.Ermal in gitmesiyle daha da önemi arttı Cevher transferinin.İyi katkı vereceğini düşünüyorum.
 
Çok fazla olumlu bakılmış transfere. Biraz gerçekçi olmak lazım, herkesin içinde az da olsa bir ukte var bu transferden sonra. İnkar etmesin kimse boşuna.. Cevher'i Ahmet Cömert'teki Beşiktaş maçımızda ısınmayı bırakıp tribündeki arkadaşları ile laubali muhabbetlerinden sonra istemiyordum şahsım adına. Yapacak bişi yok, hayırlı olsun..
 
Kerem çok doğru söylüyor. Cevher taraftarla coşan bir oyuncu.Taraftar olarak biz bu saatten sonra pna destek olursak Cevher önümüzdeki sezon zaten bize kendisini kabul ettirtecektir.
 
Cevher'i açıkçası Daçka zamanında takip etmiyordum ama son 5 senedeki Beşiktaş kariyerini düşünürsek yine dediğimin arkasındayım.

Kaldı ki o zamanlar çok genç olduğu ve fiziğini tam geliştiremediği için 1 pozisyon aşağıda oynamış olabilir. Şuan öyle bir seçenek yok gibi gözüküyor. Shumpert'ı bile 3 numarada kullanmayan Oktay Mahmuti Cevher'i hiç kullanmaz. Zaman zaman ikisini yan yana oynatabilir bir ihtimal.

Gazanfer Cevher ligde 3 numarayla başladı...
BJK'a geldiğinde forma şansı bulamıyordu...
Taki Auistin parasal sorunlardan kaçana dek...
Yabancılar gidince 2 metrenin üzerinde bir tek o kaldı rotasyonda...
Mecburiyetten oynadığı 4 numarada BJK'ta Ausitn'i hiç de aratmayan bir performans sergiledi...
Açıkcası 3 numarada kullanılabilir elbet ama Cevherin başarılı olduğu pozisyon ve artık gerçek yeri 4 numaradır...
Amerkikayı yeniden keşfe gerek yok :)
Ben açıkcası çok sevindiğim bu transfer sonrası hem Cevher'e hem de Efesle anlaşan bu sene emeği çok olan Ermal'a başarılar diliyorum...
 
alan savunmasına karşı müthiş bir üçlük potansiyelimiz oldu 4 numarada shumpert ve cevher ile bence savunmasını geliştirirse 4 numara için çok iyi bir transfer
 
Gazanfer Bey,

Ne oldu da Cevher hakkındaki görüşlerinizi değiştirdiniz 4 günde? Daha 16 haziran'da Cevher için "çok kötü transfer olur" yazmıştınız da benim postuma cevaben??

Hala aynı görüşteyim, KG beklerken çok kötü transfer oldu benim için.

Cevher'i eleştirdiğim nokta oyun tarzı. Çok daha iyi şeyler yapabilecek iken sadece şut atan bir uzun olma yolunda ilerliyordu 2-3 senedir. Takımımıza geldikten sonra desteklemekten başka yapabileceğim bir şey yok. Şuta dayalı oynamazsa faydalı olacaktır.
 
Cevher tahimin ediyorum ki hücumda Shumpert'ın görevini üstlenecektir...
ve bu anlayışta başarılı olacağına inanıyorum ben boy avantajı sayesinde uzun-uzun paslaşmalarından da iyi sayılar bulabiliriz...

ancak hepimizin aklı savunmada...
savunma sistemi olan bir takım olduğumuzdan dolayı burada da başarılı olacağını düşünüyorum ben...
hızlıda ayakları var yani rakip 4 numara şutör ise dışarıdan da savunma yapabilir...
birde rakip pivot içeri devrildiğimde Shumpi kısa kalıyordu çok pota altında Cevher orda boyunun avantajını da kullanacaktır...

bence iyi transfer ama tamamlayıcı oyuncu olarak...

şuan Pivot olarak sadece Luksa Power Forvet olarak Cevher var elimizde...
2 Pivot 1 Pover Forvet daha almalıyız muhakkak...
 
