Champion Ürünleri

Champion firması saha kenarı reklamı gönderebiliyorsa kulübün resmi renk kodlarıyla adam gibi forma gönderebilmeside lazımdı.Bu firmaya yaptırım uygulamak için daha ne bekleniyor . Her yıl milyonlarca dolar harcanan potansiyeli olan her yıl zirveye oynayan branşımız için doğru düzgün forma tedarikçisi bulamıyorsak bu işin başında olan yöneticimizde de problem var demektir . Bir an önce bu firmayla anlaşma iptal edlip Nike la anlaşılsın. Nike da hiç olmazsa kulübün resmi renk kodları var elinde ki hazır dizayn formalardan üretse, champion un teslim ediceği meçhul formalardan ! kat be kat iyi olur .

Ben artık forma falan beklemiyorum. Öyle bir şey olmayacak galiba. Kemal Sunal'ın Salako filmine döndü çünkü iş. Perşembe perişanlık, cuma mübarek gün...

Eleştirilere açıkmış Murat bey, ama Efes galibiyeti sonrası eleştirmek olmazmış. Mantığa bakarmısınız. Bu mantıkla yakında derki takım maçları nasılsa kazanıyor formaya gerek yok.

İnanılır gibi değil.

Bunu deme cüretini polyanna taraftarımız sayesinde buluyor. "İstersek atletle çıkar aslan gibi savaşırız" diyen şakşakçı kitle oldukça bu gibi sorumsuz sorumlular her türlü rezilliğe bir kılıf bulabilir.

Sancho'nun yetişmemesi hakkında iki laf etmeyen Murat Özyer, gücünü yine "sadece forma salona çıksa fener'i yeneriz!!11"ci güruhtan alıyordu.

Nıke ile anlaşsaydık ne güzel olurdu. Futbol takımımıza yapılan formaların aynılarını basketbola da uygularlardı mis gibi olurdu.

bugün giyilen formalar yeni formalardı galiba. tasarım olarak pek fark yoktu ama kumaş ve renk kalitesi çok daha iyiydi.
bu yüzden bana yeni formalar gibi geldi.

Trefl Sopot maçına formaların yetişmiyeceğini yazmıştı Murat özyer, renk kodlarını tutturamamışlar bunlar gecici forma bu saatten sonrada göndermesinler zaten. champion la yapılan anlaşma iptal edilsin Trefl Sopot maçında ki formaların rengi iyi tasarımda idare eder. Bu formaların aynısıyla yola devam edilsin .Parçalı forma basketbolda iyi durmuyor kol kısımları olmadığı için, zaten Paul dawkins li efsane dönemde düz kırmızı düz sarı formalarla şampiyon olduk . Bir de turuncuya kaçan tok sarı forma yapsınlar aynısından mis, champion a tamah etmeye lüzum bile yok.Zaten champion nun Mapooro Cantu ya yaptığı formalara bakarsanız bu formalardan biraz hallice .

parçalı forma yapmasalar keşke. basketbol formalarına hiç yakışmadığını düşünüyorum. tam oturtulamıyor da zaten ve formayı da çok karışık yapıyor. numaralar logolar reklamlar dolu . basket forması dediğin düz tek parça renkten olmalı. yapcaksın bu bordonun turuncuya yakın bi sarısını, bir de beyaz forma tamamdır. yanılmıyorsam avrupada 4. olduğumuz sene de bu kombinasyon vardı.

Bugün giyilen formalar yeni formalar mı acaba? Eğer yeniyse, renkler ve parça düzeni -kollar olmadığı için tam parçalı diyebiliriz- iyi olmuş..

Düzeltme: Geçen senenin formalarına arşivden bakınca, geçen senekilere benziyor ama geçen senenin parçalı formaları kırmızı arkası kırmızı, sarı arkası sarıymış ayrıca yaka kısmı da beyaz olmasına rağmen farklıymış, anlaşılan bunlar yeni formalar...

Formalar çok güzel bence. Yani gerektiği gibi parçalı ve fontlar, öndeki reklam yazısı oturmuş. Beklediğimize değdi..

Parcalı guzel renk kodlarıda basarılı.Bekledigimize degmedi olması gereken oldu basımızda yönenetici olmadı için bu kadar uzun sürdü.

Artık formalar geldiğine göre konuyu daha geniş bir açıdan ele alabiliriz. Kırmızı ve parçalı formayı beğendim açıkçası, sade ve şık.

Bunun yanı sıra takımın kullandığı eşorfman üstleri, kapüşonlu üstler de görüyoruz maç sonları giydikleri, onlar da gayet şık.

Zamanla bu ürünler satışa sunulursa iyi olacak.