Gordon menajerinden mutluTaner Tuna' Alıntı:Öncelikle Ben Gordon meselesini çözmeleri gerek , çünkü bu sezon free agent oluyor ve kalıp kalmayacağı hala belirsizliğini koruyor..İlerleyen yıllarda başarı için Ben Gordon şart..
Chicago Bulls ile sözleşmesi sona eren Ben Gordon, yaz döneminde aynı menajerle devam edeceğini açıkladı.
NTV Spor
Güncelleme: 16:56 TSİ 04 Mayıs. 2009 Pazartesi
İSTANBUL - Chicago Bulls?un play-off?un ilk turunda elenmesinin ardından serbest kalan Ben Gordon, üç yıldır Chicago yönetimiyle görüşmelerini sürdürmesine rağmen istediği sözleşmeyi alamayan menajeri Raymond Brothers ile çalışmaya devam edeceğini söyledi.
Kendisi için ilk beş başlayacağı bir takıma gitmesinin önemli olmadığını söyleyen Ben Gordon, maç kazanmak, iyi bir kontrat yapmak ve saygı görmenin daha öncelikli olduğunu sözlerine ekledi.
Raymond Brothers Bulls?un yıldızı Ben Gordon?ın haricinde Zach Randolph, Caron Butler, Jamaal Tinsley, Paul Millsap ve Sean Singletary gibi isimlerle de çalışıyor.
?Nasıl bir oyuncu olduğumu biliyorum ve takıma verebileceğim katkının farkındayım. Şampiyonluk kazanmak isteyen bir takımda yer almak istiyorum? diyen Gordon, Bulls?ta kalmak istediğini, buna rağmen anlaşamazlarsa ayrılacağını belirtti. ?Artık sokakta oynamıyoruz. Bu bir iş ve en doğru kararı vermek zorundayız. Eğer anlaşamazsak, başka bir yol bulmamız gerekiyor.?