Champion Ürünleri

Yeni sezonda forma üretim sponsorumuzda değişmiş . Kim oldu nasıl bir forma çıkartacak tam bilmesemde Nike'ın olabileceğini düşünüyorum . Çünkü hem voleybol hem basketbol takımlarımızın üreticisi aynı olacakmış ve GSStoreden satılacakmış , tarzı nasıl olur filan hiç bir fikrim yok .

Ben her ama her zaman tüm branşların formalarının stillerinin aynı olmasından yanayım . Bu dediğimi bir sezon FB Ülker takımı başarıyla yapmıştı .

voleybolda bütün takımlar genelde errea kullanıyor, nike voleybol forması pek görmedim türkiyede yurtdışında güzel örnekleri var, geçen sezonki basketbol formalarını söylemeye bile gerek yok zaten, bu arada GS Store 2,5 ayda geçen sezonki satışları yakalamış..

Bu konu gecen benimde aklıma takıldı resmi sitede basketbol u tıkladımda errea reklamı kaybolmuştu. Engin atsür ün imza töreninde giydiği polo yakalı T shirt de sanki sportive armasına benzer bir şey gördüm gibi umarım Nike olur Nike ın basketbol forma tasarımları hem sade hem güzel.errea nın voleybol formaları güzeldi fakat basketbol forma tasarımları da bir o kadar kötüydü .

Barcelona'nın basketbol takımınında formaları nike ve oldukça güzel, bence futbol takımının forma stilinde olur formalar..

galatasarayformalari.blogspot.com'daki arkadaşlara bir sormak lazım bu konuyu.

Gecen sene hem basketbol hem voleybol takımlarımızın ekipmanları için bir kaç tane haber ve yazı cıkmıştı yeni sezon için haber ve yazı girmediler, malesef ayın 20 sinde takım sahaya inince görürüz artık , erkek voleybol takımı yeni sezon hazırlıkları antremanlarında giydiği t shirt ve şortların markasını tam göremedim :)

And1,Rebook,Hummel,Errea,Kappa bunlar olabilir.

Nike olmasada olur sorun degil ama taraftarı düsünüp , formları ürünleri ona göre sunmalılar

vay anasını oyuncuların çıktıkları antrenmanlardaki kıyafetlere baksanıza üzerine yapışkan konuluyor belli değil mi her şey anlamadım ki :(
Errea yazısını bantla kapatmışlar tahminim o giydikleri gecen sezondan sanırım o yüzden, burdan cıkan sonuç önümüzde ki yıl errea olmucak.
Ekipman sağlayıcısıyla geç anlaşıldı teslimatı yeni sezon çalışmalarının başlangıç tarihine yetiştiremediler ya da resmi sitede basketbol branşına tıkladığımda errea cıkıyordu sol tarafta ama şimdi hiç bir markanın ismi yok daha hiç bir firmayala anlaşılmadı bu da olasılık .
Umarım Nike olur hem tasarımları sade ve güzel hemde futbol takımıyla uyumlu formalar cıkabilir Barcelona örneğinde olduğu gibi