Ya yanlış hatırlamıyorsam en son Gaines'li-Dee Brown'lu sezon düz sarı forma giymiştik, keşke yeniden sarı formamız olsa.
Artık formalar geldiğine göre konuyu daha geniş bir açıdan ele alabiliriz. Kırmızı ve parçalı formayı beğendim açıkçası, sade ve şık.
Bunun yanı sıra takımın kullandığı eşorfman üstleri, kapüşonlu üstler de görüyoruz maç sonları giydikleri, onlar da gayet şık.
Zamanla bu ürünler satışa sunulursa iyi olacak.
Parcalı forma dizayn olarak gecen sene ki parcalı errea nın hemen hemen aynısı ama , kumaş kalitesi ve armanın yapıştırma değilde dikiş olması kalite kokuyor.Bunlar güzel ayrıntılar.Bir ara Murat özyer üç forma olucağını söylemişti parcalı, kırmızı ve beyaz .Şu ana kadar görmediğimiz sadece beyaz forma kaldı herhalde.
Semih bu benim düşüncem öyle bir şey yapmazlar hadi yaptılar diyelim çok satacağını düşünmüyorum malesef Hadi 20 000 satsın diyelim malesef çok büyük bir kazanç olmaz ama diğer ürünler antrenman ürünleri filan muhteşem .
Parcalı forma dizayn olarak gecen sene ki parcalı errea nın hemen hemen aynısı ama , kumaş kalitesi ve armanın yapıştırma değilde dikiş olması kalite kokuyor.Bunlar güzel ayrıntılar.Bir ara Murat özyer üç forma olucağını söylemişti parcalı, kırmızı ve beyaz .Şu ana kadar görmediğimiz sadece beyaz forma kaldı herhalde.
Bu seneki kırmızı formayla parçalıdaki kırmızının tonları aynı mı? Sanki düz kırmızıdaki daha koyu ve bordoya kaçan bir tonda gibi.
Düz formadaki kırmızı daha koyu..