Champion Ürünleri

Basketbol şubesinde her zaman forma ve malzeme sıkıntıları oluyor ne yazık ki. Özellikle altyapılarda daha büyük bu sorun.
Yeni sezon formaları hala gelmedi bildiğim kadarıyla.

Erkek voleybol takımı Champion firmasının formalarını Ankara da ki turnuvada giyiyor.Hani fenada olmamış.Basketbol Şubesinin formaları neden hala tanıtılmadı?Anlamak mümkün değil!

Kupada giyilecekmiş ..
Hangi kupada paris cup ta mı yoksa Türkiye kupası maçlarında mı ? Paris de ki turnuvaya inşallah yetişir

EDİT:formalar 13 ekime yetişecekmiş :) umarım bu kadar beklentiye değer Voleybol takımının formasına şimdi baktımda cok sıradan gercekten, gecen sene errea marka voleybol takımımızın formaları daha güzeldi basket takımımızınkinlerde bir o kadar kötüydü umarım italya milli takımına yaptıkları gibi 1. sınıf tasarımlar yaparlar.
Hummel firmasıyla görüşülmüş daha sonra hummel anlaşmadan vazgecmiş . taa ağustos ortasında Champion firması devreye girmiş champion la anlaşılmış . Formaların neden geciktiğide ortaya cıkmış oldu böylece
Bu işten anlayan profosyonel birinin ekipman işine acele el atması lazım !
Büyük firmalar tasarımlara (nike) bir yıl önce başlıyorlar sanki okul takımına forma yaptırıyorlar gibi takım sahaya inerken ekipman sağlayıcısıyla anlaşılıyor. Futbol kadar üzerine düşülmesi lazım diğer branşlarda da bu işe , hem gelir acısından hemde kulübün marka değeri karizması acısından .Spor kulübüysek futbolda ki özeni dikkati Galatasaray ismini temsil eden her branşa uygulamalıyız
Burda ilginç bir haber var meraklısına
http://www.galatasarayformalari.com...e3605d817a32efcc5e86072cc7edeab4&topic=1708.0

Firma lige yetiştirme sözü vermiş, Eurocup Final Four'una filan yetiştirselerdi keşke acelesi yok nasılsa.. Yahu kafayı yememek elde değil ya. Milyonlar harcayıp kurduğun takıma nerdeyse lig başlayacak sponsor bulup forma yaptıramıyorsun ayıptır ayıp.

Formaların geliş tarihi yine ertelendi ! 13 ekimden 20 ekime .Bu yıldan ders cıkararak önümüzde ki yıl için şimdiden hatrı sayılır bir yöneticinin Nike la görüşüp 2013-2014 sezonu için basketbol takımlarımızıda Nike ile yapılan anlaşmaya dahil etmesi lazım bu iş böyle her sene onunla görüş anlaşmadan caysın başka bir üretici devreye girsin siparişi geciktirsin olmamalı yanlış anlaşılmasın sayın Murat özyer i suçlamıyorum. Zamanında Nike la anlaşma yapılırken basketbol takımlarımızında anlaşmaya dahil edilmesi lazımdı

Murat özyer in acıklamaları
Forma konusuna da açıklık getiren Özyer, “Geçen seneki tedarikçi firmanın bizim için yaptığı formadan 500 adet satılmış. 10-12 bin kişilik salonun içinde 500 forma satılıyorsa bunda bir soru işareti var demektir. Bunu bir kenara koyalım ama unutmayalım. Forma bizim için de sorun. Kırmızının detayı ile sarının detayı çok önemli. Sezon başında haziranda Hummel ile anlaşma yapılıyordu. O da hem altyapımıza kadar herkesi giydirecekti hem de bize bir bedel ödeyecekti. Üretim başlayacaktı ki ağustos başında sözleşmeyi iptal etmek istediler ve biz ortada kaldık. Şuanda bir yumruk değiliz. Biz dediğimizde buna taraftar da dahil. Bu nedenle rakipler tarafından kırılmamız kolaylaşıyor. Champion firmasıyla 10 Ağustos gibi konuştuk ve anlaşma yapıldı. Champion’ın atölyesi yurtdışında. Bize verilen söz 25 Eylül’dü. Ama yerine getirilemedi. Bu nedenle kendi yaptırdığımız formalarla çıkıyoruz. Şimdi bize 20 Ekim diyorlar. Umut ediyorum İstanbul’da oynayacağımız ilk maçta kendi formalarımız ve tanıtımla güzel bir açılış yaparız” ifadelerini kullandı.
HABERİN LİNKİ Galatasaray transfer yapacak mı? Özyer cevapladı | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları

Forma konusuna da açıklık getiren Özyer, “Geçen seneki tedarikçi firmanın bizim için yaptığı formadan 500 adet satılmış. 10-12 bin kişilik salonun içinde 500 forma satılıyorsa bunda bir soru işareti var demektir.[/url]

Erea bence 500 tane sattığına dua etsin yaptığı formalar stat önünde satılan sahte formalardan bile daha kalitesiz Galatasaray basketbol forması olmasa kesinlikle giyilmeyecek bi forma... Ben bi tane almıştım yinede bu firmalar önce kendi yaptığı ürüne bakıp sonra konuşsun !

Sanırım ülke olarak hiçbir şeyi "tam" yapmayı başaramayacağız. Birçok insanın uzun yıllardır beklenen Şampiyonluğun bu sene geleceğini ve bu yönde bir ekip oluşturduğuna inandığı bu sezon henüz forma sahibi olamadık. Bu sene Euroleague'de mücadele ediyor olsaydık medya günü ne yapardık kim bilir :) Koskoca Galatasaray kulübünün basketbol şubesi yeni sezon formaları Champion firmasıyla 2 ay önce anlaşma imzalanmasına rağmen ligin ilk maçına yetiştirilemedi. Yani insan gülsün mü ağlasın mı hakikaten bilemiyor. Herhalde yetkililer bu durumu fazla önemsemiyorlar, milyonlarca kişinin Arma'ya duyduğu saygıya Türkiye'nin en büyük kulübünü yönetenler saygı duymuyor ve işlerini iyi yapmıyorlar.

Takımın antrenörünü yarı finalde elendi diye kovan yönetimimizin, sezonun bitişi üzerinden 5 ay geçmesine rağmen takıma forma yaptıramayanlara karşı gerekli işlemi yapmasını bekliyoruz.

Hayır ben anlamıyorum. Kadromuz gençlerle birlikte 13-14 kişi. İki çeşit forma olsa, şortlarla beraber falan 50-60 parça eder. Nedir yani, sokak arasındaki terzi değil ki bu takımın sponsoru, koskoca Champion.

Erkek basketbol takımımız sezonun ilk maçına formasız çıkıyor. Evet şaka değil bir gerçek bu! Ligin ne zaman başlayacağı iki ay öncesinden belli oldu. Bu kadar süredir sayın basketbol şubemiz oyuncuları elinden kaçırmaktan başka neler yaptı çok merak ediyoruım? Takımları alıp Van'a götüreceğinize önce oyuncunuza, formanıza sahip çıksanız nasıl olur?

Basketbol şubemiz ne zaman düzgün yönetilecek merak ediyorum. Basketboldan gelme Lütfi Arıboğan'ın işe başlamasıyla her şey daha iyi olur diye düşünüyordum ama malesef öyle hatalar yapılıyor ki değişen bir şey olmadığını hatta daha kötüye gittiğimizi görüyoruz. İşin garibi bunca yapılan hatalara rağmen sanki kimsenin umrunda değil havası var yönetimde. İlla bir şeylerin göze batması için tribünde istifa seslerimi yükselmeli?