Ceyhun Yıldızoğlu

Re: Ceyhun Yıldızoğlu Galatasaray'da

Olayı ertesi gün dışarıda bir tv'de gördüm, aslında inanamadım, dedim herhalde yanlış okudum. Bunun ardından nete de giremediğimden hemen Onur Balcı'ya telefondan mesaj attım ve bir anda suratımda bir gülümseme oldu. :)

Biz istesek bu kadarını getiremezdik, getirebileceğimiz en iyi hocayı getirdik bence. ZK'nın gitmesi ise harika bir olay yani kovulması.. :) Zaten bunun gelmesi baştan hataydı, bir seneyi çöpe attık bari bu seneyi heba etmeyelim.

Neyse uzatmayayım, hepimize hayırlı olsun. Umarım çok başarılı olur, hoşgeldin Ceyhun Yıldızoğlu!

Gençlik Bayramı´nı bahane ederek şehirden uzaklaşıp kısa bir tatile çıkayım dedim. Kulüp bana bayram hediyesi olarak vermiş olsa gerek bu haberi GS Mobile aracılığı ile.

Bir yandan içimizi sızlatan isim takımdan gönderiliyor, diğer yandan kadın basketbolunda getirilebilecek en iyi "yerli" hoca takımın başına getiriliyor. Hoş geldin Ceyhan Hoca´m.

Verilen bu kararda %1´lik bile etkimiz varsa ne mutlu bize. Herkes gider biz kalırız!..

GSMobileden mesaj gelince inanamadım tekrar tekrar okudum :) O mesajı silmeye kıyamıyorum ;) Beklenen hamleler yapılıyor sonunda, önemli olan birinci düğmeyi doğru iliklemekti düğme doğru iliğe geçirildi...
Bu Sezon HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ;)

Mersinde salonun civarlarında bir kaç defa 34 ZK .... plakalı araba gözüme çarptı inşallah değildir derken istenmeyen zk mersinde bitti pufff :oops:

Anlamıyorum sn. CEYHUN YILDIZOĞLU çok büyük bir başarı kazandıda benmi bilmiyorum.Bu sene bu kadro başkana göre dream team olarak adlandırılan takım bu kadro ile yalnızca ikinci olur.

Eski takımı botaşa 150 bin dolarlık iyilik yapan hocamızı ayrı olarak kutluyorum.Biz takımın yerli rotasyonundan şikayetçiyiz,başarı yerlilerde iken,eldeki oyuncuları kaybedip,yerlerine isimsiz veya sıradan yada orta üstü takviyeler yaparak nasıl başarılı olacağız,çok şaşırıyorum.

Eldeki yerliler derken kimi kastediyoruz Mithat abi? Esra, Cem Akdağ döneminden bu yana sahada yok. Nilay'ın malum durumunu biliyoruz hani hiç olmasa şu takımda daha makbule geçecek tamam ama son final serisinde Birsel ve Esmeral karşısında bir pozisyonda dahi ayakta kalamadı, her defasında rahatça geçildi rakibine. Yasemin Horasan ayrı bir sorunsal zaten. Şutunun olmadığının farkında olmayan ve bu son sezonu yatarak geçiren bir profille ayrılıyor bizden. Ve giderek de yaşlanıyor, beli dönmedi bu sezon. Önümüzdeki sezon ne yapar artık, bilemiyorum.

E çok da fena değil yani şu hamleler. Tamam yerliler elbette önemli ama şu üç yerlinin bize önümüzdeki dönemde katkı verme ihtimali yok hiçbir koşulda. En azından benim penceremden gözüken budur.

Çok hatası oldu ama sonunda çok doğru işler yapmaya başladı koç. Hatalarından ders alması çok önemli. Teşekkürler hocam..

galatasaray.org'daki son röportajında şu tespitini çok beğendim:
Ancak Tamika gelene kadar da biz ligde sadece bir maç kaybetmiştik –o da Fenerbahçe’ye karşıydı. Tamika’nın bize çok önemli katkıları oldu, evet. Ama bunu söylerken diğer oyunculara da haksızlık etmemek gerekir.

