Ceyhun Yıldızoğlu

Ceyhun Hoca olmuyor be hocam iyi adamsın hoşsun Milli takımla 2. liğin felan var vs vs Ama 2 yıl oldu takımın tek bir oyununu göremedik. Galatasaray kulübü büyük bir kulüp tonla para yatırıldı şu takıma ama karşılık olarak bu oyun olmamalı. Biz Oktay Mahmuti'nin son Topa kadar mücadele eden takımını, Fatih Terim'in son tere kadar savaşan takımını, Sedat İncesu hocanın önüne geleni devirdiği darmadağın ettiği takımına benzer takım oluşturmanı bekledik senden! Ama sen 2 yıl oldu gözle görülür bir iş yapmış değilsin. Geçen yıl EL de FB ye karşı 2 maçta 50 sayı fark yedik! finallerde, Fowles-Augustus-Tamika'lı kadroyla elenip şampiyonluğu verdik saha avantajımız olmasına rağmen! Hakem dedin vs ama EL de yediğimiz 50 sayı fark peki!
Bu yılda yine aynı ruhsuz kadro! kimse TR kupası vs demesin Orada da Fowles'ın insan üstü bir oyunu olmasaydı yine kaybedecektik. Takım oyunu yok yerinde yeller esiyor.
Sana EL nin en iyi kadrosunu kurdurlar nerdeyse! Sen bunların içine sezon başınada gidip Matiç gibi oyuncuyu aldın!
Fowles gbi müthiş bir oyuncumuz varken 2 ay sonrayı düşünemeyip Kadroda oyuncu değişim hakkını bitirdin Charles-Fowles değişimini bu yüzden yapamadık.

Lütfen bırak git artık 2 yıllık şansını doldurdun.
 
Ceyhun Hoca'ya duyulan güven çok sarsıldı , takımı lig şampiyonu da yapsa , sonrasında çıktığı ilk maçta , yaptığı ilk hatada yine aynı protestolar , aynı huzursuzluklar meydana gelecek. Şahsi fikrim , kendisinin istifa etmesi , yerine de , her ne kadar şu an için istemese de Cem Akdağ'ın gelmesidir.
 
Saat 08.10 hala ses seda yok..Hala klübün maaşlı çalışanı. Mesai 09.00'da başlıyor sanırım..
 
hoca zorlama bırak artık. bu satırları mutlaka okuyorsundur. bak olmuyor kendinden daha fazla nefret edip salonlarda küfür yemeden çek git nolur...
 
Onur yeni hoca bu takımı şampiyon yapamıyabilir ancak şampiyon olabileceklerini oyuncuları inandırabilir,bu adam korkak karşıyakadan deli gibi korkuyor buda oyunculara yansıyor.Şimdi kovulursa şampiyon olma ihtimalimiz yükselir.
 
Artık yabancı koç yabancı koç diye bağırmak mı gerekiyor olmuyor hocam şu takımı koç oyuncu olarak Dee yönetsin sezon maçlarında bir milyon kat daha iyi .
 
Yalnız ilk sayfalardaki yorumlar gerçekten İbretlik olmuş :)

Sizden sonra bir göz gezdireyim dedim de .nereden nereye getirmiş kendisini herşeyi geçtim insanın eğer kendisine azıcık saygısı olsa bu durumda beklemez ,bekleyemez ama sanmıyorum..

Bu durumda kalmasının ne yararı var anlamıyorum oyun okuyamıyorsun set çizemiyosun nasıl bir ruh halidir onu geçtim basit konularıda algılayamıyosun Bahar daha 2. dakika 2 faul yapmış izliyosun 3 olmuş izliyosun nasıl bir ruh halidir.

Kendini mi sevmiyosun Galatasarayı mı çok seviyosun bilmiyorum da İstifa da bir hizmettir.

Yazık Yazık!!!!
 
Alper, Yıldızoğlu´nun başarısız olmasını bir kenara bırakalım, Türkiye´de kadın basketbolu denilince akla gelecek en başarılı 3 isimden birisidir. Bir de Kalaycıoğlu´nun üstüne geldi ki...

Doku tutmadı diyebiliriz, yük ağır geldi diyebiliriz...
 
Rivas'ın koçuna çok ciddi şekilde yanaşmamız lazım...

@Onur Yavuz
Ceyhun Yıldızoğlu'nun kadın basketbolunda marka olduğunu inkar eden taş olur.
Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da markadır.
Milli Takım düzeyinde yakaladığı başarı bunun göstergesidir.
Şahsi eleştirilerimin tamamı Ceyhun Yıldızoğlu'nun Galatasaray'ı Milli takımdan boşta kalan zamanda paslanmamak için kullandığı bir hobi gibi görmesiden kaynaklanıyor.
Ben ciddi anlamda konsantre olmadan işini yaptığını düşünüyorum.
 
Biz taraftarlar olarak gitmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Nitekim son maçlardan sonra yönetimde bunu görüyordur. Türk koç olarak adayım Cem Akdağ yabancı koç olarakta Igor Grudin.
 
İster Türkiye'de, İster Avrupa'da İster 7 kıt'ada marka olsun, eğer milyon dolarlar harcanan bu takımı bu hallere düşürüyorsa gözümde 0'dır.. Bizde değil, gitsin başka yerde marka olsun.. AMA İSTİFA ETSİN !
 
Maç hücumu yapıyorsun hemde moladan sonra. Ama dipten zorlama şut geliyor. En ihtiyaçları olduğu anda çıktın ortaya. Bravo. 100
 

Üst