Chicago Bulls

Taner Tuna' Alıntı:
Öncelikle Ben Gordon meselesini çözmeleri gerek , çünkü bu sezon free agent oluyor ve kalıp kalmayacağı hala belirsizliğini koruyor..İlerleyen yıllarda başarı için Ben Gordon şart..
Gordon menajerinden mutlu
Chicago Bulls ile sözleşmesi sona eren Ben Gordon, yaz döneminde aynı menajerle devam edeceğini açıkladı.
NTV Spor
Güncelleme: 16:56 TSİ 04 Mayıs. 2009 Pazartesi
İSTANBUL - Chicago Bulls?un play-off?un ilk turunda elenmesinin ardından serbest kalan Ben Gordon, üç yıldır Chicago yönetimiyle görüşmelerini sürdürmesine rağmen istediği sözleşmeyi alamayan menajeri Raymond Brothers ile çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Kendisi için ilk beş başlayacağı bir takıma gitmesinin önemli olmadığını söyleyen Ben Gordon, maç kazanmak, iyi bir kontrat yapmak ve saygı görmenin daha öncelikli olduğunu sözlerine ekledi.

Raymond Brothers Bulls?un yıldızı Ben Gordon?ın haricinde Zach Randolph, Caron Butler, Jamaal Tinsley, Paul Millsap ve Sean Singletary gibi isimlerle de çalışıyor.

?Nasıl bir oyuncu olduğumu biliyorum ve takıma verebileceğim katkının farkındayım. Şampiyonluk kazanmak isteyen bir takımda yer almak istiyorum? diyen Gordon, Bulls?ta kalmak istediğini, buna rağmen anlaşamazlarsa ayrılacağını belirtti. ?Artık sokakta oynamıyoruz. Bu bir iş ve en doğru kararı vermek zorundayız. Eğer anlaşamazsak, başka bir yol bulmamız gerekiyor.?

Taner Tuna' Alıntı:
Öncelikle Ben Gordon meselesini çözmeleri gerek , çünkü bu sezon free agent oluyor ve kalıp kalmayacağı hala belirsizliğini koruyor..İlerleyen yıllarda başarı için Ben Gordon şart..

Bu takımın Ben Gordon'a çok ihtiyacı yok bence.Luol Deng döndükten sonra.İyi bir rotasyonları olucak.Gordon'a verecekleri kontrat yerine sağlam birer tane kısa ve uzun takviyesi yaparlarsa seneye doğuda iddaalı olurlar.

Derrick Rose
Kirk Hinrich
John Salmons
Luol Deng
Tyrus Thomas
Joakim Noah
Brad Miller

Bu takımın iskeleti sağlam gerçekten.

Unutmadık takımımızı,Fekat zor bu sene playoff yarısı yine ucu ucuna girersek gireriz,Toronto,bucks,İndiana,Miami'de eklersek epey cekişmeli bir yarıs olacak ve bu 5 liden biri dısarda kalacak Ersan olmasa bucks'ı hiç sevmiyorum ama bakalım..

Azınlık Chicago'lular biraz aktiflik lütfen.. :)

Dış oyuncular çok iyi ama içeriden aynı katkı gelmiyor. Noah, Miller filan iyi oyuncular ama topun el yaktığı zamanlar ikisinide top vermem mesela. O yüzden her türlü kısaların birşey üretmesi lazım. Ne bilim Marc Gasol filan iyi giderdi bu takıma.

ben gordon'a sormuşlar nedir bu chicago'nun hali diye.. sen gidince böyle oldu demiş gazeteciler.. " alakası yok benle.. coach berbat" demiş.. daha dün yazıyordu bir yerde..

potansiyelinin çok altında kalan bir takım bulls.. derrick rose'un bu sene adı geçmiyor.. kirk hinrich kayboldu.. ben wallace'ın geldiği gün, bulls un tırnaklarıyla kazıyarak oluşturduğu bina yerle bir olmuştu.. anlık çıkışlar, başarılar falan oldu ama etkili bir play-off takımı olmaya çok uzak kaldı bulls.. yakında coach değişikliğne giderler mecbur..

