Cevher Özer

artık koçun farkedip shumpiyi daha az 4 numarada kullanacagını düşünüyorum..savo ile paylaştırmalı bence 4 numaranın dakikalarını cevhere...shumpi de shipp 2numaraya kaydıgında 3te süre almalı...
 
Süresi artınca, oynayacağını bilince kendisine olan güveni artmış, bu da oyununa oldukça olumlu yansıdı bu akşam.

Songaila ile boşa harcanan zamanda Cevher'e daha çok süre imkanı tanısaydı hocamız keşke.
 
Harika bir maç çıkardı vs. demiyorum asla ama formayı hakkınca giymeye çalışana saygı duyun, destek verin demeye çalıştı oyunuyla.

Daha iyisini de yapabilirsin Cevher.
 
shumpert sakatlanınca koktuk ama cevher öyle bir mücadele etti ki sumpertı hiç anmadık bile mücadelesi inanılmaz 3lükleri biraz daha isabetli olursa müthiş olacak
 
Girdikten sonra ilk pozisyonda Printezis'e sağ alçak postta top indirdi Oly guardı ve Cevher vardı Printezis'in arkasında. Müthiş savundu ve ribaundu aldı. Orda topu guarda verirken suratında bi ifade vardı görmeniz lazım. Adam Sakarya Meydan muharebesinde savunmasını yapıp büyük taarruza gider gibiydi. Dedim eyvah Cevher bugün yakar ortalığı :)
 
Cevher Avrupa'da böyle oynamaya devam etsin yeni transfer etkisi yaratır :) Bir ribaund mücadelesindeki yüzündeki hırsı gördüm tam karşıdan, tam bir savaşçı gibiydi bugün.
 
2.periyottaki potadan seken topu tamamladıktan sonra kendimi kaybettim :) süre aldığında iyi işler yapıyor. Bunu 1 hafta önce yazmıştım. En azından ribaund konusunda sıkıntı çekmiyoruz ribaundlarda da 40-39 öndeymişiz.. Shumpert'i 4 numarada kullandığımız zaman çok sıkıntı yaşıyoruz.. Özellikle savunmada.
 
Hep demiştim Songalia'nın bu kadar döküldüğü bir dönemde, Shumpert ritmini kaybetmişken süre verilmemesi düşündürücü diye. Muhtemelen Shumpert bileğini burkmasa yine yeterli süre bulamayacaktı. Umarım teknik ekibe gerekli mesajı vermiştir.
 
Oktay Hoca anlamıştır artık Cevherin takımın için önemli bir parça olduğunu.Songaila onun sürelerini çalıyordu hep ama artık yok umarım Oktay Hoca Cevhere daha fazla süre verir.
 
paşam söke söke aldın dakikalarını...azar yiye yiye boxout yaptıktan sonra hücum rebo aldırmamayı ögrendin...post oyunu oynadın el üstü şut attın...

devamını da getir de tadından yenmesin be sakallı koç...
 
4 numaradan katkı alınca 1 büyük(Oly) 1 destansı(CSKA) galibiyet aldık...
bu katkının adıda Cevher'dir...
Songaila'nın gitmesi takımın önünü açtı...
 
Bugün bırakın sadece 4 numaradan katkı vermeyi sıkıştığımız anlarda uzandığımız el; sürenin bittiği anlarda elinde patlayan topu sayı yapan oyuncu oldu, büyüksün.
 
İzlediğim kadarıyla gayet iyiydi Cevher. Fakat Teodosic'e çok acemice bir foul yaptı ve üç atış attı Teo. Ama şu bir gerçek ki Songaila'nın bitirdiği 4 numarada kıpırdanma yarattı
 

Üst