istifa etmekte bir hizmettir.
Mahir abi bayaa önceki sayfalara gel geçen seneye gidicez ve yaptığım eleştirilere bir bak bu adam hakkında.Ağzımızda tüğ kalmamıştı o zamandan beri 3-4 kişi daha vardı.Yola bu adamla devam edilirse ligde gider çok rahat söylüyorum 3-0 seri sonucu oluşur.YÖNETİM UYUMA!O kadar kızgınım ki kime kızacağımı şaşırdım... Öncelikle yönetime helal olsun. Bu kadar bileti fenerlilere verdiği için. Galatasaraylılık duruşu sergiliyorlar sözde. Kimse taraftardan daha çok bu duruşu sergileyemez.Aynı durum onlarda olsa 1 tane fazladan bilet vermezlerdi bize.Hocaya yorum bile yapamıyorum.Şimdi çıkıp istifa etse nevrim döner! Taraftara yazık! Nerde o erkek maçlarında oluşan atmosfer? Bütün çekirdekçiler gitmiş maçı izlemeye.Oyunculara gelince, yerlilerimiz mutsuz, gerçekten çok mutsuz, ya yine kaçırırsam gibi potaya giden bir Işıl var.Kıza da üzülüyorum onun içinde en hayırlısı sene sonunda ayrılmak.Yabancılar ise kafalarına göre takılıyor. Pota altında adam yok , Tina çıkıp yüksek posttan atışlar deniyor.Sulciute leri, matiçleri, ticha ları bu takıma kim ve ne için kazandırdı gerçekten merak ediyorum. Yani matiç ile egle nin yerine melek bilge oynasa bu kadar zoruma gitmez. Maça gelince Bugün zaten fowles olmadan bu maçı kazanacağımızı hiç düşünmedim. ilk yarı bitince çok şaşırdım galiba rahat yenecez gibi bir his oluştu. Gel gör ki penny ve angelında oyunda olmadığı bir dönemde adamlar geldi 18-4 lük bir seri yakaladı.Ya bu klüpte bunları görüpte dur diyecek hiç mi adam olmaz ? Bu nedir ya ?
istifa etmekte bir hizmettir.
Ah simone ah bu takımın sana nasıl ihtiyacı var ah
Ya ne kadar şansız ve talihsiz bi klübüz? Çok kaliteli hocalarımız var çok kaliteli oyuncularımız yok(futbol-erkek basketbol) çok kaliteli oyuncularımız var ama hocamız yok!(ceyhun hoca)
Mithat abi yaşça büyüksün benden ama şunu demek istiyorum AĞZINDAN BAL DAMLIYOR!Ah simone ah bu takımın sana nasıl ihtiyacı var ah
Bence çiz desen o 10 tane elele tutuşmuş çöp adamı bile çizemez.Fotoşop bile ağır kaçmış o derece.Twitter'da gördüm ya harika fotoğraf. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...7405269_218864095268_12244398_275343367_n.jpg
Arkadaslar, cep telefonundan yazdigim icin uzun yazmayacagim.
Dilimizde tuy bitti, Galatasaray icin emek harcayan profesyonel isimlere hakaret hakkiniz yok, elestirmek ise en dogal hakkiniz. Kimse cikip da elestirdim ceza aldim, bu adam korunuyor vb. sozler soylemesin, hele de eskiler. "Allah belani versin, def ol ve inceden hakaretler" elestiri kapsamina girmiyor.
Begenirsiniz ya da begenmezsiniz ama bu forumun bir durusu vardir. Her zaman sezon muhasebesinin sezon sonunda yapilmasi gerektigi belirtildi bu forumda.