Ceyhun Yıldızoğlu

O kadar kızgınım ki kime kızacağımı şaşırdım... Öncelikle yönetime helal olsun. Bu kadar bileti fenerlilere verdiği için. Galatasaraylılık duruşu sergiliyorlar sözde. Kimse taraftardan daha çok bu duruşu sergileyemez.Aynı durum onlarda olsa 1 tane fazladan bilet vermezlerdi bize.Hocaya yorum bile yapamıyorum.Şimdi çıkıp istifa etse nevrim döner! Taraftara yazık! Nerde o erkek maçlarında oluşan atmosfer? Bütün çekirdekçiler gitmiş maçı izlemeye.Oyunculara gelince, yerlilerimiz mutsuz, gerçekten çok mutsuz, ya yine kaçırırsam gibi potaya giden bir Işıl var.Kıza da üzülüyorum onun içinde en hayırlısı sene sonunda ayrılmak.Yabancılar ise kafalarına göre takılıyor. Pota altında adam yok , Tina çıkıp yüksek posttan atışlar deniyor.Sulciute leri, matiçleri, ticha ları bu takıma kim ve ne için kazandırdı gerçekten merak ediyorum. Yani matiç ile egle nin yerine melek bilge oynasa bu kadar zoruma gitmez. Maça gelince Bugün zaten fowles olmadan bu maçı kazanacağımızı hiç düşünmedim. ilk yarı bitince çok şaşırdım galiba rahat yenecez gibi bir his oluştu. Gel gör ki penny ve angelında oyunda olmadığı bir dönemde adamlar geldi 18-4 lük bir seri yakaladı.Ya bu klüpte bunları görüpte dur diyecek hiç mi adam olmaz ? Bu nedir ya ?
Mahir abi bayaa önceki sayfalara gel geçen seneye gidicez ve yaptığım eleştirilere bir bak bu adam hakkında.Ağzımızda tüğ kalmamıştı o zamandan beri 3-4 kişi daha vardı.Yola bu adamla devam edilirse ligde gider çok rahat söylüyorum 3-0 seri sonucu oluşur.YÖNETİM UYUMA!
 
Hey Onur YAVUZ şimdi sırası diye diye ortalığı yıktın,şimdi mutlumusun yoldan birini çevirsem basketbolu az bilen bu adamdan daha çok takıma katkı verir.Sırası gelmişken şimdi sen dersin lig bitsin önümüze bakalım diye
 
Buraya üye oldum olalı hiç bir yenilgiden, kaçan şampiyonluklardan sonra istifa diye yazmadım. İlk geldiği gün hiç unutmam Onur Balcı haber vermişti telefonuma mesaj atarak, harbiden çok sevinmiştim. Ama sonra resmen acı çekiyoruz.. Kendisine olumlu düşüncelerim çok önceden bitmişti ama bugün içimdeki saygı da gitti.

Büyük koç verdiği kararlarla, oynattığı oyunla belli olur. Büyük koç bugün Taurasi'yi oyunda tutmayacak koçtur, büyük koç oyuna müdahale edebilen koçtur. Artık bu gece yarısı mı olur yarın mı olur bilemem ama bu sorun çözülmelidir bir an önce, bu çok açık ve net. Kendisi hakkında olumlu düşüncelerim değiştiği zamanda bile sezon ortasında bu kararı almayalım, sezon sonunu bekleyelim diyordum ama sezon sonuna sarkmaması gerekiyor. Yoksa bu gidişle ligi de kaybederiz ki taraftarın bir lig kupasını daha kaybetmeye tahammülü yok..

Yeni sezonda da takım yabancı ve artık "kaliteli" bir koça emanet edilmeli, anca düzlüğe çıkarız çünkü.
 
Üç Amerikalı'nın egosunu yönetip takım yapamayan Ceyhun Yıldızoğlu'na Baros, Melo, Ujfa, Engin'i filan versen her antrenman sonrası ağlar!
 
