E
Emre Türkel
Misafir
Cağferağa'da 33 sayı atıp takımı tek başına sürükleyen de Augustus değildi heralde.
Sonuç?
Hepimiz onu çok seviyoruz ama demek ki onu düşünmüyorsak daha iyisi gelecektir.
Cağferağa'da 33 sayı atıp takımı tek başına sürükleyen de Augustus değildi heralde.
Diamantidis yanında Batiste hariç çok üstün oyuncu yok.Calathes gibi sınırlı oyunculardan maximum verim alıyorlar bunda da koçun etkisi var tabi.Bizim koç dünyanın en iyi pivotunu kullanamıyor.
Sonuç?
Hepimiz onu çok seviyoruz ama demek ki onu düşünmüyorsak daha iyisi gelecektir.
Sonuç olarak hakemden düdüğü alıp stepsi çalamadı malesef.
Sonuç olarak kaybettik işte !
Ali Saygın bey,
Size cevap verip daha fazla konuyu uzatmayacağım. Aynı şeyleri defalarca söylemekten bıktım, bu sitenin senelerdir çizgisi bellidir ve uslup buraya yakışır bir şekilde olduktan sonra herkes fikrini söylemekte de özgürdür.
Necati bey,
Sylvia dinlenmek istediği için Aralıkta gelmek istiyor. Bu süre zarfında muhtemelen 5 lig maçı, 4 te avrupa ligi kaçırmış olacak. O yüzden hocanın kafasında doğal olarak soru işareti var. Gitmeden önce iki senelik anlaşmaya varıldı ama imza atılmadı. Şu anda durum nedir bilmiyorum tam olarak ama ben yinede anlaşılacağını düşünüyorum.
Herkesin çok konuştuğu Seimone konusunda gelince; Seimone ile bir söyleşi yaptık ama buraya koyamadık. Orada bile kendisi savunmasında zaafları olduğunu, Angel' ı iyi tutamadığını söyledi. Ama görüyorum ki buradaki insanlar ondan daha iyi tanıyormuş onu. Maşallah diyelim. Seimone candır, daha öncede yazdım onu başka formayla görmek içimi acıtır. Hocanın hedefleri büyük, kafasında ne Sylvia' yı nede Seimone'u silmiş değil, nasıl daha iyi takım kurabilirm diye günler ve geceler boyu kafa patlatıyor. Bana görede hatalı bazı düşünceleri var örneğin Şaziye gibi ama kalkıpta en ufak bir haber çıktığında ona sallamak için bahane yaratanlar gibi davranmam, davranamam. Ne olursa olsun takımın bu seneki performansıyla gelecek sene de bu takımın başında olmayı hakediyor bana göre.