Tolga Kaplan' Alıntı:
35 sayı öne gecip,sacramento'ya kaybetmek nasıl bir iştir ? :)
Ayrıca kevin martin de yoktu bizde tolga abi
Bu sene playoff yapamıcas belki ama her maçımızı izlemek istiyorum çünkü acaip mucadele ediyoruz ve acaip bir istek var içimizde
Sizin takımda hiç mücadele yok halbuki noah gibi ribaundçunuz miller gibi akıllı pivotunuz rose gibi üstüne takım kurabileceğiniz bir oyuncunuz salmons gibi harika bir takım oyuncunuz var ama ruh yok takımda noah hariç.
Ayrıca bize unutulmaz bir geri dönüş yaşattığınız için sonsuz teşekkürler Tolga abi

20 dakikada (hatta 18 dakika, maç beraberliğe geldiğinde 2 dakikadan biraz az vardı) 35 sayı farkı eritip maçı kazanmak inanılmaz bir olay. Bir daha böyle bir şeyi zor görürüz her halde. Tebrikler Sacramento'nun genç oyuncularına.

Tolga Kaplan' Alıntı:
Luol Deng -T-Mac takası mı :) Yok canım duyumdan öte degildir..

Ama olursa tadından yenmez ve Chicago sayfasında karnaval havası yasanır :)

Chicago olursa T-Mac'in kariyeri açısındanda,chicagode için büyük bir kazanç olur. Zaten Rockets'ın aradığı pozisyonda bir oyuncu Deng istatistikleri de takım oyuncusu için ideal. Alın da T-Mac'te kurtulsun ben de...

Umarım bize Chicago yolları gözükür,görsün o zaman istemedikleri T-Mac'in nasıl olduğunu...

Heeey Tracy! Lets Go Chicago?

yeah mann..

legend is come back.

John Salmons son saniyelerde bomboş üçlüğü kaçırınca,yapılan faulleri soktular ve 5 sayı farkla mağlup olduk..

Hinrich yine evlere şenlikti..

bence cihcago takas yapmayacak..
yazı bekleyecek..
chicago'nun çocuğu olan ve heat ile artık bir yere gidemeyeceği çok belli dwayne wade için planlar yapılıyor.. gerçekten derrick rose'un yanında süper bir off-guard olur..

hinrich i de derek fisher'dan illallah eden lakers'ın almak istediği
karşılığında vujacic, walton falan verebileceği yazılıyor..

heatin bu yaz bomboş bir cap'i varken ve wade'in yanına en az 2 çok iyi oyuncu ekleme şartları varken , wade'in bulls gibi dağınık,ruhsuz bi takıma gitmesi bence çok mantıksız. Ayrıca chicago'lu olması da çok birşey değistirmez bence. Ben Heat'in önünü açık görüyorum. Chicago ise basketbolu en çok sıkan takım nba'de. Heyecan yok , sistem yok , mücadele yok , başarı isteği yok , koç yok... Bu takıma wade gelir mi?

Bu senenin en önemli maçına çıkacağız topic'i biraz canlandırmak lazım..Böyle bir Toronto'yu herhalde bir daha bulamayız.. Hido'ya üzülsem de başka çaremiz yok..Bizim finalimiz bu maç :)

Tolga Kaplan' Alıntı:
Bu senenin en önemli maçına çıkacağız topic'i biraz canlandırmak lazım..Böyle bir Toronto'yu herhalde bir daha bulamayız.. Hido'ya üzülsem de başka çaremiz yok..Bizim finalimiz bu maç :)

Toronto Raptors 88 - 104 Chicago Bulls

Artık Cavs'a süpürülmeye hazır konumdasınız. 17 Nisan'da butonunuza basılacak. :)