Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forma önemli , çok önemli birde sen bütün sezon taraftara naylon forma giydiriyorsan insan ister istemez bu konuda çekimser davranıyor..Umarım bizim için en iyisi olur..
Türkiye'nin en başarılı ve kazandığı başarılarla en büyük kulübü GALATASARAY'ımızın, erkek basketbol takımı yeni sezon çalışmalarına başlıyor ve de sponsoru belli değil. Geçen senekinin üzeri bantlanmış. Çok üzgünüm ama rezaletten başka şey değil. Yöneticilerimiz ne için var sevgili arkadaşlar? Olacak iş değil.
Champion firması doksanlı yıllarda oldukça popülerdi hatta o dönem satılan nba takımlarının formalarında champion markası vardı italya milli takımını da giydiriyorlardı .Amerikan firması sonuçta basketbol kökenli, kötü forma yapıcaklarını pek sanmıyorum bu arada oyuncularımızın antremanda giydikleri ekipmanlar geciciymiş yeni ekipmanları rixos turnuvasında görürüz herhalde
Geçtiğimiz sezon Errea firmasını forma sponsorluğu yaptığı TBL ekiplerinden Galatasaray Medical Park gelecek sezonki formalarını üretecek firma belli oldu. Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer’in twitter’dan duyurduğu habere göre sarı kırmızılılar Champion markalı formaları giyecek.
Geçen seneki EL maçlarının atmosferinden Nike'nın çok etkilendiği ve o zaman gündeme gelen salon projesine isim hakkı da dâhil geniç çaplı bir anlaşmanın yakın olduğu yazılmıştı. Belli ki olmadı veya en azından bir süre rafta kalacak. Bence forma sponsorunun en iyi yanı sezon sonunu beklemeden Champion'luğumuzu ilân etmemiz oldu
Bende Nike olmasını , hatta Barcelona örneğinde olduğu gibi futbol takımının forma dizaynının basketbola uyarlandığını görmek isterdim ama olmadı galiba ekipman anlaşması bile geç yapıldığından ekipmanlarda yeni sezon hazırlıklarının başlangıcına yetişemedi herhalde , Champion İtalya milli takımına yaptıkları kalitede forma yaparlarsa bize güzel olur kanatindeyim.
Champion un takımlara yaptığı yan ürünleride güzel ,İtalya milli takımına yaptıkları store ürünleri http://champion.ice-srl.it/elenco-prodotti.html?idarea=2
Gösteri maçı yapıldı, eski formalar vardı oyuncularda, henüz yetiştiremediler herhalde formaları, hem basketbol hemde voleybol formalarını merakla bekliyoruz..
Valla basketbol şubesinde ilginç şeyler oluyor oyuncu havalimanında karşılanıyor atkı takılıyor günler sonra resmi olarak acıklanıyor.Diğer takımların yeni sezon formaları eskidi biz daha yeni antreman malzemelerini getirtip oyunculara giydiremedik ben tanıtımdan da vazgectim yeni ekipmanlar selametle gelsinde maçlarda görelim tanıtımda istemez hani