Twitter'da gördüm ya harika fotoğraf. :) http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...7405269_218864095268_12244398_275343367_n.jpg

İstifa etse bile şu saatten sonra ancak Bülent Ünder'in basketbol versiyonu takım başına geçebilir.Bu sene büyük hüsranla geçebilir ama Nisan'da final serisi bittikten sonra lütfen sert bir tepki yazısıyla gönderilsin.2 Yıldır bu kadronun basketbolla uzaktan yakından alakası olmayan bu oyunu oynaması inanılmaz.Birebir dışında hücum silahımız yok resmen...
 
Aslında sormak lazım gitmeden bir keyif transferi isterler mi kendileri? Şöyle basket topunu yeni görmüş, top sektiremeyen cinsten iyi bilir Ceyhun Hoca hep bulduğu , getirttiği yabancı oyuncu tarzı ;)
 
Arkadaslar, cep telefonundan yazdigim icin uzun yazmayacagim.

Dilimizde tuy bitti, Galatasaray icin emek harcayan profesyonel isimlere hakaret hakkiniz yok, elestirmek ise en dogal hakkiniz. Kimse cikip da elestirdim ceza aldim, bu adam korunuyor vb. sozler soylemesin, hele de eskiler. "Allah belani versin, def ol ve inceden hakaretler" elestiri kapsamina girmiyor.

Begenirsiniz ya da begenmezsiniz ama bu forumun bir durusu vardir. Her zaman sezon muhasebesinin sezon sonunda yapilmasi gerektigi belirtildi bu forumda.
 
Arkadaslar, cep telefonundan yazdigim icin uzun yazmayacagim.

Dilimizde tuy bitti, Galatasaray icin emek harcayan profesyonel isimlere hakaret hakkiniz yok, elestirmek ise en dogal hakkiniz. Kimse cikip da elestirdim ceza aldim, bu adam korunuyor vb. sozler soylemesin, hele de eskiler. "Allah belani versin, def ol ve inceden hakaretler" elestiri kapsamina girmiyor.

Begenirsiniz ya da begenmezsiniz ama bu forumun bir durusu vardir. Her zaman sezon muhasebesinin sezon sonunda yapilmasi gerektigi belirtildi bu forumda.

Bu senin söylemin forumun kuralı değil,kurallarda böyle bir madde yok.Senin kişisel fikirlerini niye forum kuralı gibi yansıtıyorsun,sen bana karşı kimi savunduysan o bu kulüpten gitti,merak etme ceyhun'da gidecek.
 
Oyunculardan takım yaratabılecekse, performanları sezon basından sonuna yukseltebilecekse, takımdaki yıldızları basketboldan sogutmayacaksa, molaları yerinde alabilecekse, cıtayı avrupa da basarı olarak koyabilecekse, takım kimyasını duzgun kurabilecekse, zor anlarda bench te kuculmeyecekse ve basarısızlıgı kendınden baskasında bulmayacaksa KALSIN!!!!!
 
Mithat, her gelenek kural olmayabilir. Dolayisiyla kural kitabinda yazmaz. Zamaninda yazdiklarimi okuyanlar hatirlar... Ligdeki son FB yenilgisi sonrasi Yildizoglu ile yollari ayirmak en dogru karardi cunku yeni hocanin elinde 1,5 aylik bir sure vardi.

Su anda yapilacak degisiklik ancak taraftarin gazini almaya yonelik bir hamle olarak kalir. Ha degisiklik yapilmazsa sampiyonluk gelir mi, zayif ihtimal. Peki yeni bir hoca gelirse; kimse hayal kurmasin, yine zayif ihtimal.

Bir sey daha soyleyim: Hocanin gonderilmemesi isteminin altinda yatan neden, ikili iliskilerin zarar gormesi fikri cok sig bir dusuncedir. Hoca ile arasi iyi olan isimler subeye bu denli sahip ciktigi, takip ettigi surece gelecek yeni hoca ile de ikili iliskileri gayet iyi olur, tereddutunuz olmasin.
 
Takımın başında ben olsam diyebilecegim tek şey gidin çıkın ve birebir hücum edin. Keşke Ceyhun Yıldızoğlu'nun aldığı parayı ben alabilseydim.
 

Üst