Champion Ürünleri

13 ekimde lig başladı, kombineler 9 ekimde dağıtıma çıktı. Formalarda sezon sonu gelir herhalde. Basketbol şubesi kötü yönetiliyor arkadaş, öncede böyleydi şimdide böyle. Basketbol sahipsiz çok enteresan...

Taraftarla buluşma amtremanın resmi sitede ki haberinin fotoğraf galerisinden görebildiğimiz kadarıyla antreman ürünleri gelmiş Ergin Ataman Taraftarlarn Sorularn Yantlad - 17.10.2012 00:45 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org

Domercant Antalya BB maçına takımla birlikte gelmiş maç bitince de takım arkadaşlarının yanına inmişti sahaya tribünden görebildiğim kadarıyla polo yaka t shirt giymişti champion markalıydı antreman ekipmanları belki daha önceden gelmiş olabilir. Aliağa maçında muhtemelen yeni formaları görebiliriz veya bugünkü cumhurbaşkanlığı finalinde de kadın takımımızın formalarını
Ama şunu söylemeliyim bugün Euroleague özetlerini izlerken Mapooro Cantu nun champion ürünü formalarını gördüm ve beklentiyi yüksek tutmamakta fayda görüyorum

İç saha formasını kavuniçi,dış saha formasını ise fıstık yeşili bekliyorum.Bu kadar beklettiklerine göre çığır açacaklar.

Ankara'daki Fenerbahçe ile oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Kadın Basketbol Takımı bir aksilik olmazsa Champion marka yeni formaları giyecek. (Parçalı)

Yanlış renkler

Kimse yazmamış, eğer yeni formalarımız bayan takımımızın Cumbaba maçında giydiği formalarsa, renkler çok açık olmuş ne yazık ki, eski yıllarda giyilen formaların renginde, inşallah değildir, çok zor olmasa gerek aşağıdaki renk kodlarından Galatasaray'ın sarı ve kırmızısında forma yapmak...

Ekli dosyalar

• renk.jpg
    renk.jpg
    20.9 KB · Görüntüleme: 62
Parcalı forma gecen sene errea nın parcalısının aynısı renk tonuda daha acık f.ülker sarısıyla aynı sarı, hani turuncuya kaçan tok sarı ? yaratıcılık sıfır .Antalya bb maçında giyilen kırmızı formayıda üzerine champion logosu yapıştırıp kırmızı formada bu diye kakalarlarsa hiç şaşırmıcam .
Cumartesi Aliağa maçında tanıtım olucakmış umarım bizi şaşırtıp güzel tasarımlar 1. sınıf kaltede formalar tanıtırlar
Nike da ısrarcıyım daha olmadı f.ülker adidası ın kalıbını kullanarak yaptığı gibi bizde nike ın kalıbından kulüp kendi formasını üretsin bunlardan daha güzel olur en azından kulübün resmi renk tonunu tuttururuz.

Tik tik tik subede yonetici varmi ? Sadece iyi takim kurmakla olmaz bu isler nerde forma lansmani tutamayacaginiz sozleri vermeyeceksiniz .Formanin markasi knemli degil onemli olan kaliteli ve guzel olmasidir . Renklerimizi tuturamamislar ya daha ne olsun yeter sayin özyer yeter...

Anlaşılır, inanılır gibi değil. Koca Galatasaray basketbol takımları lig başlayalı 2 hafta olmuş ve hala formasız! Kardeşim kaç aydır oyuncu kaçırmaktan başka ne halt yiyordunuz demezlermi adama? Rezillikten başka bir şey değil!

Saygılar.

En azından erkek voleybol takımımızın formalarından renklerin açık renkler olmadığını görüyoruz ama yine de orjinal renkler değil, ayrıca şu da anlaşıldı ki kadın basketbol takımımız Cumbaba maçında errea forma üzerine champion logosu basılı formalarla çıkmışlar...

İş hukuksal prosedürlerin kesin çözümüne bakıyorsa 2015'ten önce bu branşlarda yeni forma falan olmaz.Kulüp yazın yaptığı hamlelerle ''kulübün muhasebecisi gibi davranmayın,üçün beşin hesabını yapmayın'' mesajı verdi,bir zahmet kendileri de üçün beşin hesabını yapmayıp şu saçmalığa son versin.

