O kadar kızgınım ki kime kızacağımı şaşırdım... Öncelikle yönetime helal olsun. Bu kadar bileti fenerlilere verdiği için. Galatasaraylılık duruşu sergiliyorlar sözde. Kimse taraftardan daha çok bu duruşu sergileyemez.Aynı durum onlarda olsa 1 tane fazladan bilet vermezlerdi bize.Hocaya yorum bile yapamıyorum.Şimdi çıkıp istifa etse nevrim döner! Taraftara yazık! Nerde o erkek maçlarında oluşan atmosfer? Bütün çekirdekçiler gitmiş maçı izlemeye.Oyunculara gelince, yerlilerimiz mutsuz, gerçekten çok mutsuz, ya yine kaçırırsam gibi potaya giden bir Işıl var.Kıza da üzülüyorum onun içinde en hayırlısı sene sonunda ayrılmak.Yabancılar ise kafalarına göre takılıyor. Pota altında adam yok , Tina çıkıp yüksek posttan atışlar deniyor.Sulciute leri, matiçleri, ticha ları bu takıma kim ve ne için kazandırdı gerçekten merak ediyorum. Yani matiç ile egle nin yerine melek bilge oynasa bu kadar zoruma gitmez. Maça gelince Bugün zaten fowles olmadan bu maçı kazanacağımızı hiç düşünmedim. ilk yarı bitince çok şaşırdım galiba rahat yenecez gibi bir his oluştu. Gel gör ki penny ve angelında oyunda olmadığı bir dönemde adamlar geldi 18-4 lük bir seri yakaladı.Ya bu klüpte bunları görüpte dur diyecek hiç mi adam olmaz ? Bu nedir ya ?