Sezon içerisinde aldıkları eleştirilerin kendisine hatırlatılması üzerine de, “Galatasaray, önemli bir başarıları hak eden büyük bir camiadır. Bu sezon iyi oynamadığımız ya da kazanmamıza rağmen istediğimiz performansı ortaya koyamadığımız maçlarda eleştiriler aldık. Biz bu eleştirileri her zaman yapıcı olarak aldık. Kendi aramızda çokça tartıştık. ‘Şu an yalnızız. Etrafımızda çok taraftarımız yok. Ancak biz de onları hak edecek kadar iyi oynamıyoruz. Hâlâ önümüzde zaman var ama. Çok çalışıp, eksiklerimizi giderdiğimizde onların bizi destekleyeceğini biliyoruz’ şeklinde konsantre olduk” ifadelerini kullandı.

Bireysel olarak eleştirilerin ardından umutsuzluğa kapılmadığını anlatan Yıldızoğlu, “Benim hayat felsefem, insanlara güvenmek üzerine kurulmuştur. Bunun için çok mücadele ettim. Negatif ortamlarda dahi olumlu kalmaya çalıştık. Oyuncularıma teşekkür ederim. Kötü oynarken kazandığımızda da bu şekilde hareket ettiler. Bizim en önemli hedefimizlerinden biri, Abdi İpekçi Spor Salonu’nu tamamen Galatasaray taraftarıyla doldurmak ve onlara iyi bir playoff, iyi bir playoff serisi yaşatmak olacak” diye konuştu.

Oldukça samimi konuşmuş. Sanırım güveninin karşılığını anlamaya başladı.

Benim ve birçok Galatasaraylıların eleştirilerine rağmen sistemi ve ilkelerinden vazgeçmedi ve meyvelerini en çok gereken yerde sezonun sonuna doğru toplamaya başladık
Teşekkürler Ceyhun Yıldızoğlu yaşattıkların ve yaşatacakların için

Hocanın hep görevde kalmaı gerektiğini söyledim ama 4. maç son şanstır bu kendisi için. Kimse kusura bakmasın ama bu maçı kaybettiren Ceyhun hocadır. Akıl almaz tercihler yaptı gerçekten. Onu bunu bilmem artık bi zahmet 4. maçta hata yapmasın. Yorgunluğun da en büyük sesbebi kendisidir bana göre...

Şimdi şöyle birşey var, çelişkiye düşüyoruz Ceyhun Hoca'yı eleştirirken.

Önce Fowles dinlensin diyoruz, 40 dakika sahada kalmasın diyoruz, sonra da Işıl-Seimone-Tamika'ya rotasyon yapınca kızıyoruz. Ee hocamız ne yapsın yani, Seimone'u 3.periyot çıkartmasaydı da o da mı 40 dakikaya yakın oynasaydı? O zaman da bünyesi kaldırmaz, dinlenmek gerekir denilecekti.

Yine de serinin son maçı Pazar günü olduğuna göre rotasyon yapmamasını istiyorum ben Ceyhun Hoca'dan. Serinin son maçı derken de Fb alırsa zaten şampiyon, biz alırsak da Fowles'sız filan çıksak bile alırız son maçı zaten.

Işıl (30)- Hodges (10)
Seimone(40)
Tamika (30)-Gülşah (10)
Bahar (30)-Tamika (10)
Fowles (35)-Bahar (5)

gibi bir rotasyon istiyorum,bekliyorum süre bakımından.

Hocanın hep görevde kalmaı gerektiğini söyledim ama 4. maç son şanstır bu kendisi için. Kimse kusura bakmasın ama bu maçı kaybettiren Ceyhun hocadır. Akıl almaz tercihler yaptı gerçekten. Onu bunu bilmem artık bi zahmet 4. maçta hata yapmasın. Yorgunluğun da en büyük sesbebi kendisidir bana göre...
Gönül isterdi ki bu yoruma katılmamak.Ancak gercek şu ki özellikle oyuncu değişimlerinde ve alan savunması ısrarıyla yanlış kararlar aldın Ceyhun hoca yanlış...