En büyük sıkıntı anlaşmanın çok geç yapılması ve formaların yurt dışında üretiliyor olması. Anlaşmanın geçe kalmasının nedeni maddi olarak en iyi şartların aranmasından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. Pazarlama işinde kabuk değişimi içerisindeyiz, ağır ağır adımlarla profesyonelleşiyoruz. Futbolda son senelerde gelinen nokta gelişmeye devam ederse tatmin edici. Basketbolda bu noktalara gelmek için daha beklememiz gerekecek, kulübün bir şekilde basketbolu daha iyi pazarlaması ve taraftarı müşteriye çevirmesi şart (kimse yanlış anlamasın). Biraz düşününce, şunu da anlamak güç en azından 1-2 hafta idare edecek Champion forma tedarik etme ne kadar zor olabilir?

En büyük sıkıntı anlaşmanın çok geç yapılması ve formaların yurt dışında üretiliyor olması. Anlaşmanın geçe kalmasının nedeni maddi olarak en iyi şartların aranmasından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. Pazarlama işinde kabuk değişimi içerisindeyiz, ağır ağır adımlarla profesyonelleşiyoruz. Futbolda son senelerde gelinen nokta gelişmeye devam ederse tatmin edici. Basketbolda bu noktalara gelmek için daha beklememiz gerekecek, kulübün bir şekilde basketbolu daha iyi pazarlaması ve taraftarı müşteriye çevirmesi şart (kimse yanlış anlamasın). Biraz düşününce, şunu da anlamak güç en azından 1-2 hafta idare edecek Champion forma tedarik etme ne kadar zor olabilir?

Kaan iyi hoş yazmışsın ama bu ülkede basketbol forması alan ya da almak isteyen kaç kişi vardır ki?
Bu doğrultuda formanın markası ve şekli şemali nasıl olmuş ne önemi olacak ki?

Benim ufak çapta bir basketbol forması koleksiyonum var ve senelerdir kendime göre maddi şartları da gözeterek çeşitli takımların formalarını temin etmeye uğraşıyorum. Bu formaları da basketbol oynarken ve yazın deniz/havuz ortamında giyiyorum ama benim gibi kaç kişi var derse inan ki şüpheliyim ;)
Bu arada her ikisi de Lescon markalı olarak iki farklı GS Basketbol formam var :)

Uzun vadeli kazanımlar gelecekse ben yine razıyım.Yalnız önümüzdeki sezonun başında aynı terane sudan sebeplerle tekrarlanacaksa şu tabloyu kimseye anlatamazlar.

Ünal Aysal'ın amatör şube karnesi hakikatten skandal. Borsada ne idüğü belirsiz işlere girmek yerine amatör branşlarımızdaki rezaletlere bir son vermeli. Hiç denetleme ihtiyacı duymuyor mu? Utanmıyor mu forma skandalından?

Ya da şunu sorayım, ortalama GS basket forum kullanıcısının çeyreği kadar basketbolu takip ediyor mu?

cevap belli etmiyor. Emin futbolu da etmiyor. Ünal Aysal'ın yönetim tarzı operasyonun içinde boğulmak değil. Üst pencereden bakıyor. Denetleme yapıyor. Ama denetleme yapılacak zaman sezon başı değil. Sezon ortası ve sonu. O nedenle sezon başında radikal kararlar beklemek çok akıllıca değil.

Tabi ki ülkede basketbol forması almak isteyen sayısı yok denecek kadar az, fakat bunun böyle gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Takımın başarılı sonuçlar almasıyla birlikte, pazarlama departmanı da basketbolu ön plana çıkarırsa, storelarda basketbolla ilgili ürünleri insanların gözüne sokarsa vs. basketbolda kulübe para kazandırmaya başlar.

Şu an öyle bir durum ortada yok, e o zaman takım markasız formalarla çıksın, bir kaç hafta idare edelim mantığıyla o duruma hiç gelemeyiz. Allayıp pullayıp vitrine koymak insanları özendirmek lazım. En önce oyuncuların üzerine geçirmek lazım bu formaları.