Champion Ürünleri

Artık formalar geldiğine göre konuyu daha geniş bir açıdan ele alabiliriz. Kırmızı ve parçalı formayı beğendim açıkçası, sade ve şık.

Bunun yanı sıra takımın kullandığı eşorfman üstleri, kapüşonlu üstler de görüyoruz maç sonları giydikleri, onlar da gayet şık.

Zamanla bu ürünler satışa sunulursa iyi olacak.

Aynen katılıyorum; merchandising hususunda da çalışma yapılıp bu ürünleri taraftara sunabilmeyi başarabilirlerse memnuniyet verici bir gelişme olacaktır.

Ayrıca bir arkadaş daha bahsetmişti sanıyorum; formalar iyi güzel ama öndeki Champion logosu ve arkadaki isimlerin fontları nedense fazla büyükçe olmuş. Vizyonlu bir marka olan Champion' ın bu konudaki görselliği analiz edip ona göre hareket etmesini beklerdik.

Boşuna demiyoruz; kurumsal markaların pazarlama departmanlarına potansiyel müşterilerin içinden istihdamlar yapılmalı. Yaklaşık 20 senedir basketbol formaları toplamaya çalışan, sanırım 40 kadar çeşitli basketbol formasına sahip kendi çapında bir koleksiyoner haline geldiğimi varsayarsak, bu konuda az da olsa fikrim oluşmuştur diye düşünüyorum :)

Parcalı forma dizayn olarak gecen sene ki parcalı errea nın hemen hemen aynısı ama , kumaş kalitesi ve armanın yapıştırma değilde dikiş olması kalite kokuyor.Bunlar güzel ayrıntılar.Bir ara Murat özyer üç forma olucağını söylemişti parcalı, kırmızı ve beyaz .Şu ana kadar görmediğimiz sadece beyaz forma kaldı herhalde.

Parcalı forma dizayn olarak gecen sene ki parcalı errea nın hemen hemen aynısı ama , kumaş kalitesi ve armanın yapıştırma değilde dikiş olması kalite kokuyor.Bunlar güzel ayrıntılar.Bir ara Murat özyer üç forma olucağını söylemişti parcalı, kırmızı ve beyaz .Şu ana kadar görmediğimiz sadece beyaz forma kaldı herhalde.

Beyazlar olmasa çok güzel olacak ama 2 senedir böyle tercih ediyorlar. Final oynadığımız sene Fenerbahçe maçlarında giydiğimiz parçalı forma gerçekten çok güzeldi.
Forma satışı konusu malesef basketbol takımı için bir yara. İnsanlar futbol maçlarına bile 8-10 senelik formalarla gelirken hem de daha çok ihtiyacı olan basketbol şubesini desteklemek adına maçlara basketbol forması en azından tshirtleri ile gitmekte fayda var. İmkanlar dahilinde tabi...

Bence champion firması gecen sene bu takım ne giymiş diyerek gecen sene ki tasarımı aynen uygulamış oturup yeniden tasarlama zahmetine girmemişler bile .Bu sene yaşanan sorunlardan dolayı tasarım ikinci planda kaldı .
Aynı fikirdeyim beyaz olmasa daha sade olsa daha güzel olurdu . Benim esas fikrim kolları olmadığı için basketbol formalarında parcalı formanın zaten iyi durmadığı yönünde Nba takımlarının formalarını andıran düz kırmızı düz sarı , önünde takım ismi yazan formalar hoşuma gidiyor . Misal bu formaların modernize edilmişi olsa tadından yenmez :)
Galatasarayformaları.com dan alıntıdır

Aklıma şöyle bir fikir geldi benim. Basketbol şubemizdeki yöneticilere yakın birileri varsa iletebilir.

Malum, takımımızda şimdiden çok sevdiğimiz yabancılarımız var. Domercant, Hawkins, Macvan ve hatta Ndong. Bunu yanı sıra genç oyuncularımız Göksenin, Furkan... Bu oyuncularımızın posterleri makul bir ücrete storedan satılabilir. 5 liraya orta boy, 10 liraya dev boyutlarda tasarlanacak posterler iyi bir satış rakamına ulaşacaktır bence. Gelirin, basketbol şubesine gideceği özellikle belirtilirse, bilinçli taraftarımız daha çok ilgi gösterecektir.

Şöyle bir şey de yapılabilir, aynı ürün basketbol oyuncularımız için de tasarlanabilir: Aksesuarlar - Poster & Fotoblog - Gsstore.Org

Semih bu benim düşüncem öyle bir şey yapmazlar hadi yaptılar diyelim çok satacağını düşünmüyorum malesef :( Hadi 20 000 satsın diyelim malesef çok büyük bir kazanç olmaz ama diğer ürünler antrenman ürünleri filan muhteşem .

Semih bu benim düşüncem öyle bir şey yapmazlar hadi yaptılar diyelim çok satacağını düşünmüyorum malesef :( Hadi 20 000 satsın diyelim malesef çok büyük bir kazanç olmaz ama diğer ürünler antrenman ürünleri filan muhteşem .

200 bin lira falan gelir. Bir de kampanya yapsalar forma alana poster bedava vs. gibi. Güzel olur bence. Yani sırf poster ya da forma için değil basketbola katkı bilinciyle insanlar bunları alırsa "akmasa da damlar". :)

Kesinlikle şu ana kadarki en iyi Parçalı'mız..

Formalarımızın az satıldığından falan şikayetçi olunuyor ama sezona fırtına gibi girmişken ortada basketbol ürünü satışı yok! Bir de taraftara suç buluyorlar :)

Biliyorsunuz champion la yapılan sözleşme 2015 yılına kadar şimdiden şuraya şöyle bir resim koyalım da belki buraya biri bakar da seneye şöyle sadece sarı kırmızıdan oluşan sade ve şık formalar tasarlarlar
Bu forma sebebiyle artık nba de sempati duyduğum takımlardan biride Cleveland Cavaliers oldu

Bunun aynısının turuncuya kacan tok sarısını da yaptınmı tamamdır:)

Bu seneki kırmızı formayla parçalıdaki kırmızının tonları aynı mı? Sanki düz kırmızıdaki daha koyu ve bordoya kaçan bir tonda gibi.

champion nun bu seneki ürünlerinde ki özensizlik belki anlaşmanın geç yapılmasından dolayıdır Ama önümüzde ki sezon için böyle mazeretleri olmayacak. Aslında champion nun yerinde olsam play off lar için daha güzel ve kaliteli formalar teslim ederim