Chicago Bulls

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":u2bsqwol]Bu senenin en önemli maçına çıkacağız topic'i biraz canlandırmak lazım..Böyle bir Toronto'yu herhalde bir daha bulamayız.. Hido'ya üzülsem de başka çaremiz yok..Bizim finalimiz bu maç :)

Toronto Raptors 88 - 104 Chicago Bulls

Artık Cavs'a süpürülmeye hazır konumdasınız. 17 Nisan'da butonunuza basılacak. :)[/quote:u2bsqwol]

Tugaycım bende süpürülecegimizi düşünüyordum ama iç sahada affederimiz yok ya kusura bakma :)

Seri 4-2 yada 4-1 biter ama takımımı seviyorum. :)

3-2 yapabilirdik,Neyse kısmet olmadı.Sezon bizim için bitmiştir.

Dwayne Wade hamlesini beklemekten başka ümidim yok..O hamleyle beraber bu topic'inde canlanacağına inanıyorum.. :)

Chicago Bulls, Phil Jackson?ın Peşinde

Vinny Del Negro ile yollarını ayıran Chicago Bulls?un yeni sezon için Phil Jackson?a teklif götüreceği iddia edildi.

LA Lakers Takım Sahibi Jerry Buss?ın $12milyonun üzerinde bir para kazanan Phil Jackson?dan yeni sezon öncesinde indirim beklediği ve bu nedenle de tecrübeli coach ile arasında bazı sorunlar yaşadığı gündeme gelmişti. Bunun üzerine devreye giren Bulls Genel Menajeri Gar Forman?ın, Jackson?a yeniden Chicago?ya dönmesi için teklifte bulunduğu kaydedildi.

Yeniden yapılanma içerisine giren ve yaz döneminde de salary cap?inde $23milyon değerinde boşluk bulunan Chicago Bulls?un, Phil Jackson?ı takımın başına getirerek LeBron James için de uygun zemin yaratmak istediği gelen haberler arasında.

Lebron Chicago'ya gitmeyecek emin olun buna ;) Hatta Chicago gidip max kontratı JJ'e filan verir yine bi 5 yılı atar çöpe

derrick rose-j.pargo-cj.watson
ronnie brewer-kyle korver
luol deng-keith bogans-james johnson
carlos boozer-joe alexander-taj gibson
joakim noah-kurt thomas-ömer aşık..

kağıt üzerinde hiçte fena bir takım değil..
şampiyonluk tabi hayal ama play-off'larda can yakacak bir kadro bu.

Tolga Kaplan' Alıntı:
derrick rose-j.pargo-cj.watson
ronnie brewer-kyle korver
luol deng-keith bogans-james johnson
carlos boozer-joe alexander-taj gibson
joakim noah-kurt thomas-ömer aşık..

kağıt üzerinde hiçte fena bir takım değil..
şampiyonluk tabi hayal ama play-off'larda can yakacak bir kadro bu.

Play-Off'ta Doğu'da kafaya oynayan takımlardan hangisi ile eşleşirse seride elense bile rakibini diğer tura yorgun gönderecek bir takım diyebiliriz...

ilk 5 anlamında gayet güzel görünüyorlar göze ama benchten destek nasıl gelir, gelir mi.. O biraz tartışılır.. Tabii adam gibi coach da geldi.. Boozer geldi.. Rose ve Noah piştiler biraz daha .. Her şekilde Bulls için geçen seneden iyi bir sezon olması lazım.. Tek soru işareti Boozer.. Kontratı aldıktan sonra yatışa geçebilen bir oyuncudur.. Utah'da gördük.. Para için babasını satabilir.. Cleveland da gördük.. Ayrıca savunmanın S si ile alakası yoktur.. Koç savunma koçluğuyla nam salmış bir adamken Carlos zorlanabilir..Boozer'dan yana bir darbe gelmezse Bulls için işler iyi gidecektir..

Pota altı savunması için Noah tek başına yeter aslında.Boozer işin hücum yanında Noah savunma yanında çok üst düzey oyuncular.Ama bu takımın asıl sorunu doğal bir skorer yok takımda.Takımın en skorer dış oyuncusu Luol Deng o da tek başına topu eline alıpda skor üretecek bir isim değil.Derrick Rose harika bir oyun kurucu ama o da skorer değil.Çok merak ediyorum sayıya ihtiyaçları olduğu zaman kime başvuracaklar.Kyle Korver'a değil herhalde. :roll:

Bu takım dehşet savunma yapar. Rose - Brewer - Deng ayakları hızlı ve kuvvetli adamlar. Noah da pota altında her takımın istediği adam. Ömer ise bulunabilecek en iyi yedeklerden biri maliyeti düşününce ve potansiyeli de mevcut gelişmek için. Bence James Johnson çok önemli onlar için .Erdal'ın dediği gibi Deng ya da Rose ver eline topu adamı değiller ama James Johnson bire bir oynayıp kendi başına sayı üretebilecek bir adam. Hatta bunu yapan kadrodaki tek adam. Korver ve James johnson'ın alacağı süreler ve de takımın savunma sertliği çok önemli. '006daki Türkiye gibi her topa atlarlarsa cidden çok tehlikeli olurlar. Tamam kimse doğal skorer değil ama 3 oyuncusu iyi tehdit kategorisine girer sonuçta

Ömer Aşık oynayacak mı çok merak ediyorum.

Çaylak sezonunda şu takımda 10 dakikalık ortalamayı yakalaması lazım.

Gözümün bir ucu burada, kimya tutarsa bu sene bile bir sürpriz gelebilir.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Ömer Aşık oynayacak mı çok merak ediyorum.

Çaylak sezonunda şu takımda 10 dakikalık ortalamayı yakalaması lazım.

Gözümün bir ucu burada, kimya tutarsa bu sene bile bir sürpriz gelebilir.

oynayıp oynmayacağını bilemem ama alacağı muhtemel dakikaları arttırabilcek bir gelişme oldu.. carlos boozer'ın eli kırılmış ve 2 aydan önce dönmesi imkansızmış.. bu da aralık başı demek ki, lig ekimin sonunda başlıyor.. 30-40 gün, Boozer olmadan oynayacaklar. Ömer Aşık için bir fırsat olabilir bu..