Ermal'in sezon öncesi bir sözü vardı tam net değil hafızamda ama meali : "Oktay abi kilo fazlalığımın olduğunu söyledi, ben de hemen verdim."

Ermal'in bu sözleri sonrasında çıkardığım, Oktay Hocam fiziksel yeterlilikte olmayan oyunculara asla kabullenmiyor. Eleştirdik o atletik özelliklerini kullanmamasını ama Cevher'den de böyle bir profesyonellik bekliyorum kendi adıma.Cevher'i artık şutunu kullanması iyiye işaret değildi evet. Fakat o Beşiktaş kadrosunda, o kaosun içerisinde direnen belki de tek oyuncuydu seneler boyunca.

Verecekleri, veremeyeceklerinden fazla olan bir oyuncu Cevher Özer. Şu savunma takımında pırıl pırıl parlayacağını düşünüyorum. Yerli havuzunda 4 numara için en iyi oyunculardan birini aldık. Dış şutu, kapladığı yer (final serisinde çok sıkıntı çektik bu konuda), ribaund katkısı ile bu transferi takdir etmem gerek.

Hayırlı olsun. Sarı - Kırmızı altında üstün başarılar!
 
Ben Cevher den cok cok umutluyum. Bjk da oynarken hep ıcım cız ederek ızlıyordum. Hem rıbaunt larda hemde yuzdelı sutlarıyla takımımıza muaazzam katkı verecektır. Bence tam Nokta atısı transfer yaptık. Sımdı Shumpertı da 3 numarada kullanıp uzun ve sutor 5 ler kurma yolunda onemlı bır rol oyuncu olacaktır
 
Beşiktaş maçlarında en çekindiğim oyuncuydu açıkçası. Mesela Ignerski gibi adamlar da maç içinde can yakabiliyorlar ama Cevher o tempoyu tutturunca hem kendini, hem takımı, hem de taraftarları ateşliyor. Şutu ve rebound özelliği pozisyonuna göre olumlu. Neticede 4 numaraya yerli bir oyuncu almak istiyorsak, bence 2, 3 isimden birini aldık, diğeri de Kerem Gönlümdür malum herhalde. Barış Hersek'in istatistikleri de fena degil ama pek maçını izleyemediğim için çok yorum yapamıyorum 2 3 maç ile.

Neyse, ligde finali görünce, EL fırsatı da kapıya dayanınca belki Cevher transferi biraz olumsuz, yetersiz gibi degerlendirilmiş olabilir ama ben oyun içinde faydalanacagımızı düşünüyorum. Buna inanmamın en önemli sebeplerinden biri de, Oktay Mahmuti'nin her demecinde ustune basa basa söylediği, takım olgusu, bireylerin takıma birşeyler katarsa degerli olacagı yaklaşımına uygun bir isim gibi gelmesidir Cevherin.

Yalnız söylemeden de geçemeyeceğim ama umarım Beşiktaş'ta iken illallah dedirten itiraz huyundan vazgeçer.

Her attığı basket olsun.
 
Cevher darussafaka nın altı yapısında yetısmıs bır oyuncudur. Takım oyununu cocuk yastan bu yana cok ıyı bılır. BJK nın oyun karakterınde hucumu hızlı ve serbest oynarlar. Cevher ın hangı macını ızledınız bılmıyorum ama su yazdıgınızdan bellıkı bır yada ıkı macını ızlemıssınız.
 
Buraya yazmıştım "keşke Cevher'i alabilsek" diye. Geldi. Bence çok iyi bir transfer. Alınabilecek en iyi birkaç yerli uzundan biri. İlkan ve Cevher çok iyi olacak pota altına. Furkan'ın da geleceği konuşuluyor. Mükemmel olur.
 
Hayirli olsun. Cevher'in Galatasaray'a cok faydalı olacağını düsünüyorum. Potansiyeli yüksek bir oyuncu , ayrıca bize şutu gerçekten iyi oyuncular lazım , Cevher'de böyle bir oyuncu.
 

Üst