Dun gece ilk yarisina yakin izledim maci, Bulls'u cok begendim. Muthis bir savunma yapiyorlar, Noah muthis bir uzun, ribaund canavari adeta, adam topun nereye dusecegini hissediyor, Inzaghi golu nasil kokluyorsa, Noah'da topun nereye dusecegini biliyor. Omer Asik, girdi oyuna muthis bir savunma yapti Noah ile beraber, bir tane blok vurdu, ribaund cekti. Ofans alaninda pek bir top gelmedi ona, Luol Deng'in eli sicak olmasindan dolayi. Omer'in mucadelesini begendim. Luol Deng'in eli sicak idi, Rose'e da akilli bir guard oldugu icin onu iyi besledi. Rose'e cok begeniyorum, hizli, iceri drive ettigi zaman kimse yetisemiyor hizina, ve bitiriyor her pozisyonu. Bencil degil dun 13 assist ile oynamis, attigi zaman ise attiyor. Bunun yani sira iyi savunma yapiyor Bulls ve derin kadrolari var, Kyle Korver, epey katki sagladi, keza Brewer. Unutmadan dun Boozer'da yoktu, rakip guclu Portland olmasina ragmen onlara oyuna girme sansi tanimadilar. Savunmalari ile bezdirdiler. Brandon Roy oyuna bir turlu giremedi, onun kotu oynadigi maclarda cok zorlanir Portland. Bence bu takim cok basaraili olacak. Ozellikle kendi sahasinda cok can yakar. En onemlisi oynadiklari oyundan zevk aldim.